devilsnake 3 Απριλίου 2013 #1 Share 3 Απριλίου 2013 Γεια σαςσημερα παρελαβα έναν κατάλογο με διάφορα είδη γαρίδες.Θα ήθελα σε αυτό το θέμα να μου γράψετε ποιο ειδος σας ενδιαφέρει και ποσες γαρίδες.Δεν υπάρχει χρόνος για προπαραγγελία, προκαταβολες κτλ κτλ πρέπει αύριο το απόγευμα να στείλω την παραγγελία μου.Αν σας ενδιαφέρει κατι μου λέτε, όσοι δηλώσουν ενδιαφέρον θα πάρουν έκπτωση 15% στην αγορά τους.Θα υπάρχει και έκπτωση 15% στην αγορά 5 γαριδών και πάνω.Caridina Sp Yellow Stripe Red Bee 2,5 - 3 cm 5.20Caridina Spinata Yellow Cheek Bee 2,5 - 3 cm 5.20Caridina Sp Yellow Nose Red Bee 2,5 - 3 cm 5.20Caridina Striata Blue Dot Red Line Bee 1,2 - 1,5 cm 5.20 Παραλαβή περίπου 20/04Εδω θα δείτε όλα τα είδη.www.abyssos.gr/abyssos/index.php?option=com_content&view=article&id=109 Link to comment Share on other sites More sharing options...
devilsnake 3 Απριλίου 2013 Author #2 Share 3 Απριλίου 2013 Μια διευκρίνιση για τις εκπτώσεις.Παίρνετε 15% έκπτωση για όποιες και όσες γαρίδες ζητήσετε σημερα και αύριο όταν θα έρθετε να παραλάβετε.Όσοι περιμένουν να τις δουν απο κοντα θα πάρουν 15% μόνο αν πάρουν 5 γαρίδες από ένα είδος.Επειδή είναι πολλά τα είδη ίσως να μην μπορέσω να εξυπηρετήσω όλους τους φίλους μας εδώ αν ζητηθούν πολλά διαφορετικά είδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devilsnake 4 Απριλίου 2013 Author #3 Share 4 Απριλίου 2013 Καλησπέραόσοι ενδιαφέρονται παρακαλώ να με ενημερώσουν σήμερα μέχρι τις 17:00.ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος