kikos7 6 Απριλίου 2013 #1 Share 6 Απριλίου 2013 Από εχθές το απόγευμα όταν πατώ το κουμπί ''εμφάνιση νέου περιεχομένου'' μου εμφανίζει ''δεν βρέθηκε νέο περιεχόμενο'', έχω κάνει κατά λάθος κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις μου ή είναι γενικό πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Απριλίου 2013 #2 Share 6 Απριλίου 2013 Τικαρισε αριστερα εκει που λεει "New since my last visit" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos7 6 Απριλίου 2013 Author #3 Share 6 Απριλίου 2013 Συνήθως το έχω στο ''content I have not read'', τικάρω και το ''new since my last visit'' αλλά τίποτα. Καταστροφή!! δεν μπορώ να παρακολουθήσω το νέο περιεχόμενο του φορουμ!!! βοήθειαααα :lmao: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos7 6 Απριλίου 2013 Author #4 Share 6 Απριλίου 2013 ΟΚ το έφτιαξα... Μπορώ πλέον να ανησυχώ μόνο για τα νέα μέτρα Στουρνάρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 6 Απριλίου 2013 #5 Share 6 Απριλίου 2013 ΟΚ το έφτιαξα... Μπορώ πλέον να ανησυχώ μόνο για τα νέα μέτρα Στουρνάρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος