bababrilios 6 Απριλίου 2013 #1 Share 6 Απριλίου 2013 Με αφορμή το έν όψη swap σκέφτηκα να κάνουμε κάτι ώστε να ξέρουμε ποιον βλέπουμε. Μια ιδέα που την κουβεντιασα και με τον Αιολο , αλλα την πυροδότησε πάλι ο Δίας. Ανεβασετε ένα λινκ η μια φωτό απο εσάς να γνωριστούμε λοιπόν. Bababrilios 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 6 Απριλίου 2013 #2 Share 6 Απριλίου 2013 και αυτήν τώρα είναι φωτο για γνωριμία;;; :bigemo_harabe_net-86: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 6 Απριλίου 2013 Author #3 Share 6 Απριλίου 2013 Γιατι αν δεν πάω με το ψαλιδι δεν θα με γνωρίσουν λες;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Απριλίου 2013 #4 Share 6 Απριλίου 2013 γρεγκ μην τον κολλας ρε....δεν βλεπεις οτι ειναι..Ασβερκος...??τι θελεις να εχουμε αλλα τωρα..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Απριλίου 2013 #5 Share 6 Απριλίου 2013 :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 6 Απριλίου 2013 Author #6 Share 6 Απριλίου 2013 :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Ωραία φωτό ρε Γιάννη!!!! Σίγουρα όλοι θα σε καταλάβουν ποιος είσαι. Πολυ spam βλέπω όμως και καθόλου φωτό. Για έλα βάλτε μια καλη όλοι σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Απριλίου 2013 #7 Share 6 Απριλίου 2013 Αφιερωμενη στον Δια.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 6 Απριλίου 2013 Author #8 Share 6 Απριλίου 2013 Ο αριστερα είναι ο gio. Ο άλλος δεξια ποιος είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Απριλίου 2013 #9 Share 6 Απριλίου 2013 Ελεος.... Τουρσουνιδης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Απριλίου 2013 #10 Share 7 Απριλίου 2013 τωρα ξερεις τι κανεις...??? θα βαζεις το δια να ψαχνει φωτο αγκαλια με τον υποδικα μουσχαρομουσχαρο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Απριλίου 2013 #11 Share 7 Απριλίου 2013 δεν ημουν και στα καλα μου γι'αυτο κ το γυαλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 7 Απριλίου 2013 #12 Share 7 Απριλίου 2013 δεν ημουν και στα καλα μου γι'αυτο κ το γυαλι μονο που την φωτο την τραβηξες τις αποκριες ..... για βγαλε την μουτσουνα που φορας και ξαναφωτογραφησου !!! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 7 Απριλίου 2013 #13 Share 7 Απριλίου 2013 Μια χτεσινη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 7 Απριλίου 2013 Author #14 Share 7 Απριλίου 2013 Εε το χεσατε και βρωμισε....... Βάλτε ρε καμία φωτό με τα μούτρα σας!!! Θα βρεθούμε στο swap και θα ψάχνω την Angelina Jolie!!! Γιατι ρε Στάθη έβαλες αυτόν τον χάλια; Εσυ είσαι πιο ωραίος, τι λέμε τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Απριλίου 2013 #15 Share 7 Απριλίου 2013 θοδωρη μου δεν βαζω γιατι κανενας φακος δεν μπορει να αποτυπωσει το ποσο πραγματικα ομορφος ειμαι! κατσε να βαλει ο σταυρος να γελασεις! μην ανησυχεις παντως στο swap θα υπαρχουν καρτελακια που θα φοραμε με τα nickname μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Απριλίου 2013 #16 Share 7 Απριλίου 2013 μονο που την φωτο την τραβηξες τις αποκριες ..... για βγαλε την μουτσουνα που φορας και ξαναφωτογραφησου !!! :bigemo_harabe_net-74: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 7 Απριλίου 2013 #17 Share 7 Απριλίου 2013 Εγώ δεν χρειάζεται να βάλω φωτό, είμαι πίσω απο τον bababrilio χαχαχα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 7 Απριλίου 2013 Author #18 Share 7 Απριλίου 2013 (edited) θοδωρη μου δεν βαζω γιατι κανενας φακος δεν μπορει να αποτυπωσει το ποσο πραγματικα ομορφος ειμαι! κατσε να βαλει ο σταυρος να γελασεις! μην ανησυχεις παντως στο swap θα υπαρχουν καρτελακια που θα φοραμε με τα nickname μας Δεν το γνώριζα αυτο με τα καρτελακια. Οπότε ας κάνουμε και λίγο χαβαλέ. Έγινε επεξεργασία 7 Απριλίου 2013 - bababrilios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Απριλίου 2013 #19 Share 7 Απριλίου 2013 Αφιερωμενη στον Δια.............. Φιλαρακι μου σου πανε τα ασπρομαυρα Πιο πολυ ομως θα σου πηγαιναν τα ασπροκοκκινα. :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Απριλίου 2013 #20 Share 7 Απριλίου 2013 Εδω ειναι ο batman,δηλαδη εγω,μαζι μ'ενα φιλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Απριλίου 2013 #21 Share 7 Απριλίου 2013 Η δικιά μου ζωή είναι πολύπλευρη..... Τα πρωινά είμαι καθαρίστρια... το μεροκάματο να βγαίνει !!! Το βράδυ τσ@τσ@ σε κάποιο σπίτι.... ξέρετε απ αυτά με τα κόκκινα φωτάκια... Και τις υπόλοιπες ώρες το παίζω καλός συντονιστής εδώ μέσα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Απριλίου 2013 #22 Share 7 Απριλίου 2013 δεν εχω δει στη ζωη μου πιο ασχημη καθαριστρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Απριλίου 2013 #23 Share 7 Απριλίου 2013 γιατί έχεις δει τσατσά? χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Απριλίου 2013 #24 Share 7 Απριλίου 2013 γιατί έχεις δει τσατσά? χα χα χα ναι.εχω δει πιο ασχημη.εσυ εισαι θεα μπροστα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Απριλίου 2013 #25 Share 7 Απριλίου 2013 χαχαχα βαγγελη με πεθανες... παιδια ο στραταρος στη φωτο χανει,απο κοντα ειναι πιο ωραιος..χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος