Giovanni 7 Απριλίου 2013 #51 Share 7 Απριλίου 2013 (edited) Εχεις δικιο Κωστα.. αλλα αυτο δεν σημαινει και δεν λεει τιποτα! Ολοι μαζι ειναι καλυτερα απο το να ειμαστε χωρια.. Εξ'αλλου ολοι ειμαστε κ εδω κ εκει.. Ο καφες στεφθηκε με απολυτη επιτυχια!!!! Έγινε επεξεργασία 7 Απριλίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 7 Απριλίου 2013 #52 Share 7 Απριλίου 2013 ρε παιδιά,τόσο φλας,όλοι ρωτούσαν τι γίνεται;;; ειλικρινά δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που έγινε,απερίγραπτη χαρά να βλέπεις τα 2 φόρουμ αγαπημένα να βαδίζουν σε νέα μονοπάτια μακριά από κακοτοπιές... :bigemo_harabe_net-145: Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 7 Απριλίου 2013 #53 Share 7 Απριλίου 2013 ηταν πολυ ωραια μπραβο σε ολους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
glazar 7 Απριλίου 2013 #54 Share 7 Απριλίου 2013 νομιζω πως υπερτερουσανε οι συμμετοχες απο το αλλο φορουμ. ειδα πολλες φατσες αγνωστες για εμενα και μερικες που ειχα να δω πολυ πολυ καιρο.... αντε και την αλλη φορα ισως ξυπνησω νωριτερα. Εμμμ τι το εβαλες στο αθορυβο..... ? την επομενη φορα να κανονισεις να ερθεις Κωστα το σημαντικο ηταν οι ωραιες παρουσιες που ηταν αρκετες :) Περασαμε ωραια ολοι μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 7 Απριλίου 2013 #55 Share 7 Απριλίου 2013 Ε . .. ... .... ..... ...... ....... ........ Ερχονται . .. ... ....... Αλλες 65+ φωτο... stay tuned... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 7 Απριλίου 2013 #56 Share 7 Απριλίου 2013 Μπράβο παιδιά.Κάτι τέτοιες κινήσεις ανεβάζουν το χόμπι πολύυυυυυ ψηλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisaek 7 Απριλίου 2013 #57 Share 7 Απριλίου 2013 Πάρτε και λίγο βίντεο... http://www.youtube.com/watch?v=bsxwJEzwDSI Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Απριλίου 2013 #58 Share 7 Απριλίου 2013 To οτι αρχίζει το φωτορεπορτάζ με το μποξεράκι μου πως σας φαίνεται? Μπράβο ρε Γιάνναρε ρεζίλι πάλι με έκανες!!! :bigemo_harabe_net-163: :bigemo_harabe_net-163: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 7 Απριλίου 2013 #59 Share 7 Απριλίου 2013 @ Δίας, το είπε και το έκανε,για πάρτι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 7 Απριλίου 2013 #60 Share 7 Απριλίου 2013 Βαθεια ανασα....Ψαααααξε ψααααξε δε θα με βρειιιιςςςς!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 7 Απριλίου 2013 #61 Share 7 Απριλίου 2013 Μαστορεψαμε και ενα Temp.Controller...Χρειαστηκαν 3 φωτογραφικες μηχανες,πολυ μερακι, αρκετος κοπος και αθφονο γελιο και παθος για αυτην την γυαλα με νερο που εχουμε ολοι στο σπιτι μας, να μας κανει να στεφθει με απολυτη επιτυχια η πρωτη διαφορουμικη συναντηση για ψαροκαφε ...Τα καλυτερα ερχονται!!!!Photo: Rythor , giannisaek , Giovanni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 7 Απριλίου 2013 #62 Share 7 Απριλίου 2013 Μπραβο παιδια! Μια πολυ ωραια μερα πιστευω για το χομπι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 7 Απριλίου 2013 #63 Share 7 Απριλίου 2013 Αστα αυτα δασκαλε... κατι χρωστας......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sps4ever 7 Απριλίου 2013 #64 Share 7 Απριλίου 2013 Απλά εύχομαι να είναι μια αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 7 Απριλίου 2013 #65 Share 7 Απριλίου 2013 μπραβο στους φωτογραφους Rythor , giannisaek , Giovanni. ωραιες φωτο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 7 Απριλίου 2013 #66 Share 7 Απριλίου 2013 Αστα αυτα δασκαλε... κατι χρωστας......... Τι εννοεις Gio? δεν σε καταλαβαινω.. ο Σταθης (Clooyn) κατι μου εριξε στο χυμο και δεν θυμαμαι καλα,το μονο που μου 'ρχεται ειναι μια καμπαρετζου σε ακρως ακαταλληλες ποζες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiscr 7 Απριλίου 2013 #67 Share 7 Απριλίου 2013 μπράβο σας παιδιά, μακάρι να βολέψει την επόμενη φορά να είμαι και εγώ παρών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 7 Απριλίου 2013 #68 Share 7 Απριλίου 2013 Τι εννοεις Gio? δεν σε καταλαβαινω.. ο Σταθης (Clooyn) κατι μου εριξε στο χυμο και δεν θυμαμαι καλα,το μονο που μου 'ρχεται ειναι μια καμπαρετζου σε ακρως ακαταλληλες ποζες.. Ξερω τι έκανες σήμερα το πρωι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 7 Απριλίου 2013 #69 Share 7 Απριλίου 2013 Μπράβο παιδιά, συγνώμη που δεν μπόρεσα να έρθω αλλά οι οικογενειακές μου υποχρεώσεις με έθεσαν εκτός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 7 Απριλίου 2013 #70 Share 7 Απριλίου 2013 αντε ας κανω μια προσπαθεια να θυμηθω.. βεβαια ο Σταθης θα με βοηθουσε περισσότερο αλλα..Λοιπον το yellow: και η καμπαρετζου: ωραια ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 7 Απριλίου 2013 #71 Share 7 Απριλίου 2013 Κλαιωωωωωωω χαχαχαχααχαααα Σταθηηηη μαζεψετοοοονννν Link to comment Share on other sites More sharing options...
borelli13 7 Απριλίου 2013 #72 Share 7 Απριλίου 2013 Πολυ καλη ατμοσφαιρα...χαρηκα που τα ειπαμε και με αλλους χομπιστες που δεν ηξερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 7 Απριλίου 2013 #73 Share 7 Απριλίου 2013 αντε ας κανω μια προσπαθεια να θυμηθω.. βεβαια ο Σταθης θα με βοηθουσε περισσότερο αλλα.. Λοιπον το yellow: και η καμπαρετζου: ωραια ε? Αχαχαχαχαχα.Αν εκανες κατι τετοιο θα παρακαλεσω να γινω συντονιστης για μια μερα.Τοσα θα ειναι και τα BANNΕD που θα σου ριξω .Ενα και τελειωτικο :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 7 Απριλίου 2013 #74 Share 7 Απριλίου 2013 Μια ευκαιρία για πολλές πολλές ψαροκουβέντες. Επόμενο ραντεβού....στην Σκύδρα. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 7 Απριλίου 2013 #75 Share 7 Απριλίου 2013 Rythor... εισαι μεγαλη λερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος