snakepanos 3 Δεκεμβρίου 2013 #26 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Αφου το ξεθαψες το θεμα και σου ειπε ο φιλος πως να καθαρισεις το ενυδρειο σου να σου πω και εγω με την σειρα μου για την αμμο που λεγατε παραπανω, Δεν σαπιζουν η ριζες σε καμια περιπτωση,το ρίζωμα που κανουν δενουν ποιο καλα το υπόστρωμα. Οσο για την κοκομετρια εγω θα ελεγα να μη βαλεις πουδρα γιατι αν εχει δυνατη κυκλοφορεια στο ενυδρειο σου θα μαζευετε ολη η αμμος σε μια μερια ,. Βαλε λιγο ποιο χοντρη να το πω ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #27 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας... μαλλον θα εφαρμωσω τον υαλοβαμβακα με το ξυδι.. οσο για την αμμο παιδια την εχω βαλει ηδη απο το προηγουμενο στησημο, πηρα τελικα μαυρη αμμο οχι πουδρα... οποτε παω βουρ για το καθαρισμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakepanos 3 Δεκεμβρίου 2013 #28 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλα εκανες και πηρες μαυρη αμμο βασαλτικη δεν φαινεται και η βρωμια στο βυθο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #29 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδια θα φυγουν ομως τα αλατα με ξυδι? ειναι πολλα για αυτο ρωταω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasili 3 Δεκεμβρίου 2013 #30 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 θα φυγουν..... υπομονη θελει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 3 Δεκεμβρίου 2013 #31 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 (edited) ρε παιδια θα φυγουν ομως τα αλατα με ξυδι? ειναι πολλα για αυτο ρωταω.... Ακουαφόρτε !!! Βγάζεις το ενυδρείο στο μπαλκόνι , ρίχνεις το ακουαφόρτε στα άλατα , φοράς γάντια και με ενα σφουγγάρι τα αφαιρείς . Ενα απλό ξέπλυμα και είσαι έτοιμος . Αν το ενυδρείο είναι σε λειτουργία . Κατεβάζεις λίγο τη στάθμη του νερού , φοράς γάντια , βάζεις το ακουαφόρτε στο σφουγγάρι και τρίβεις , ξεπλένεις το σφουγγάρι σε ενα λεκανάκι με καθαρό νερό και γεμίζεις το ενυδρείο . Αν πέσει και λίγο ακουαφόρτε στο νερό του ενυδρείου μη φοβάσαι δεν θα πάθουν τα ψάρια κάτι . Έγινε επεξεργασία 3 Δεκεμβρίου 2013 - ΣΤΑΜΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 4 Δεκεμβρίου 2013 #32 Share 4 Δεκεμβρίου 2013 Ακουαφόρτε !!! Είμαι ανήσυχο πνεύμα τελικά Το δοκίμασα σε ένα ενυδρείο που έπεσε στα χέρια μου και απλά κάθετε . . . Δεν θα το πιστέψετε πόσο εύκολα καθαρίζει!! Απλά το σκουπίζεις,δεν ξύνεις,δεν τρίβεις δεν δεν δεν !!!! Κάτι σαν να ήξερε και ο Φώτης που φώναζε πριν λίγες μέρες για καθαρισμό με ακουαφόρτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 4 Δεκεμβρίου 2013 #33 Share 4 Δεκεμβρίου 2013 Βασίλη παλιές καραβάνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 4 Δεκεμβρίου 2013 #34 Share 4 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Καμία αντίρρηση. . . Γι αυτό το δοκίμασα και το χειροκροτώ τώρα :D Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2013 - rastafari Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Δεκεμβρίου 2013 #35 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Είμαι ανήσυχο πνεύμα τελικά Το δοκίμασα σε ένα ενυδρείο που έπεσε στα χέρια μου και απλά κάθετε . . . Δεν θα το πιστέψετε πόσο εύκολα καθαρίζει!! Απλά το σκουπίζεις,δεν ξύνεις,δεν τρίβεις δεν δεν δεν !!!! Κάτι σαν να ήξερε και ο Φώτης που φώναζε πριν λίγες μέρες για καθαρισμό με ακουαφόρτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος