reefkeeper 10 Σεπτεμβρίου 2014 Author #276 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το παλευω φιλε μου γιατι ο χρονος ειναι λιγος και περναει οταν ειμαι εξω!!αλλα μια χαρα αν εξαιρεσης το κυανο που εκανε την εμφανιση του και φετος το καλοκαιρι πιστευω μεχρι το χειμωνα να εχουμε και την ενωση των δυο νησιων!!;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 11 Σεπτεμβρίου 2014 #277 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αγορινα ποτε απολυεσαι;; Ακουω για ενωσης νησιων και ενωσης νησιων δεν βλεπω ενταξει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 11 Σεπτεμβρίου 2014 #278 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Κι άλλος φαντάρος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 11 Σεπτεμβρίου 2014 Author #279 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μεσα νοεμβρη τελειωνω....φωτογραφιες θα βαλω παιδια μολις καθαρισω λιγο με το κυανο και οταν καθαρισω λιγο...οχι πολυ λιγο τα τζαμια γιατι αν βαλω ετσι φωτο ενα καλο παιδι με μικρη εμπειρια στο προ και το nick του τελειωνει σε 23(ονοματα δεν λεμε)θα με κραξει!!!:-D:-D:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 11 Σεπτεμβρίου 2014 #280 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μεσα νοεμβρη τελειωνω....φωτογραφιες θα βαλω παιδια μολις καθαρισω λιγο με το κυανο και οταν καθαρισω λιγο...οχι πολυ λιγο τα τζαμια γιατι αν βαλω ετσι φωτο ενα καλο παιδι με μικρη εμπειρια στο προ και το nick του τελειωνει σε 23(ονοματα δεν λεμε)θα με κραξει!!!:-D:-D:-DΑ παπαπα.... Goallllll... Εεε.. Ντροπή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 11 Σεπτεμβρίου 2014 #281 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραίος βασιλη το παλεύεις!!! Τουλάχιστον είσαι κοντά,μπορείς να το βλέπεις συχνά? 331 8μηνος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 11 Σεπτεμβρίου 2014 #282 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πωωωωωωω Ενυδρειαρα!!!! Τι τους κάνεις ρε φίλε και έγιναν έτσι? Αυτα είναι "θάμνοι απο sps" !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 11 Σεπτεμβρίου 2014 #283 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μεσα νοεμβρη τελειωνω....φωτογραφιες θα βαλω παιδια μολις καθαρισω λιγο με το κυανο και οταν καθαρισω λιγο...οχι πολυ λιγο τα τζαμια γιατι αν βαλω ετσι φωτο ενα καλο παιδι με μικρη εμπειρια στο προ και το nick του τελειωνει σε 23(ονοματα δεν λεμε)θα με κραξει!!!:-D:-D:-D Θα σε αφησω να ζησεις τ'ονειρο σου παλιοπαλτουδακι Απο εδω και περα θα τραβαω φωτο τα σκορ και θα τ'ανεβαζω εδω Εσυ μετα θ'ανεβαζεις τα παραπονα σου για τους διαιτητες,τις μικρες μπαλες,τ'αυτοκινητα που περνανε εξω απο το σπιτι κτλ κτλ Περα απο τη πλακα,οταν εισαι εξω κανε ενα καθαρισμα ρε συ και ανεβασε φωτο! Ειναι κριμα να μην βλεπουμε φωτο απο τετοιο ενυδρειο! Εχει απιστευτη εξελιξη που αλλοι δεν την βλεπουν ουτε στα 10 χρονια στο χομπυ βασιλη! Γι'αυτο σου βγαζω το καπελο! ...δεν το βγαζει αλλα στο δειχνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 7 Οκτωβρίου 2014 #284 Share 7 Οκτωβρίου 2014 Μεσα νοεμβρη τελειωνω....φωτογραφιες θα βαλω παιδια μολις καθαρισω λιγο με το κυανο και οταν καθαρισω λιγο...οχι πολυ λιγο τα τζαμια γιατι αν βαλω ετσι φωτο ενα καλο παιδι με μικρη εμπειρια στο προ και το nick του τελειωνει σε 23(ονοματα δεν λεμε)θα με κραξει!!!:-D:-D:-D Ελπιζω να ανεβάσεις καμια φωτογραφία πριν απολυθείς απο τα στρατα φιλαράκι μου? Το ξέχασες? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Οκτωβρίου 2014 #285 Share 7 Οκτωβρίου 2014 Ελα βρε και εσυ...μην τον πειραζεις!!! Δεν εχεις δει τη πηξιμο τραβαει ο καυμενος?Καθε μερα μεσα ειναι και τον τρεχουν Εμεις εξω πρεπει να τρεχουμε πιο πολυ! Και αν με βγαλεις ψευτη,σε προκαλω φανταρε να πεις την αγγαρεια που σε εβαλαν να κανεις με τις ταινιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 8 Οκτωβρίου 2014 #286 Share 8 Οκτωβρίου 2014 Ελα βρε και εσυ...μην τον πειραζεις!!! Δεν εχεις δει τη πηξιμο τραβαει ο καυμενος?Καθε μερα μεσα ειναι και τον τρεχουν Εμεις εξω πρεπει να τρεχουμε πιο πολυ! Και αν με βγαλεις ψευτη,σε προκαλω φανταρε να πεις την αγγαρεια που σε εβαλαν να κανεις με τις ταινιες Ταινίες; Φαντάρος; Αγγαρίες; Κατι μου θυμίζει...ναι..ναι... Χμμ... :jig: Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 8 Οκτωβρίου 2014 Author #287 Share 8 Οκτωβρίου 2014 Ελπιζω να ανεβάσεις καμια φωτογραφία πριν απολυθείς απο τα στρατα φιλαράκι μου? Το ξέχασες? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......... Ειμαι απαραδεχτος φιλαρακι μου....αλλα αυριο μεθαυριο θα ανεβασω καθως αυτες τις μερες καταφερα να ξεφορτωθω το κυανο που ειχε ερθει επισκεψη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 8 Οκτωβρίου 2014 Author #288 Share 8 Οκτωβρίου 2014 Ελα βρε και εσυ...μην τον πειραζεις!!! Δεν εχεις δει τη πηξιμο τραβαει ο καυμενος?Καθε μερα μεσα ειναι και τον τρεχουν Εμεις εξω πρεπει να τρεχουμε πιο πολυ! Και αν με βγαλεις ψευτη,σε προκαλω φανταρε να πεις την αγγαρεια που σε εβαλαν να κανεις με τις ταινιες Εγω τουλαχιστον φιλαρακι μου οτι αγγαρεια και να κανω γνωριζω την λεξη τουλαχιστον....εσυ ψηλε αεροπορε παω στοιχημα οτι δεν την ακουσες ποτε σαν φραση Αλλα τι λεω βρε ξεχασα.....στης ελλαδος τα παιδια που κανατε κατι γκεστ εμφανισεις αγγαρεια δεν λεγεται και αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 8 Οκτωβρίου 2014 Author #289 Share 8 Οκτωβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=6CxFpkpzA_4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Οκτωβρίου 2014 #290 Share 8 Οκτωβρίου 2014 ,λυθηκα!Τι γελιο ειχε αυτη η σειρα ρε φιλε,ποσο μπροστα! Eγω ομως δεν κλαφτηκα ποτε ρε απατεωνα!Εσυ ολο λες οτι σε τρεχουν...απο τη μια καρεκλα στην αλλη μαλλον εννοεις Με το kalk τι εκανες τελικα?Το ξεκινησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 8 Οκτωβρίου 2014 #291 Share 8 Οκτωβρίου 2014 Εσεις τα συνορα μαλλον τα εχετε δει μονο σε φωτογραφια ή σε καμια ταινια Καλκ ακουω, κυανο ακουω, ενημερωσει στο θεμα σου δεν βλεπω, κατι προ και αηδιες, παιχτε κανα game τις προκοπης μωρε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Οκτωβρίου 2014 #292 Share 8 Οκτωβρίου 2014 Ααααακριβως Πες του τα ρε αγγελε,λεκτικα update δεν υπαρχουν! Και εμενα παει τοσο τελεια το ενυδρειο που εχει σηκωθει 5 ποντους απο το εδαφος ρε,γιατι ειναι ετοιμο να απογειωθει ΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕ billαρε Αν και να εισαι ετοιμος να ανοιξει πολυ το ματι μας αγγελε,εχει κανει τρομερο ενυδρειο ο ψαρας! Για το Pro Μην το πειραζεις ρε...δεν ξερει,τωρα το γυρναμε στο crash bandicoot Παιδάκια μωρε,να περναει η ωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Οκτωβρίου 2014 #293 Share 8 Οκτωβρίου 2014 Διαβασα οτι εχει γινει τρομερο αλλα φωτο πουθεναααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Οκτωβρίου 2014 #294 Share 8 Οκτωβρίου 2014 Διαβασα οτι εχει γινει τρομερο αλλα φωτο πουθεναααα δεν ειναι μονο τρομερο αλλα απο τα καλυτερα που εχουμε στην ελλαδα με τρομερη πορεια και φανταστικη εξελιξη και χρωμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Οκτωβρίου 2014 #295 Share 8 Οκτωβρίου 2014 δεν ειναι μονο τρομερο αλλα απο τα καλυτερα που εχουμε στην ελλαδα με τρομερη πορεια και φανταστικη εξελιξη και χρωμα!!! Ναααα τετοια λετε και ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 8 Οκτωβρίου 2014 #296 Share 8 Οκτωβρίου 2014 The great reef barrier of agias paraskeuis λεμεεεε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Οκτωβρίου 2014 #297 Share 8 Οκτωβρίου 2014 Μην μου πεις οτι το έχεις δει και εσύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 8 Οκτωβρίου 2014 #298 Share 8 Οκτωβρίου 2014 Οχι...... Ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 9 Οκτωβρίου 2014 #299 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Ειμαι απαραδεχτος φιλαρακι μου....αλλα αυριο μεθαυριο θα ανεβασω καθως αυτες τις μερες καταφερα να ξεφορτωθω το κυανο που ειχε ερθει επισκεψη!! Γκου χου, γκου χου.. Καιρός γαρ εγγύς, περιμένουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 9 Οκτωβρίου 2014 Author #300 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Και ναι μπορειτε τωρα να ανοιξετε τα καπνογονα και να αρχισετε να ουρλιαζετε!!...οπως καταλαβατε ηρθε (επιτελους)η ωρα να βαλω φωτο:O:O:O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος