konstantinkonstantinou 25 Μαρτίου 2013 #1 Share 25 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σε όλους . Σε λίγες μέρες θα έχω στα χέρια μου το νέο μου ενυδρείο, ένα Anubias 800 με 218 λίτρα. Προορίζεται για κοινωνικό ενυδρείο γλυκού νερού. Προβληματίζομαι για το εξωτερικό φίλτρο που πρέπει να αγοράσω. Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ώστε να καλύπτει τα λίτρα του ενυδρείου; Επίσης θα ηθελα να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένα φίλτρα που θα ταίριαζαν στην περίπτωσή μου. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Μαρτίου 2013 #2 Share 25 Μαρτίου 2013 Εξαρταται απο τα ψαρια που θα βαλεις φιλε μου! Παντως τα κυρια χαρακτηριστικα ειναι χωρητικοτητα καδου, λιτρα που γυριζει ανα ωρα και καταναλωση ενεργειας. Εγω θα προτεινα fluval 306! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 25 Μαρτίου 2013 #3 Share 25 Μαρτίου 2013 επιλογες εχεις αρκετες! διαλεγεις την πιο συμφερουσα για τα δικα σου δεδομενα! το fluval 306 το προτεινω και εγω διοτι το εχω ! μπορεις να παρεις και το eheim 2217! τσεκαρε τα χαρακτηριστηκα απο τα φιλτρα αυτα και μετα μπορεις να παρεις οποιας μαρκας θελεις με παρομοια χαρακτηριστηκα fluval και eheim θεωρουντε απο τα καλυτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 25 Μαρτίου 2013 Author #4 Share 25 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Όσο για τα ψάρια θα βαλω κάποια tetras για να κάνουν κοπάδι, σίγουρα κάποια γατόψαρα μικρού μεγέθους και μάλλον 1 ζευγαρι νανοκιχλίδες. Με αυτή περίπου τη ψαροσύνθεση , πόσα λίτρα θα πρέπει να γυρίζει τη ώρα το φίλτρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 25 Μαρτίου 2013 #5 Share 25 Μαρτίου 2013 5 φορες περιπου τα καθαρα λιτρα σου πρεπει να γυρναει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 25 Μαρτίου 2013 Author #6 Share 25 Μαρτίου 2013 Κατάλαβα φίλε μου , να 'σαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 25 Μαρτίου 2013 #7 Share 25 Μαρτίου 2013 και περιμενουμε την εξελιξη του ενυδρειου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 25 Μαρτίου 2013 Author #8 Share 25 Μαρτίου 2013 Οπωσδήποτε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος