BLAKTSUKALOS 5 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 5 Φεβρουαρίου 2007 υπαρχει ψυκτικο μικρου μεγεθους καλο με τιμη μεχρι 200 ευρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 5 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 5 Φεβρουαρίου 2007 Δεν νομίζω. Ίσως μεταχειρισμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAKTSUKALOS 6 Φεβρουαρίου 2007 Author #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2007 γινεται να μην βαλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 6 Φεβρουαρίου 2007 #4 Share 6 Φεβρουαρίου 2007 Μπορείς να βάλεις ανεμιστηράκι, στην επιφάνεια του νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAKHS 31 Μαρτίου 2009 #5 Share 31 Μαρτίου 2009 Μπορείς να βάλεις ανεμιστηράκι, στην επιφάνεια του νερού. συμπληρωματικα!!!!! επειδη με ενδιαφερει......αν μπορειτε απαντηστε μου στις ερωτησεις παρακατω: -σε 60λιτρο ενυδρειο ποσα ενεμΙστηρακια ειναι καταλληλα? -εχοντας υποψην μου οτι η θερμοκρασια πρεπει να ειναι σταθερη(27ο), το σπιτι μου το καλοκαιρι ακουμπα 44ο κελσιου........ΖΕΣΤΟ ΛΙΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 31 Μαρτίου 2009 #6 Share 31 Μαρτίου 2009 Τακη ανοιξε νεο θεμα για να βοηθηθεις περισσοτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος