antonium98 10 Μαίου 2013 Author #151 Share 10 Μαίου 2013 Αν οχι μπορεις να μου πεις με τι αλλο μπορω να συνδυασω τα saulosi ;;;; Και ποσα απο το κεθε ειδος;;; (Ποσα saulosi και ποσα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 10 Μαίου 2013 Author #152 Share 10 Μαίου 2013 Επειδη ειμαι αρχαριος τις πετρες πως τις στηνω;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 10 Μαίου 2013 Author #153 Share 10 Μαίου 2013 παιδια μηπως μπορει να μου απαντησει καποιος γιατι βιαζομαι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 10 Μαίου 2013 #154 Share 10 Μαίου 2013 Αν οχι μπορεις να μου πεις με τι αλλο μπορω να συνδυασω τα saulosi ;;;; Και ποσα απο το κεθε ειδος;;; (Ποσα saulosi και ποσα .... Επειδη ειμαι αρχαριος τις πετρες πως τις στηνω;;; παιδια μηπως μπορει να μου απαντησει καποιος γιατι βιαζομαι??? Συγνωμη δεν θα ξανασυμβει χαίρομαι που δεν το ξανά έκανες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαίου 2013 #155 Share 10 Μαίου 2013 Διαβασε τα παρακατω links http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=58101 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=28495 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 10 Μαίου 2013 Author #156 Share 10 Μαίου 2013 Ξερω τι χρειαζεται Απλα ρωταω για το στυσημο γιατι εχω ακουσει οτι οι κρυψωνες χρειαζεται να μην εχουν μονο μια εισοδο-εξοδο Αληθευει;;; Ειναι απαραιτητο;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 10 Μαίου 2013 #157 Share 10 Μαίου 2013 Όπως λέει και ο μεγάλος Στέλιος Καζατζίδης δύο πόρτες έχει η ζωή άνοιξα μία και μπήκα έτσι και η σπηλιές σου πρέπει να έχουν δύο και πάνω εξόδους και εισόδους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 10 Μαίου 2013 Author #158 Share 10 Μαίου 2013 (edited) Οκ Απο saulosi ποσα μπορω να βαλω;;; Τι αλλο μπορω να βαλω και ποσα στον αριθμο;;; Φροντοζες γινεται;; Έγινε επεξεργασία 10 Μαίου 2013 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαίου 2013 #159 Share 10 Μαίου 2013 Οκ Απο saulosi ποσα μπορω να βαλω;;; Τι αλλο μπορω να βαλω και ποσα στον αριθμο;;; Φροντοζες γινεται;; ενα χαρεμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 10 Μαίου 2013 Author #160 Share 10 Μαίου 2013 Ευχαριστω!!!! Φροντοζες;;;; Αμα καταληξω σε demasoni ποσα;;;; (Ποσα θυλικα ποσα αρσενικα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαίου 2013 #161 Share 10 Μαίου 2013 Στο Ριο 180 απλα ξεχνας και τις φροντοζες,και τα demasoni. Δεν εισαι καθολου ενημερωμενος για τα ψαρια που συζητας. Πηγαινε στο θεματικο της αφρικης και "ξεσκονισε το" πριν κανεις οτιδηποτε,ωστε να κανεις κατι σωστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Μαίου 2013 #162 Share 10 Μαίου 2013 Αν τα πάρεις απο μικρά τότε τα παίρνεις 6,7 ψάρια. Αλλά αν πάρεις μεγάλα ψάρια διαπιστωμένα φύλα τότε παίρνεις 1 + 4 ή καλύτερα 5. Πιστεύω και τα ντεμασόνι χωράνε στα 180 λίτρα απλά πρέπει να δωθεί έμφαση στο στήσιμο. Όταν είχα τα saulosi, κάποια στιγμή απο τις γέννες απο χαρέμι είχαν γίνει ομάδα 13+ άτομα. Επειδή δεν μου άρεσε ο αριθμός 13(πλάκα κάνω), και επειδή ήταν πολλά τα ψάρια τα έδωσα σε φίλους και γνωστούς και κράτησα 9(5 το χαρέμι + άλλα 4 στα 5,6 εκατοστά απο τις γέννες τους), και ήμουν σπέσιαλ στα 160 λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαίου 2013 #163 Share 10 Μαίου 2013 Αν τα πάρεις απο μικρά τότε τα παίρνεις 6,7 ψάρια. Αλλά αν πάρεις μεγάλα ψάρια διαπιστωμένα φύλα τότε παίρνεις 1 + 4 ή καλύτερα 5. Πιστεύω και τα ντεμασόνι χωράνε στα 180 λίτρα απλά πρέπει να δωθεί έμφαση στο στήσιμο. Όταν είχα τα saulosi, κάποια στιγμή απο τις γέννες απο χαρέμι είχαν γίνει ομάδα 13+ άτομα. Επειδή δεν μου άρεσε ο αριθμός 13(πλάκα κάνω), και επειδή ήταν πολλά τα ψάρια τα έδωσα σε φίλους και γνωστούς και κράτησα 9(5 το χαρέμι + άλλα 4 στα 5,6 εκατοστά απο τις γέννες τους), και ήμουν σπέσιαλ στα 160 λίτρα. Παναγιωτη δεν μπορεις να λες ναι για τα demasoni σ'αυτα τα λιτρα σε εναν ανθρωπο που ακομα δεν εχει ιδεα περι τινος προκειται,κι ουτε ξερει ακομα τι θελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Μαίου 2013 #164 Share 10 Μαίου 2013 Παναγιωτη δεν μπορεις να λες ναι για τα demasoni σ'αυτα τα λιτρα σε εναν ανθρωπο που ακομα δεν εχει ιδεα περι τινος προκειται,κι ουτε ξερει ακομα τι θελει. Συμφωνώ μαζί σου Στράτο, και όπως του είπα και πιο πάνω να κατασταλάξει σε ένα είδος και να αποφύγει τα 2 χαρέμια μιας και είναι αρχάριος και τα λίτρα δεν συγχωρούν λάθη! Σίγουρα πρέπει να αποφασίσει σε κάτι πρώτα. Απλά η ιδέα με ντεμασόνι στα λίτρα του δεν είναι ακατόρθωτη. Απλά για πρώτη ιδέα στην αφρική ίσως να τον δυσκολέψουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαίου 2013 #165 Share 10 Μαίου 2013 Συμφωνώ μαζί σου Στράτο, και όπως του είπα και πιο πάνω να κατασταλάξει σε ένα είδος και να αποφύγει τα 2 χαρέμια μιας και είναι αρχάριος και τα λίτρα δεν συγχωρούν λάθη! Σίγουρα πρέπει να αποφασίσει σε κάτι πρώτα. Απλά η ιδέα με ντεμασόνι στα λίτρα του δεν είναι ακατόρθωτη. Απλά για πρώτη ιδέα στην αφρική ίσως να τον δυσκολέψουν! Απλα χρειαζεται λιγη εμπειρια......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαίου 2013 #166 Share 10 Μαίου 2013 Σορρυ για τις επεμβασεις,γυρνω στη θαλασσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Μαίου 2013 #167 Share 10 Μαίου 2013 Και εγώ συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και προτείνω ένα είδος φίλε μου. Τα saulosi που πρότεινε ο Παναγιώτης είναι μια χαρά. Βάζεις στην αρχή μια ομάδα αν είναι μικρά σε ηλικία και ξεχωρίζεις με τον καιρό το χαρέμι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Μαίου 2013 #168 Share 10 Μαίου 2013 (edited) Σορρυ για τις επεμβασεις,γυρνω στη θαλασσα Καλά είσαι εδώ, γιατί φεύγεις? Εισαι στο στοιχείο σου! ΥΓ: Αλλά κατάλαβα γιατί φεύγεις. Εδώ δεν υπάρχουν σπάμ! Έγινε επεξεργασία 10 Μαίου 2013 - ΠαναγιώτηςCR7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαίου 2013 #169 Share 10 Μαίου 2013 Διακριτικα ειμαι ΚΑΙ εδω,οταν χρειαστει Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 10 Μαίου 2013 Author #170 Share 10 Μαίου 2013 (edited) Και εγω τα saulosi προτιμω . Ειδια για τα χρωματα τους. Απλα επειδη μου ειπατε ποιοπανω για ενα χαρεμι και σκεφτηκα μηπως γινεται κατι περισσσοτερο για αυτο το ειπα. Απο saulosi δηλαδι ποσα μπορω να βαλω (απο μικρα ετσι;;;; ) Και κατα ποσο ευκολο ειναι να τα βρω;;; Ποσα θυλικακαιβποσα αρσενικα Τιμη;;;; Έγινε επεξεργασία 10 Μαίου 2013 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 10 Μαίου 2013 Author #171 Share 10 Μαίου 2013 (edited) Αμα απο μικρα μου βγοθν πανω απο 1 αρσενικοπειραζει;;; Και σχηματιστουν δυο χαρεμια η 2-3 ζευγαρια πειραζει να τα αφησω οπως ειναι;;;; Έγινε επεξεργασία 10 Μαίου 2013 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαίου 2013 #172 Share 10 Μαίου 2013 Φιλε μου στο τελος δε θα σου απανταει κανενας! Ρωτας πραγματα που αν ψαξεις λιγο θα δεις οτι εχουν χιλιοαπαντηθει!!!!!!! Καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 10 Μαίου 2013 Author #173 Share 10 Μαίου 2013 Ευχαριστω αυτο δεν το εχουμε αναφερει Ουτε τιμη ουτε αμα βριακοντε ευκολα ουτε αμα πειραζει να τα αφησω και οταν μεγαλωσουν ουτε αμα πειραζει να αφησω περισσοτερα απο ενα αρσενικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 10 Μαίου 2013 Author #174 Share 10 Μαίου 2013 Τελικαμήως μπορει να μου πει καποιος ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Μαίου 2013 #175 Share 10 Μαίου 2013 Δεν τα βρίσκεις εύκολα, αλλά τα φέρνουν κάπου κάπου τα μαγαζιά. Κοίτα στο azores.gr γιατί μπορεί να έχει. Αλλά πάρε και ένα τηλέφωνο στα μαγαζιά του φόρουμ να σου πουν αν έχουν στο στοκ τους. Επίσης βάλε μια αγγελία αν θες μήπως βρεθεί κάποιος χομπίστας και μπορεί να σου δώσει. Αν βάλλεις μικρά βάλε 6,7 μικρά με την προυπόθεση να σχηματιστεί χαρέμι. Αν βγει παραπάνω απο ένας αρσενικός(που συνήθως συμβαίνει), αν δεις ότι δεν τσακώνονται κρατάς και τον αδύναμο, αλλιώς διώχνεις τα περίσια. Τιμές κυμαίνονται ανάλογα το κατάστημα, την παραλαβή, τον προμηθευτή και πολλά άλλα. Σε μικρό μέγεθος μπορεί να τα βρεις με 8 ευρώ το ένα(απο κατάστημα). ΑΠο χομπίστα θα είναι σίγουρα πιο φτηνά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος