antonium98 14 Μαίου 2013 Author #251 Share 14 Μαίου 2013 ευχαριστω θα παρω και ο θεος βοηθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Μαίου 2013 #252 Share 14 Μαίου 2013 Όταν λές θωλά? Πάρε ένα καθαρό πανί(πετσετα) βρέξε την με καραρό νερό και τρίψτα. Και μετά τρίψτα με μια άβρεχτη. Αν δεν φύγει δοκίμασε με ξύδι. Μην δοκιμάσεις με τίποτα σφουγγαράκια που πλένουμε τα πιάτα. Τα τζάμια θα γίνουν τοστιέρα! Με γειά το καινούριο! Καλογέμιστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 14 Μαίου 2013 Author #253 Share 14 Μαίου 2013 Δεν το πηρα γιατι η μανα μου λεει οτι ειναι πολλα τα λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 14 Μαίου 2013 Author #254 Share 14 Μαίου 2013 Πηρα τηλεφωνο και οταν ακουσε τα λιτρα μονο που δεν του το εκλεισε του ανθρωπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Μαίου 2013 #255 Share 14 Μαίου 2013 Ωχ! Και πόσα λίτρα μπορείς τότε? Πάντως στα λίτρα αυτά και με βάση ήταν πραγματική ευκαιρία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 14 Μαίου 2013 Author #256 Share 14 Μαίου 2013 Μαλλον θα το παρω Ο μπαμπας μοου ειναι ναυτικος και μιλησαμε τωρα και ειπε ναι και ξερετε τις συνεπειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Μαίου 2013 #257 Share 14 Μαίου 2013 Μαλλον θα το παρω Ο μπαμπας μοου ειναι ναυτικος και μιλησαμε τωρα και ειπε ναι και ξερετε τις συνεπειες χαχα! Δεν παίζεσαι! :D Πάντως να ξέρεις ότι σε τέτοια τιμή δεν βρίσκεις εύκολα ενυδρείο τέτοιων λίτρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 14 Μαίου 2013 Author #258 Share 14 Μαίου 2013 Αντε τωρα να παρω ξανα τηλεφωνο Αλλα μαλλον οχι σημερα γιατι τη μανα μπυ δεν την βλεπω πολυ σιγουρη Με τον πατερα μου κουβαλαμε την ιδια τρελα τοσο για τα ψαρια οσο και για τα ελικοπτρεακια-αεροπλανακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Μαίου 2013 #259 Share 14 Μαίου 2013 Αντε τωρα να παρω ξανα τηλεφωνο Αλλα μαλλον οχι σημερα γιατι τη μανα μπυ δεν την βλεπω πολυ σιγουρη Με τον πατερα μου κουβαλαμε την ιδια τρελα τοσο για τα ψαρια οσο και για τα ελικοπτρεακια-αεροπλανακια Δεν θέλω να σε πιέσω, αλλά θα στο πάρουν(υπάρχουν πολλές πιθανότητες) μέχρι αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 14 Μαίου 2013 Author #260 Share 14 Μαίου 2013 Φροντοζες μπαινουν;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Μαίου 2013 #261 Share 14 Μαίου 2013 Φροντοζες μπαινουν;;; Λίγο δύσκολο. Αν και μπορείς να βάλλεις και να τις κρατήσεις καιρό μέχρι να φτάσουν τελικό μέγεθος, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να τις αποχωριστείς. Είναι απο τα λίγα ψάρια που δεν μπορείς να βάλλεις. Αλλά είπαμε, απο αφρική έχεις πάρα πολλές επιλογές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 14 Μαίου 2013 Author #262 Share 14 Μαίου 2013 Με saulosi τι μπαινει;;; Σε διαφορετικα ζρωματα Η μανα μου αυριο πρωι πρωι θα παρει απο τη δουλεια της να κανονισει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Μαίου 2013 #263 Share 14 Μαίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα εφόσον ανέβηκες σε λίτρα να δοκιμάσεις και κιχλίδες Mbuna οι οποίες είναι πιο επιθετικές. Πχ m.auratus, μαζί με ήπια haps σε χαρακτήρα όπως κάποιο-α είδη aulonacara. Μαζί με τα saulosi αν πας σε αυτή την εκδοχή δυστυχώς δεν έχεις πολλές επιλογές γιατί ο διμορφισμός που έχουν τα κάνουν να μοιάζουν με τα περισσότερα είδη αφρικάνων οπότε είναι λίγο περιοριστικά. Τι θα έλεγες για: p.demasoni, + l.caeruleus + p. acei, + p.socolofi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 14 Μαίου 2013 #264 Share 14 Μαίου 2013 από ταγκανίκα μπορείς και μια μεγάλη ομάδα από tropheus,αλλά από ένα είδος μόνο πανέμορφα ψαράκια και τα βρίσκεις σχετικά εύκολα από χομπίστες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 15 Μαίου 2013 Author #265 Share 15 Μαίου 2013 (edited) Για ταγκανικα χλωΜο το βλεπω. Τα τελευταια που μου αναφερεις θα μπουν μαζι;;; Τα μπουνα δεν μου αρεσουν και πολυ Εκτος αν γινεται και κανα αλλο ειδος μπουνα Έγινε επεξεργασία 15 Μαίου 2013 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 15 Μαίου 2013 Author #266 Share 15 Μαίου 2013 Μολις οικονομισα 200€ Και βρηκα μια αγγελια οπου δινει το εξωτερικο φιλτρο sera fill 900 l/h 50€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 15 Μαίου 2013 #267 Share 15 Μαίου 2013 (edited) Μπορείς να πάρεις και πολύ καλύτερο φίλτρο με αυτά τα λεφτά. Να κοιτάς μάρκες όπως: eheim, fluval, elite, άντε και tetra. Mε το ενυδρείο τι έγινε? Έγινε επεξεργασία 15 Μαίου 2013 - ΠαναγιώτηςCR7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 15 Μαίου 2013 Author #268 Share 15 Μαίου 2013 Πηρα τωρα δεν το σηκωσε θα ξαναπαρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 15 Μαίου 2013 Author #269 Share 15 Μαίου 2013 Ακυρο το ενυδρειο θα παρω αυτο το παλιο που ειχαμε γιατι ο αλλος που του το δωσαμε δεν το θελει Τσαμπα και με βαση 400λτρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 15 Μαίου 2013 #270 Share 15 Μαίου 2013 Για ταγκανικα χλωΜο το βλεπω. Τα τελευταια που μου αναφερεις θα μπουν μαζι;;; Τα μπουνα δεν μου αρεσουν και πολυ Εκτος αν γινεται και κανα αλλο ειδος μπουνα Μα και οι φροντόζες που γλυκοκοιταζες ταγκανίκα είναι Κοίτα ποιο από τα mbuna σου αρέσει και βλέπουμε.Μπορείς να βάλεις και aulonakara από μαλαουι Ακυρο το ενυδρειο θα παρω αυτο το παλιο που ειχαμε γιατι ο αλλος που του το δωσαμε δεν το θελει Τσαμπα και με βαση 400λτρ Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα σε αυτά τα λίτρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 15 Μαίου 2013 Author #271 Share 15 Μαίου 2013 Ωραια ακουω επιλογες Φροντοζες ειναι οι μονες που μου αρεσουν απο ταγκανικα Λοιπον θελω να μπουν διαφορα ειδη ψαριων για πειτα Και ηια τιμη και για το ποσο ευκολο ειναι να τα βρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 15 Μαίου 2013 #272 Share 15 Μαίου 2013 Τα μπούνα τα βρίσκεις εύκολα,είτε από μαγαζιά είτε και από συνχομπίστες Εσύ θα μας πεις τι σου αρέσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 15 Μαίου 2013 Author #273 Share 15 Μαίου 2013 Θελω εντονα χρωματα τσαμπουκαδες ποικιλια και γεννες και πολυ πετρα αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 15 Μαίου 2013 #274 Share 15 Μαίου 2013 Θελω εντονα χρωματα τσαμπουκαδες ποικιλια και γεννες και πολυ πετρα αυτα. Αυτα τα έχουν όλες οι αφρικάνες από όλους τους τόπους. Ρίξε μια ματιά στο λινκ αυτό. Πες μας τι ψάρια σουα ρέσουν για να ξέρουμε να σου προτείνουμε: http://www.cichlid-forum.com/articles/african_cichlid_genus_gallery.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 15 Μαίου 2013 Author #275 Share 15 Μαίου 2013 Εσεις τι μου προτεινετε buna, haplochromines η peacocks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος