gante 26 Μαρτίου 2013 #1 Share 26 Μαρτίου 2013 Το 2007 ένας δύτης που είχε πάει διακοπές στην Χαβάη έχασε την υποβρύχια φωτογραφική μηχανή του. Τον περασμένο μήνα ξεβράστηκε στην Ταϊβάν. Δείτε το link για περισσότερα. http://www.padi.com/blog/2013/03/25/underwater-camera-lost-in-maui-found-in-taiwan/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 26 Μαρτίου 2013 #2 Share 26 Μαρτίου 2013 τρελά πράματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 27 Μαρτίου 2013 #3 Share 27 Μαρτίου 2013 Εγώ ότι και να έχασα δεν το ξαναβρήκα ποτέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 27 Μαρτίου 2013 #4 Share 27 Μαρτίου 2013 Εγώ ότι και να έχασα δεν το ξαναβρήκα ποτέ! Ούτε αυτός την βρήκε αλλα ταιβανεζος!Οπότε και τα δικά σου πράγματα θα τα χαίρονται οι Αφρικανοί Χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 29 Μαρτίου 2013 #5 Share 29 Μαρτίου 2013 Εγώ ότι και να έχασα δεν το ξαναβρήκα ποτέ! Στη Ταϊβάν ρώτησες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος