clooyn 23 Μαρτίου 2013 #1 Share 23 Μαρτίου 2013 Χρονια πολλα φιλαρακι και καλα.Οτι επιθυμεις ευχομαι να το βρεις μπροστα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 23 Μαρτίου 2013 #2 Share 23 Μαρτίου 2013 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!Πολύχρωμος σαν το reef σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Μαρτίου 2013 #3 Share 23 Μαρτίου 2013 Πολυχρονος φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 23 Μαρτίου 2013 #4 Share 23 Μαρτίου 2013 Χρονια πολλα θοδωρη και οτι επιθυμεις να Σου συμβει! Υγεια να εχεις πανω απ'ολα και τ'αλλα ερχονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Μαρτίου 2013 #5 Share 23 Μαρτίου 2013 Πολύχρονος Θοδωρή!! Ότι επιθυμείς!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 23 Μαρτίου 2013 #6 Share 23 Μαρτίου 2013 Χρόνια σου πολλά πολύχρονος και ευτυχισμένος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Μαρτίου 2013 #7 Share 23 Μαρτίου 2013 χρονια σου πολλα με υγεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 23 Μαρτίου 2013 #8 Share 23 Μαρτίου 2013 Χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 23 Μαρτίου 2013 #9 Share 23 Μαρτίου 2013 πολυχρονος!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 23 Μαρτίου 2013 #10 Share 23 Μαρτίου 2013 Αν και στο είπα από κοντά, πολύχρονος Θόδωρε!! (τι κέικ ήταν αυτό Παναγία μου?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 23 Μαρτίου 2013 #11 Share 23 Μαρτίου 2013 Να στε καλα φίλοι μου και του χρόνου με υγεία. Χαρικα πολυ που έρθετε και με τιμησατε απο κοντα αλλα και απο το φόρουμ. Και αύριο που θα ξημερώσει ο θεός την μέρα έχετε να δείτε κάτι φωτόοοοοοοο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 23 Μαρτίου 2013 #12 Share 23 Μαρτίου 2013 Χρονια πολλα με υγεία..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 23 Μαρτίου 2013 #13 Share 23 Μαρτίου 2013 Χρόνια πολλά καρντάση φίλε…. Να είσαι καλά και ότι επιθυμείς….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 24 Μαρτίου 2013 #14 Share 24 Μαρτίου 2013 Τις καλύτερες ευχές μου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 24 Μαρτίου 2013 #15 Share 24 Μαρτίου 2013 (edited) Τις καλύτερες ευχές μου!!!! Θοδωρε και σε σενα οτι επιθυμεις μιας που ειχες και εσυ την τιμητικη σου! Αν και στο είπα από κοντά, πολύχρονος Θόδωρε!! (τι κέικ ήταν αυτό Παναγία μου?) ενα σαλακι μου ετρεξε.. Να στε καλα φίλοι μου και του χρόνου με υγεία. Χαρικα πολυ που έρθετε και με τιμησατε απο κοντα αλλα και απο το φόρουμ. Και αύριο που θα ξημερώσει ο θεός την μέρα έχετε να δείτε κάτι φωτόοοοοοοο!!!! Θοδωρε σε ευχαριστουμε για ολα και παλι πολυχρονος και δυνατος! Και μια μικρη γευση του τι θα ακολουθησει και του τι εγινε σημερα! ΥΓ.Θοδωρε ειναι ετοιμες οι φωτο ηδη! Ολος ο καλος ο κοσμος και αυτοι ειμασταν για αρχη! Δεν το αφησαμε λεπτο στην ησυχια του το ενυδρειο..εεε τετοιο που ειναι και αυτο! Και ο εορταζων εν ωρα "εργασιας"! Έγινε επεξεργασία 24 Μαρτίου 2013 - Rythor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 24 Μαρτίου 2013 #16 Share 24 Μαρτίου 2013 Χρόνια πολλά και από εδώ Θόδωρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 24 Μαρτίου 2013 #17 Share 24 Μαρτίου 2013 Χρονια Πολλα!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 24 Μαρτίου 2013 #18 Share 24 Μαρτίου 2013 Χρόνια πολλά Θοδωρή με υγεία. Δυστυχως δεν μπορεσα να ερθω να στα πω και απο κοντά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 24 Μαρτίου 2013 #19 Share 24 Μαρτίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 24 Μαρτίου 2013 #20 Share 24 Μαρτίου 2013 (edited) χρονια πολλα Θοδωρη με υγεια πανω απο ολα. ομορφες φωτο που δινουν στο χομπυ αλλη διασταση. Έγινε επεξεργασία 24 Μαρτίου 2013 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Μαρτίου 2013 #21 Share 24 Μαρτίου 2013 Μα τι ωραία γλυκά είναι αυτά ρε Θόδωρε? Από που τα πήρες? χαχαχαχαχααχαχαχαχαχα! (ούτε ένα δεν φάγαμε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 24 Μαρτίου 2013 Author #22 Share 24 Μαρτίου 2013 Αρε ατιμη κοινωνια...Τι γλυκα εχασα...Και τι καφεδες δεν ηπια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Μαρτίου 2013 #23 Share 24 Μαρτίου 2013 πω ρε φιλε....πολυχρονος και παντα με υγεια....τωρα ειδα πως γιορταζες χθες. δεν μπορεσα να ερθω,και γενικα απεχω απο το ιντερνετ και το φορουμ εδω και αρκετες μερες(συνταγη ιατρου). δυστυχως εχω προβλημα με το ζαχαρο μου και οσο λιγοτερη ωρα βρισκομαι μπροστα σε οθονη τοσο το καλυτερο για μενα οποτε,οποιος με θελει κατι μονο στο κινητο μου παιδια. θοδωρη μου,πολυχρονος και παλι φιλε μου και συγνωμη που δεν ημουν παρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 24 Μαρτίου 2013 #24 Share 24 Μαρτίου 2013 Τις καλύτερες ευχές μου!!!! χρόνια σου πολλά και σε σένα τοντορι χρονια πολλα Θοδωρη με υγεια πανω απο ολα. ομορφες φωτο που δινουν στο χομπυ αλλη διασταση. είναι από τα ποιο ωραία πράγματα, οπού από ένα forum οι τοπικές κοινωνίες ζωντανεύουν στα σπίτια τον χομπιστων για αγάπη και κοινό ενδιαφέρων για το χόμπι μας Μα τι ωραία γλυκά είναι αυτά ρε Θόδωρε? Από που τα πήρες? χαχαχαχαχααχαχαχαχαχα! (ούτε ένα δεν φάγαμε) μου τα έφεραν οι τρεις μάγοι με τα δώρα απο Σκυδρα !!!!! μόλις τώρα χτύπησα άλλο ένα Αρε ατιμη κοινωνια...Τι γλυκα εχασα...Και τι καφεδες δεν ηπια... που να έβλεπες και τους μεζέδες στα κάρβουνα για το τσίπουρο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 24 Μαρτίου 2013 #25 Share 24 Μαρτίου 2013 Εγώ ένα έχω να πω, το κέικ ήταν υπέροχο και του χρόνου Θοδωρή με υγεία πάνω απ' όλα και να μας καλείς να θαυμάζουμε την ενυδρειάρα σου Υ.Γ. Το μάτι όλα τα λεφτά χαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος