aka68 8 Απριλίου 2013 #1 Share 8 Απριλίου 2013 Είναι επιτρεπτώ και ασφαλές, αν δώσουμε τριμένους ξηρού καρπούς (όχι επεξεργασμένους) στα ψάρια μας ! Τα καρύδια θεωρούνται από τα πλέον θρεπτικά και τονωτικά τρόφιμα καθώς έχουν ευεργετική δράση Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXANDRos 18 11 Απριλίου 2013 #2 Share 11 Απριλίου 2013 πχ Εγω σε ενα 25L εχω 2 zebra danio θα μπορέσω να τους δωσο να φανε καρύδια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Απριλίου 2013 #3 Share 11 Απριλίου 2013 πχ Εγω σε ενα 25L εχω 2 zebra danio θα μπορέσω να τους δωσο να φανε καρύδια ? Καλυτερα να τα βγαλεις τα ψαρακια απο αυτο το ενυδρειο γιατι ειναι πολυ μικρο γι αυτα,ασε που πανε και κοπαδι.. Σ αυτα τα λιτρα μπορεις να βαλεις ενα μονομαχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXANDRos 18 15 Απριλίου 2013 #4 Share 15 Απριλίου 2013 ενοιτε πως θα τα βγαλω αυτα θα μπουνε στο 60 που εχω τα zebra danio τα εχω εκει γιατη ειχα ενα προβλημα με το 60λιτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος