Husky_Jim 7 Απριλίου 2013 #1 Share 7 Απριλίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, Σκέφτομαι να φτιάξω ένα βιοτοπικό αφρικάνικο και λόγο του ότι σήμερα το πρωί μάζεψα δύο τσουβάλια αφρικάνικη άμμο από το μπαλκόνι, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας στο τί ψαράκια μπορώ να συνδυάσω με αυτήν? Έπίσης είπαν στις ειδήσεις ότι η άμμος θα συνεχιστεί για μέρες,οπότε έτσι όπως το υπολογίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχω καταφέρει να μαζέψω άμμο για 400λιτρο. ***Δέχομαι warning άν και παραδεχτείτε το...είχε πλάκα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Απριλίου 2013 #2 Share 7 Απριλίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 7 Απριλίου 2013 #3 Share 7 Απριλίου 2013 Χα χα Κανουμε και αστεια τωρα με τους Αφρικανούς ;-) ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Απριλίου 2013 #4 Share 7 Απριλίου 2013 Το μαγαζί είναι σοβαρό κύριοι! Πηγαίνετε εδώ και κάνετε ότι θέλετε!! (ας ελπίζουμε να μην το δει ο Νίκος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 7 Απριλίου 2013 #5 Share 7 Απριλίου 2013 Αυτό σηκώνει πόλεμο! Πέρασες τα σύνορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 10 Απριλίου 2013 #6 Share 10 Απριλίου 2013 χαχαχαχα δάκρυσα και σήμερα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Απριλίου 2013 #7 Share 10 Απριλίου 2013 Το μαγαζί είναι σοβαρό κύριοι! Πηγαίνετε εδώ και κάνετε ότι θέλετε!! (ας ελπίζουμε να μην το δει ο Νίκος) Μην αγχωνεσαι ρε.......θα φροντισω εγω να το δει χαχαχααχαχαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 10 Απριλίου 2013 #8 Share 10 Απριλίου 2013 Μην αγχωνεσαι ρε.......θα φροντισω εγω να το δει χαχαχααχαχαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 11 Απριλίου 2013 Author #9 Share 11 Απριλίου 2013 Πάντως σκούπιζε, σκούπιζε ένα 120λιτρο το έβγαλα....lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 11 Απριλίου 2013 #10 Share 11 Απριλίου 2013 Ελα μαζεψα κι εγω αλλα δυο τσουβαλια απ το αμαξι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος