Sturm 1 Απριλίου 2013 #1 Share 1 Απριλίου 2013 (edited) Οταν με ρωτησε η γυναικα μου που να παμε μηνα του μελιτος δεν διαλεξα τυχαια την Κρητη. Πραγματικα ηταν μαγευτικα και μακαρι να ειχα καλυτερη μηχανη (και να σκαμπαζα κι απο φωτογραφια) να σας εδειχνα κατι καλυτερο! Σε μερικες φωτο φαινεται και η αφεντομουτσουναρα μου και ελπιζω να μην χαλαει το τοπιο. Απολαυστε! Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Απριλίου 2013 Author #2 Share 1 Απριλίου 2013 (edited) Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 1 Απριλίου 2013 #3 Share 1 Απριλίου 2013 ολα ωραία ολα καλα αλλα τις φωτογραφίες με εσένα γιατι μας τις έβαλες; θες να πεις οτι είσαι ποιο όμορφος απο εμάς;;;; Ε;;;; Ε οχι κύριε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Απριλίου 2013 #4 Share 1 Απριλίου 2013 Όχι Λύκο, για να μας δείξει ότι δεν φοβάται τα επικίνδυνα ζωντανά ... Ωραία πράγματα Θοδωρή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 1 Απριλίου 2013 #5 Share 1 Απριλίου 2013 Καλό αλλά χωρίς κιχλιδες τι ενυδρείο είναι αυτό Έχει δουλειά ακόμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 1 Απριλίου 2013 #6 Share 1 Απριλίου 2013 Ωραίος ρε Θόδωρε! Ορίστε και μερικές δικές μου απο την επίσκεψη μου στο ενυδρείο. Αυτός ο τυπάς καθόταν με τις ώρες και έπαιζε με τους αφρούς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 1 Απριλίου 2013 #7 Share 1 Απριλίου 2013 Το καλύτερο συναίσθημα ήταν όταν περνούσαν οι καρχαρίες ακριβώς μπροστά απο το τζάμι και φαινόταν οτι σε ζύγιαζαν!! Σαν να λέγαν "Κάνε μια βουτιά, να δούμε πόσο μάγκας είσαι"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 1 Απριλίου 2013 #8 Share 1 Απριλίου 2013 Ωραίος ρε Θόδωρε! Ορίστε και μερικές δικές μου απο την επίσκεψη μου στο ενυδρείο. Αυτός ο τυπάς καθόταν με τις ώρες και έπαιζε με τους αφρούς! Τοσο καιρο που τα εκρυβες αυτα ρε? Σαν τις γιαγιαδες που κρυβουν λιρες στα πιο απιθανα μερη εισαι και συ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 2 Απριλίου 2013 #9 Share 2 Απριλίου 2013 Το καλύτερο συναίσθημα ήταν όταν περνούσαν οι καρχαρίες ακριβώς μπροστά απο το τζάμι και φαινόταν οτι σε ζύγιαζαν!! Σαν να λέγαν "Κάνε μια βουτιά, να δούμε πόσο μάγκας είσαι"! Θοδωρή οι φωτογραφίες σου είναι υπέροχες και σ'ευχαριστούμε πολύ που τις μοιράστηκες μαζί μας. Το ευχαριστώ φυσικά πάει και στον φίλο adlib για τις υπόλοιπες. Οι φωτογραφίες με τον ροφό για μένα είναι όλα τα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonigrn 2 Απριλίου 2013 #10 Share 2 Απριλίου 2013 Πολυ ωραιες photos. Το ενυδρειο θα ειναι σιγουρα μεσα στο προγραμμα στην επομενη επισκεψη στο νησι για δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 2 Απριλίου 2013 #11 Share 2 Απριλίου 2013 Θαυμάσια, τυχερός όποιος πήγε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Απριλίου 2013 Author #12 Share 2 Απριλίου 2013 Πιστευω ειναι ενα ενυδρειο που εχει γινει καλη δουλεια και αποτελει αξιοθεατο. Μακαρι να υπηρχαν κι αλλα στην Ελλαδα και να μην χρειαζοταν να παμε μονο μεχρι την Κρητη (δεν εχω κατι με την Κρητη προσθεου) για να δουμε αυτο το θεαμα. Ειναι κριμα λογω αποστασης καποιοι να μην μπορεσουν να δουν κατι παρομοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 2 Απριλίου 2013 #13 Share 2 Απριλίου 2013 Πριν 4 χρονια που το ειχα επισκεφτει θεωρω οτι ηταν σε καλυτερη κατασταση ..... Ειχε ενυδρειο REEF και τωρα καταντησε FISH ONLY με ανεμωνες ..... κριμα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 2 Απριλίου 2013 #14 Share 2 Απριλίου 2013 εχει και στην ροδο! αλλα δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
omilos heraklion 2 Απριλίου 2013 #15 Share 2 Απριλίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Απριλίου 2013 Author #16 Share 2 Απριλίου 2013 ολα ωραία ολα καλα αλλα τις φωτογραφίες με εσένα γιατι μας τις έβαλες; θες να πεις οτι είσαι ποιο όμορφος απο εμάς;;;; Ε;;;; Ε οχι κύριε;; E οχι οτι δεν ειμαΙ. Οτι ειμαι ειμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος