Alexpsycho 8 Απριλίου 2013 #26 Share 8 Απριλίου 2013 (edited) Tώρα που την βλέπω αυτή την pocci πρέπει να έχω και εγώ ένα μωρό της...2ης γενιάς... Για την ιστορία πάντως η heliofungia που αναφέρομαι ήταν όντως μια εμπειρία και μάλιστα χωρίς καλό τέλος... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=77221 Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2013 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 #27 Share 8 Απριλίου 2013 Παω λιγο πισω στο 2010 και σε ενα nano που ειχα..........μου αρεσε αυτο το ζωντανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Απριλίου 2013 Author #28 Share 8 Απριλίου 2013 H γνωστή πλέον κόκκινη ποτσιλοφόρα. Την πήρα σχεδόν frag απο χομπίστα που την έφερε απο γερμανία προσωπικά στις αποσκευές του και μετά το ξέστησε. Υπάρχει ακόμα στο ενυδρείο μου και πλέον την φιλοξενούν πολλοί φίλοι σε όλη την Ελλάδα. θελω ενα φραγκ........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 8 Απριλίου 2013 #29 Share 8 Απριλίου 2013 (edited) Έχω μια του είδους....αλλά σε καμια περίπτωση τέτοιο χρώμα! Ειναι ασπροροζουλι! Εδωσα στον bababrilio ένα frag αλλά ούτε εκεί παίρνει τέτοιο χρώμα...καμία ιδέα; Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2013 - vales_red Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Απριλίου 2013 Author #30 Share 8 Απριλίου 2013 δεν δοκιμαζεις να την βαλεις σε μερος κατω απο την μεση με ελαχιστη σκια και κυκλοφορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 8 Απριλίου 2013 #31 Share 8 Απριλίου 2013 (edited) Την έχω ψηλά αλλά όχι με πολύ φωτισμό γιατί ειναι στο πλάι και όχι με πολύ κυκλοφορία... Κι έχω ακόμα ένα φράγκακι στη μέση με λίγη κυκλοφορία και λίγο φωτισμό και πηγαίνει προς το Σκούρο αλλά σε καμία περίπτωση κόκκινο... Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2013 - vales_red Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Απριλίου 2013 Author #32 Share 8 Απριλίου 2013 για κατεβασε την λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 #33 Share 8 Απριλίου 2013 Το κοραλι χρειαζεται απο υψηλο μεχρι πολυ υψηλο φωτισμο,καθως και δυνατη κυκλοφορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 8 Απριλίου 2013 #34 Share 8 Απριλίου 2013 Το συγκεκριμένο είδος δεν έχει μεγάλη GFP σύσταση.Και είναι δύσκολο να το δεις κόκκινο.Πιο πολύ φέρνει προς ροζ δεν έχει φθορίζουσα όψη αν με καταλαβαίνεις... Σε μένα γιατί μιλάμε για το ίδιο φράγκ είναι ρόζ και κίτρινο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Απριλίου 2013 Author #35 Share 8 Απριλίου 2013 εγω επειδη εχω λεντ και πολυ ισχυρα θεωρησα οτι χαμηλωνοντας το θα βρει τη θεση του και θα ειναι καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 8 Απριλίου 2013 #36 Share 8 Απριλίου 2013 πανεμορφα green%20millepora.jpg 64315_526685557374817_1141510178_n.jpg Θα φέρω αρκετά φραγκακια απο αυτο το μωρό στο swap Νικόλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 8 Απριλίου 2013 #37 Share 8 Απριλίου 2013 Θα φέρω αρκετά φραγκακια απο αυτο το μωρό στο swap Νικόλα... φωτογραφία(2).JPG Δώσε και άλλα Ultra καπετάνιε!!!! Εδώ και τώρα πιο κοράλλι έχεις απωθημένο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 8 Απριλίου 2013 #38 Share 8 Απριλίου 2013 Δώσε και άλλα Ultra καπετάνιε!!!! Εδώ και τώρα πιο κοράλλι έχεις απωθημένο.... Red planet rasta Zoa..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 8 Απριλίου 2013 #39 Share 8 Απριλίου 2013 Ναι αυτά τα rasta είναι γενικό απωθημένο όλων και είναι και μικροσκοπικά τα άτιμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 8 Απριλίου 2013 #40 Share 8 Απριλίου 2013 Δώσε και άλλα Ultra καπετάνιε!!!! Για να δελεάσω λίγο ,αυτά ειναι μερικά απο τα παιδιά που θα έρθουν μαζι μου στο swap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 #41 Share 8 Απριλίου 2013 Θα φέρω αρκετά φραγκακια απο αυτο το μωρό στο swap Νικόλα... φωτογραφία(2).JPG Γκουχου γκουχ γκουχου.....παλιοβηχας!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 8 Απριλίου 2013 #42 Share 8 Απριλίου 2013 Το κοραλι χρειαζεται απο υψηλο μεχρι πολυ υψηλο φωτισμο,καθως και δυνατη κυκλοφορια Πολύ σωστά , την είχα κοντα στην επιφανεια για να βγάλει αυτό το χρώμα. Το καλο που έχει αυτό το κοράλι είναι ότι ανήκει στα ανθεκτικα sps Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 9 Απριλίου 2013 Author #43 Share 9 Απριλίου 2013 απλα και ομορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος