clooyn 30 Μαρτίου 2013 #26 Share 30 Μαρτίου 2013 Πολυ καλη δουλεια με φοβερο αποτελεσμα.Με το μπλε φοντο φαινεται τερας ο νανος Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 30 Μαρτίου 2013 #27 Share 30 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ που ησακουστηκαν οι επιθυμίες μου...μένουν οι υπόλοιπες 5 κατηγορίες...γέμισμα κτλ! Χαχαχα Ε ρε και να έπιαναν τ; χέρια μου τόσο...εγώ ακόμα και να ταισω τα ψάρια μου, μετα φραγκαρω κοράλλια...χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 31 Μαρτίου 2013 Author #28 Share 31 Μαρτίου 2013 Χαιρομαι που σας άρεσε το ενυδρείο τόσο.Όσο για τις κόκκινες....Έλα να δείς πόσες έχω στο fish room...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
odis 11 Ιουνίου 2013 #29 Share 11 Ιουνίου 2013 πολυ οραιο το μικρο σου και υπεροχο στησημο εκπλικτικο θα ελεγα κανε κανα update ν α το δουμε και πος ειναι σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 11 Ιουνίου 2013 #30 Share 11 Ιουνίου 2013 άδειο και έτοιμο για πούλημα εχει τοοοοοοσα μεγάλα , γιατί να στριμώχνει έτσι τα ψαράκια του Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 17 Ιουνίου 2013 #31 Share 17 Ιουνίου 2013 ε ρε τρέλα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 26 Ιουνίου 2013 #32 Share 26 Ιουνίου 2013 τις ακριβης διαστασεις τοθ sump σου ειναι ευκολο? Και τις αποστασεις που αφηνες αναμεσα στα διαμερισματα toy sump (κατω και πανω ) για να κυκλοφορει το νερο? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος