clooyn 12 Απριλίου 2013 #51 Share 12 Απριλίου 2013 Χαχαχα.Δεν παιζεσαι βρε μπερτακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Απριλίου 2013 #52 Share 12 Απριλίου 2013 Αν έρθει και ο σουπερμαν παίρνει έναν στην πλάτη του……. Καλά να περάσετε παλιόπαιδα! Τι έναν ρε Νικ? Θα μπουν όλοι μαζί σε ένα λεωφορείο και θα το σηκώσω μέχρι Σκύδρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 12 Απριλίου 2013 #53 Share 12 Απριλίου 2013 Αυτό με το λέιζερ πολύ ωραίο...έλα να καθαρίσουμε καμία απτασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 12 Απριλίου 2013 #54 Share 12 Απριλίου 2013 Τι έναν ρε Νικ? Θα μπουν όλοι μαζί σε ένα λεωφορείο και θα το σηκώσω μέχρι Σκύδρα! Σωστός! Αλλά αφού δεν έχουμε κίτρινα λεωφορεία εδώ! Χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Απριλίου 2013 #55 Share 12 Απριλίου 2013 Αυτό με το λέιζερ πολύ ωραίο...έλα να καθαρίσουμε καμία απτασία... Σωστός! Αλλά αφού δεν έχουμε κίτρινα λεωφορεία εδώ! Χα χα χα Όταν λες εδώ εννοείς στην Ελλάδα ή στην Ελβετία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Απριλίου 2013 #56 Share 12 Απριλίου 2013 Όταν λες εδώ εννοείς στην Ελλάδα ή στην Ελβετία? Ποια Ελβετια ρε?Απο τη Σουηδια ειναι παλικαρι με τα μουσια Καλα να περασετε και φατε κανενα κοψιδι και για μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 12 Απριλίου 2013 #57 Share 12 Απριλίου 2013 Βλέπω γουστάρουμε φάλαγγα. Προτείνω να μαζευτουμε όλοι μαζι στο lidl στην Νεα Ιωνία , και με αρχηγό τον grigoro που είναι και γρήγορος να αποφύγουμε τις κακοτοπιες(μπλόκα ραντάρ κτλ) και έτσι να σκαζουμε μούρη όλοι μαζι στη Σκυδρα. Μέσα, απο μένα μέχρι Σκύδρα υπολογίζω γύρω στα 45 με 50 λεπτά χαλαρά, οπότε αν πρέπει να είμαστε εκεί κατά τις 12.00 στις 11 ραντεβού στα Lidl Διαβατών και απο εκεί κομβόι Σκύδρα, μην ξεχάσουμε να βάλουμε όλοι κορδέλες στους καθρέπτες και το νυφικό θα το έχω εγώ χαχαχαχα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 12 Απριλίου 2013 #58 Share 12 Απριλίου 2013 Ωραία!!! Για γαμπρό θα έχουμε τον Αιολο, στανταρακι. Είναι και ελεύθερος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Απριλίου 2013 #59 Share 12 Απριλίου 2013 χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχ!!! Λιώνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Απριλίου 2013 #60 Share 12 Απριλίου 2013 Μέσα, απο μένα μέχρι Σκύδρα υπολογίζω γύρω στα 45 με 50 λεπτά χαλαρά, οπότε αν πρέπει να είμαστε εκεί κατά τις 12.00 στις 11 ραντεβού στα Lidl Διαβατών και απο εκεί κομβόι Σκύδρα, μην ξεχάσουμε να βάλουμε όλοι κορδέλες στους καθρέπτες και το νυφικό θα το έχω εγώ χαχαχαχα!!!!! Γρηγόρη νομίζω οτι ο Αίολος είπε αναχώρηση στις 12 για να είστε γύρω στη 1 Σκύδρα. Συνεννοηθείτε μην γίνει κανένα μπέρδεμα! Το κινητό μου το έχετε, οπότε μην διστάσετε. Αρκεί να μην είναι πριν τη 1 γιατί θα κοιμάμαι! χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Απριλίου 2013 Author #61 Share 13 Απριλίου 2013 Άν δεν βάλω εγώ το νυφικό δεν έρχομαι !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 13 Απριλίου 2013 #62 Share 13 Απριλίου 2013 Γρηγόρη νομίζω οτι ο Αίολος είπε αναχώρηση στις 12 για να είστε γύρω στη 1 Σκύδρα. Συνεννοηθείτε μην γίνει κανένα μπέρδεμα! Το κινητό μου το έχετε, οπότε μην διστάσετε. Αρκεί να μην είναι πριν τη 1 γιατί θα κοιμάμαι! χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα!!! Α συγνωμη, νομιζα στις 12 ηταν η συναντηση στην Σκυδρα, οποτε 12.00 στα Lidl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 13 Απριλίου 2013 #63 Share 13 Απριλίου 2013 Άν δεν βάλω εγώ το νυφικό δεν έρχομαι !!!! ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 13 Απριλίου 2013 #64 Share 13 Απριλίου 2013 Αχαχαχαχαχα! Την συμπεθέρα ποιος θα την κάνει? Χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Απριλίου 2013 #65 Share 13 Απριλίου 2013 Μπορούμε να έχουμε ζωντανή σύνδεση μέσω skype στην συναντηση παρακαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Απριλίου 2013 Author #66 Share 13 Απριλίου 2013 Στα όρη στα βουνά και στα άγρια λαγκάδια...... (ευχή για ξεμάτιασμα), τι άλλο θα μπορούσε να πει κανείς? Δυστυχώς η συνάντηση στη Σκύδρα αναβάλλεται διότι σε κάποιους προέκυψαν προβληματάκια και θα απουσιάζουν τουλάχιστον 6-8 άτομα !!! Οπότε είναι κρίμα μετά από όλη αυτή την προετοιμασία να μαζευτούμε τρεις και ο κούκος. Θα το οργανώσουμε μια από τις επόμενες Κυριακές. Κρίμα.... θα φορούσα και το νυφικό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 13 Απριλίου 2013 #67 Share 13 Απριλίου 2013 Στα όρη στα βουνά και στα άγρια λαγκάδια...... (ευχή για ξεμάτιασμα), τι άλλο θα μπορούσε να πει κανείς? Δυστυχώς η συνάντηση στη Σκύδρα αναβάλλεται διότι σε κάποιους προέκυψαν προβληματάκια και θα απουσιάζουν τουλάχιστον 6-8 άτομα !!! Οπότε είναι κρίμα μετά από όλη αυτή την προετοιμασία να μαζευτούμε τρεις και ο κούκος. Θα το οργανώσουμε μια από τις επόμενες Κυριακές. Κρίμα.... θα φορούσα και το νυφικό!!! Σοβαρα μιλας η κανεις πλακα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 13 Απριλίου 2013 #68 Share 13 Απριλίου 2013 Κρίμα γιατί το περιμένατε πως και πως Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 13 Απριλίου 2013 #69 Share 13 Απριλίου 2013 Βαγγελη σοβαρα το λες ή ειναι πλακιτσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiscr 13 Απριλίου 2013 #70 Share 13 Απριλίου 2013 πολύ κρίμα παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Απριλίου 2013 Author #71 Share 13 Απριλίου 2013 Σοβαρά το λέω ρε σεις... Πρόβλημα ο Giovani, Ανδρέας, Θόδωρος και κάποιος ακόμη... και όλοι θα ερχόταν με τις γυναίκες / παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 13 Απριλίου 2013 #72 Share 13 Απριλίου 2013 και για μενα θα ειναι καλυτερα να το κανονισουμε αλλη μερα και αφου δεν μπορουν αρκετα παιδια σιγουρα θα ειναι καλυτερα ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 13 Απριλίου 2013 #73 Share 13 Απριλίου 2013 Κριμα ρε παιδια ..να 'μαστε καλα για αλλη μερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 13 Απριλίου 2013 #74 Share 13 Απριλίου 2013 Παιδες σορυ τωρα το ειδα οτι ακυρώθηκε η εκδρομή. Εχω προβλημα υγειας με την γυναικα κ δε θα μπορουσα να ανεβω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 13 Απριλίου 2013 #75 Share 13 Απριλίου 2013 A και εγώ που είχα ψήσει την οικογένεια... Δεν πειράζει, άλλη φορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος