kostaskappa 13 Απριλίου 2013 #76 Share 13 Απριλίου 2013 deal γιαννη αλλα απατεωνες επειδη νηστευω μη μου πλακωθειτε στα σουβλακια μετα ε! κανενα καλαμαρακι,χταποδακι κτλ αλλιως δηλωνω αρνηση!χαχα! Δεν είπες την μαγική λέξη για να τους ψήσεις....ουζάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 13 Απριλίου 2013 Author #77 Share 13 Απριλίου 2013 Καλή φάση φαίνεται. Από εξωτερικό η πουλάνε και στην Ελλάδα; και απο ελλαδα θα το βρεις αρκει να ερθεις σε επαφη με καταστημα που συνεργαζονται και θα στο φερουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 14 Απριλίου 2013 #78 Share 14 Απριλίου 2013 παίδες αφήστε αυτών να παει στον παράδεισο θα τον φορτωσω και θα περάσουμε μαζι την κόλαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 14 Απριλίου 2013 Author #79 Share 14 Απριλίου 2013 παίδες αφήστε αυτών να παει στον παράδεισο θα τον φορτωσω και θα περάσουμε μαζι την κόλαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Απριλίου 2013 #80 Share 14 Απριλίου 2013 ετοιμα τα καρβουνααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Απριλίου 2013 #81 Share 14 Απριλίου 2013 ξαναλεω κυριοι εαν δεν εχετε νηστισιμα(εστω και Mc) δεν ερχομαι! εκτος εαν δεν φαει κανεις...δεν θα με βασανισετε εσεις...διαβολακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Απριλίου 2013 #82 Share 14 Απριλίου 2013 σε περιμενουμε ασε τις δικαιολογιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 19 Απριλίου 2013 Author #83 Share 19 Απριλίου 2013 Ηρθε η ωρα για ενα update εχουμε και λεμε..για αρχη στηθηκε το ενα μερος του βραχου,το οποιο βγηκε 5 φορες καλυτερο απο οτι περιμενα και για αυτο να ευχαριστησω και παλι τον θαναση (TAN) και γιαννη (bloster) τοσο για τις γνωσεις οσο και για τα εργαλεια..(παιδια ο γιαννης ειχε φερει το praktiker στο σπιτι μου)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Απριλίου 2013 #84 Share 19 Απριλίου 2013 Ηρθε η ωρα για ενα update εχουμε και λεμε..για αρχη στηθηκε το ενα μερος του βραχου,το οποιο βγηκε 5 φορες καλυτερο απο οτι περιμενα και για αυτο να ευχαριστησω και παλι τον θαναση (TAN) και γιαννη (bloster) τοσο για τις γνωσεις οσο και για τα εργαλεια..(παιδια ο γιαννης ειχε φερει το praktiker στο σπιτι μου)! βαλανε το χερακι τους, καλο ξεκινημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 19 Απριλίου 2013 Author #85 Share 19 Απριλίου 2013 ακομα λιγες φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 19 Απριλίου 2013 #86 Share 19 Απριλίου 2013 ΤΑΝ ο batman!Είχες την καλύτερη και πιο ειδική βοήθεια που θα μπορούσες να βρεις.....δεν περιμένω τίποτε λιγότερο στην ποιότητα και στο στήσιμο του βράχου από το τέλειο.....!Αναμένουμε με ενδιαφέρον φωτογραφικό υλικό από το τελικό αποτέλεσμα!Εύγε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Απριλίου 2013 #87 Share 19 Απριλίου 2013 πολυ εξυπνο στησιμο βοηθαει και το φαρδος μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 19 Απριλίου 2013 #88 Share 19 Απριλίου 2013 Καλη συνεχεια σου ευχομαι,που θα την εχεις σιγουρα δηλαδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 19 Απριλίου 2013 Author #89 Share 19 Απριλίου 2013 και σημερα μπηκε και το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ !Επισης να ευχαριστησω την κοπελα μου,για τις φωτο,τα μεζεδακια,και για την υπομονη της οταν της καναμε ενα σπιτι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 19 Απριλίου 2013 Author #90 Share 19 Απριλίου 2013 Παιδιά σας ευχαριστώ για τα καλά σας νέα!! Κ εγώ ανυπομονώ για την συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 19 Απριλίου 2013 #91 Share 19 Απριλίου 2013 Βλέπω ωραίο παρεακι και το αποτέλεσμα είναι δεδομένο! Μπράβο ρε παιδιά, έτσι να περνάτε ωραία!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 19 Απριλίου 2013 #92 Share 19 Απριλίου 2013 (edited) Μα batman ρε Θανάση... BATMAN???????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!Πολύ ενδιαφέρον στήσιμο.. αναμένουμε την συνέχεια.. Μπράβο στην παρέα! Έγινε επεξεργασία 19 Απριλίου 2013 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 20 Απριλίου 2013 #93 Share 20 Απριλίου 2013 μπράβο ρε μαστορια! φτου φτου άντε προχωρά να δούμε και ζωή μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 20 Απριλίου 2013 #94 Share 20 Απριλίου 2013 Δεν έφερα πολλά γιατί δεν χώραγαν στο αμαξι χαχαχαχαχα Τελικά οι φωτογραφίες αδικούν πολύ!!!! Πολύ καλύτερο από κοντά και 2ον οι φωτογραφίες μου βάζουν κιλά!! ΑχχαχαχαχαP.S Στράτο τελικά άλλος είναι ο Batman… Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 20 Απριλίου 2013 #95 Share 20 Απριλίου 2013 Πολυ ωραια δουλεια φιλε μου!! Μπράβο σε όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 20 Απριλίου 2013 #96 Share 20 Απριλίου 2013 Πολυ ωραιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 20 Απριλίου 2013 #97 Share 20 Απριλίου 2013 Ε ρε κολύμπι και απλωτές που θα κάνουν τα τυχερά tang που θα πάρεις...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 20 Απριλίου 2013 #98 Share 20 Απριλίου 2013 Μπράβο ρε παιδιά! Αυτά είναι απο τα ωραία του χόμπυ! Πετύχατε και το στήσιμο ωραίο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Απριλίου 2013 #99 Share 20 Απριλίου 2013 BatmatTAN Γιαννη χαχαχαχαχαχαχαχ Βασιλη μου πολυ ωραιο φιλε.Και με το ΑΤΙ,αντε γεια λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 20 Απριλίου 2013 #100 Share 20 Απριλίου 2013 Πολύ όμορφο αποτέλεσμα! Αυτό είναι και το τελικό στήσιμο η θα μπει και άλλος βράχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος