ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΠΡΟΣ 4 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 4 Φεβρουαρίου 2007 Τα αγγελοψαρα ειναι επιθετικα με τα αλλα ψαρια???????? Μπορουν να γινουν επιθετικα,αν ναι πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 4 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 4 Φεβρουαρίου 2007 Τα σκαλάρια είναι πολύ φιλήσυχα ψάρια υπό όρους. Επιτίθενται σε οτιδήποτε χωράει στο στόμα τους ή μικρά ψάρια <5cm, για αυτό για σιγουριά βάζουμε ψάρια >5 cm. Επίσης όταν μεγαλώσουν και δημιουργηθεί κάποιο ζευγάρι τότε το ζευγάρι αυτό προστατεύει την περιοχή που αποφάσισε να κάνει ιδιοκτησία του. Το αποτέλεσμα είναι να γίνετε επιθετικό σε όποιο ψάρι κοντεύει στην απαγορευμένη ζώνη που το ζευγάρι θέσπισε. Αλλιώς δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LYFFY 11 Φεβρουαρίου 2007 #3 Share 11 Φεβρουαρίου 2007 Το δικο μου εγινε επιθετικο με ενα χρυσοψαρο που ηταν πανω απο 5cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 11 Φεβρουαρίου 2007 #4 Share 11 Φεβρουαρίου 2007 Το σκαλάρι με το χρυσόψαρο τα είχες στο ενυδρείο των 8 λίτρων που γράφεις στο προφίλ σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LYFFY 12 Φεβρουαρίου 2007 #5 Share 12 Φεβρουαρίου 2007 Δε τα χα στο ενυδρειο μου τα χα στου μπαμπα μου το ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 10 Απριλίου 2007 #6 Share 10 Απριλίου 2007 Εγω διαβασα ενα βιβλιο με σκαλαρια και ελεγε πως μπορουν να γινου επιθετικα,ομως λιγες φορες γινοντε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Black_dragon_ 10 Απριλίου 2007 #7 Share 10 Απριλίου 2007 Ναι και εγώ είχα 2 σκαλάρια και ένα orada την πρώτη φορά που τα είχα βάλει στο ενυδρείο και το ένα αγγελόψαρο πείραζε και το orada και το άλλο αγγελόψαρο(που ήταν ποιο μεγάλο). Είναι να μην σου κάτσει πειραχτήρι άμα κάτσει τέλειωσε... Αλλά είναι πανέμορφα τα λατρεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 11 Απριλίου 2007 #8 Share 11 Απριλίου 2007 (edited) Το σκωτοσαν το orada; Έγινε επεξεργασία 11 Απριλίου 2007 - Black Tetra Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Black_dragon_ 11 Απριλίου 2007 #9 Share 11 Απριλίου 2007 Το σκωτοσαν το orada; Όχι ρε συ έπαιζε ποιο πολύ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 12 Απριλίου 2007 #10 Share 12 Απριλίου 2007 Όχι ρε συ έπαιζε ποιο πολύ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 15 Απριλίου 2007 #11 Share 15 Απριλίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος