skippergr 16 Φεβρουαρίου 2007 #26 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Καλά δεν ντρέπεσαι τι φιλόξενος είσαι που είναι το φίλτρο και ο θερμοστάτης αν θέλεις μπορείς να μας πεις και τη δοσολογία των λιπασμάτων που χρησιμοποιείς γιατί βλέπω από δίπλα το δοσομετρητή για fe Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 16 Φεβρουαρίου 2007 Author #27 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Καλά δεν ντρέπεσαι τι φιλόξενος είσαι που είναι το φίλτρο και ο θερμοστάτης αν θέλεις μπορείς να μας πεις και τη δοσολογία των λιπασμάτων που χρησιμοποιείς γιατί βλέπω από δίπλα το δοσομετρητή για fe Μα τα γράφω όλα αναλυτικά στην αρχή του θέματος, στην εισαγωγή μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUTSI 18 Φεβρουαρίου 2007 #28 Share 18 Φεβρουαρίου 2007 φιλε filoxene το επιχηρισα κι εγω αυτο σημερα μεσα σε μια λαμπα 60w απλη και πετυχε πιστευω.καθε ποτε να ριχνω λιπασμα και καθε ποτε να κανω αλλαγες νερου;απο εξοπλισμο εχω μια αεραντλια 87 φισαλιδες το λεπτο χωρις αεροπετρα γιατι δεν χωραει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUTSI 19 Φεβρουαρίου 2007 #29 Share 19 Φεβρουαρίου 2007 θα ανοιξω και νεο θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος