Oceanaut 26 Μαρτίου 2013 #1 Share 26 Μαρτίου 2013 (edited) Σήμερα το πρωί ήταν έτοιμη η «Artemia Salina» και πήγα να ταΐσω λίγο τα μωρά. Χμμμ .. μου έφυγε λίγο παραπάνω και τα μωρά έχουν φάει τόσο πολύ που δεν νομίζω να ξανά κολυμπήσουν μέχρι αύριο. Τα είδα όλα μαζεμένα σε μια γωνία στον πάτο. Να τους ρίξω λίγη σόδα??. Παραθέτω δυο φωτογραφιούλες. Η θολούρα που πιθανόν βλέπετε … ναι .. είναι η «Artemia» :poster_oops: The Professor and Έγινε επεξεργασία 26 Μαρτίου 2013 - Oceanaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Μαρτίου 2013 #2 Share 26 Μαρτίου 2013 Μια σουρωτή στα παιδιά παρακαλώ ! Όμορφα πράγματα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 26 Μαρτίου 2013 #3 Share 26 Μαρτίου 2013 Κλατάρανε και παρκάρανε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 26 Μαρτίου 2013 #4 Share 26 Μαρτίου 2013 Εγώ θα τους έδινα λεφτά να πάνε να αγοράσουν μόνα τους για να κινηθούν και λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanaut 26 Μαρτίου 2013 Author #5 Share 26 Μαρτίου 2013 Εγώ θα τους έδινα λεφτά να πάνε να αγοράσουν μόνα τους για να κινηθούν και λίγο LOL Κουβαρντάς μπαμπάς βλέπω. Είσαι καλά?? Να τους δώσω χαρτζιλίκι και να πάν για μπίρες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 26 Μαρτίου 2013 #6 Share 26 Μαρτίου 2013 Αυτό δεν το σκέφτηκα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 27 Μαρτίου 2013 #7 Share 27 Μαρτίου 2013 Έφτασεεεεεεεε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 27 Μαρτίου 2013 #8 Share 27 Μαρτίου 2013 Τα καημένα κλάταραν! χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Να σου ζήσουν professor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanaut 27 Μαρτίου 2013 Author #9 Share 27 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος