kostaskappa 19 Οκτωβρίου 2013 #51 Share 19 Οκτωβρίου 2013 είναι τα μοντέλα αλλά είναι και ο φωτογράφος !είσαι μάστορας φιλαράκι πάντως...μπράβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 19 Οκτωβρίου 2013 #52 Share 19 Οκτωβρίου 2013 πολλυ καλο φιλε μπραβο σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dionliquid 19 Οκτωβρίου 2013 Author #53 Share 19 Οκτωβρίου 2013 Τρομερό Διονύση! Μπράβο! Όσο παει και γίνεται όλο και καλύτερο!!! πολλυ καλο φιλε μπραβο σας... ευχαριστώ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 20 Οκτωβρίου 2013 #54 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Τελεια χρωματα και μπραβο κωστα για τις φωτο....αγγιζεις τελειοτητα πιστευω!!!!Οπως και πολλα μπραβο στο Διονυση που το ενυδρειο του ειναι μαγεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dionliquid 21 Οκτωβρίου 2013 Author #55 Share 21 Οκτωβρίου 2013 Τελεια χρωματα και μπραβο κωστα για τις φωτο....αγγιζεις τελειοτητα πιστευω!!!!Οπως και πολλα μπραβο στο Διονυση που το ενυδρειο του ειναι μαγεια!!! σ`ευχαριστώ φίλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dionliquid 19 Δεκεμβρίου 2013 Author #56 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 καλημέρα!ενώ το ενυδριο μου τρέχει 4 χρόνια χωρίς απώλειες και έχοντας τρομερή ανάπτυξη ξαφνικά τα sps μου δεν έχουν την ίδια ανάπτυξη με αποτέλεσμα να έχουν σοβαρό πρόβλημα 2 απ τις acropora`s μου kai mia απ τις histrix και ενώ οι τιμές μου είναι σταθερές χωρίς το kh να πέφτει κάτω από το 10...οποιαδήποτε γνώμη η βοήθεια είναι καλο δεχουμενη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 19 Δεκεμβρίου 2013 #57 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχω συμβουλη καθως τωρα ξεκιναω σιγα σιγα και εγω.. Ειναι ομως να θελεις νανφυγης απο αυτον τον πλανητη...ευγε!!! Ερωτησει...το ενυδρειο ειναι της Aquatlantis; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 20 Δεκεμβρίου 2013 #58 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 Δεν νομίζω να φταίει το Κh σου Διονύση γιατί όπως λες το κρατάς στα σωστά επίπεδα! Μέτρα το ασβέστιο και το μαγνήσιο μήπως έχουν πέσει σε χαμηλά επίπεδα....Το σίγουρο είναι πως κάτι δεν πάει καλά! ΥΓ.Σόρι που δεν απαντούσα στο τηλέφωνο...το είχα στην δουλειά και το έψαχνα δύο μέρες τώρα!!! ΥΓ2.Μήπως τώρα στις γιορτές να έκανες δώρο στον εαυτό σου μια δοσομετρική;Λέω εγώ τώρα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος