giannisss 23 Μαρτίου 2013 #1 Share 23 Μαρτίου 2013 καλησπερα εχει κανεις κρατησει η να γνωριζει καποιο ειδος ανεμωνης που να κανει σε χαμηλο και μετριο φωτισμο ?? υπαρχει περιπτωση τα occelaris να μην ειναι συμβατα με καποιο ειδος ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Μαρτίου 2013 #2 Share 23 Μαρτίου 2013 Τα occelaris δεν ειναι συμβατα με ολες τις ανεμωνες. Διαβασε εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=2225 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 23 Μαρτίου 2013 Author #3 Share 23 Μαρτίου 2013 ολες που κανουν για occelaris ειναι υψηλου φωτισμου .... :bigemo_harabe_net-111: http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=497+499+631&pcatid=631 η αυτη http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=497+499+602&pcatid=602 ειναι ποιο ευκολη ?? (εαν μπει κατω ακριβως απο την λαμπα θα ειχε θεμα ?? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Μαρτίου 2013 #4 Share 23 Μαρτίου 2013 Και οι δυο που αναφερεις ειναι δυσκολες αλλα ακι επικινδυνες,για διαφορετικους λογους η καθε μια. Για ποσα λιτρα μιλας και για τι φωτισμο ακριβως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 23 Μαρτίου 2013 Author #5 Share 23 Μαρτίου 2013 120 λιτρα 100χ30χ40 2χ24 watt t5 και 1χ25 watt τ8 ..... απλα θελω μια ανεμωνη να κανει με δυο ocellaris ,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Μαρτίου 2013 #6 Share 23 Μαρτίου 2013 Οριστικα ξεχνας τις δυο που ανεφερες λοιπον. Βαλε μια bubble tip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 23 Μαρτίου 2013 Author #7 Share 23 Μαρτίου 2013 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση !!! χαιρομαι που μπορω να βαλω εστω και αυτη !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 23 Μαρτίου 2013 #8 Share 23 Μαρτίου 2013 24 watt σε ένα μέτρο ενυδρείο;;;;;Οι γωνίες έχουν φως;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 23 Μαρτίου 2013 Author #9 Share 23 Μαρτίου 2013 παντου φθανει ο φωτισμος .... στις ακρες ειναι ποιο σκοτινο αλλα οταν αναβει και η τ8 ειναι φωτεινότατο !! με μονο τις τ5 διχνει κάπως σκοτεινό Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 24 Μαρτίου 2013 #10 Share 24 Μαρτίου 2013 παντου φθανει ο φωτισμος .... στις ακρες ειναι ποιο σκοτινο αλλα οταν αναβει και η τ8 ειναι φωτεινότατο !! με μονο τις τ5 διχνει κάπως σκοτεινό Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία του ενυδρείου με full φωτισμό;Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω,νομίζω ότι θες 39 watt λάμπες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 24 Μαρτίου 2013 Author #11 Share 24 Μαρτίου 2013 βρε δεν με στενοχωρεις .... επετρεψε μου να συμφωνησω :Ρ φυσικα και θελω 39αρες .... η τσεπη μου δεν τις θελει ....μην σου πω οτι με 4χ39 θα ηταν οτι πρεπει για ακροποραδικο .... θα γινοταν σουπερ ο φωτισμος ειναι οτι πρεπει για fishonly. ...! τωρα κοραλλια (ευκολα ) θα βαζω κατω απο τις λαμπες τις τ5 και ο θεος βοηθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 24 Μαρτίου 2013 Author #12 Share 24 Μαρτίου 2013 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=84061 ετσι ειναι χωρις την τ8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 24 Μαρτίου 2013 #13 Share 24 Μαρτίου 2013 βρε δεν με στενοχωρεις .... επετρεψε μου να συμφωνησω :Ρ φυσικα και θελω 39αρες .... η τσεπη μου δεν τις θελει ....μην σου πω οτι με 4χ39 θα ηταν οτι πρεπει για ακροποραδικο .... θα γινοταν σουπερ ο φωτισμος ειναι οτι πρεπει για fishonly. ...! τωρα κοραλλια (ευκολα ) θα βαζω κατω απο τις λαμπες τις τ5 και ο θεος βοηθος Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις υπομονή και τα λεφτά που θα δώσεις στα κοράλλια,να τα δώσεις για να φτιάξεις τον φωτισμό. Μετά βάζεις ότι θέλεις. Θα το χαρείς και περισσότερο έτσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 24 Μαρτίου 2013 #14 Share 24 Μαρτίου 2013 (edited) Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις υπομονή και τα λεφτά που θα δώσεις στα κοράλλια,να τα δώσεις για να φτιάξεις τον φωτισμό. Μετά βάζεις ότι θέλεις. Θα το χαρείς και περισσότερο έτσι! Συμφωνώ απόλυτα!Φτιάξε το φωτισμό σου,και όλο και κάποιο φράγκ θα σου βρούμε αντί να πας να πληρώσεις για κομμάτια! Έγινε επεξεργασία 24 Μαρτίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 24 Μαρτίου 2013 Author #15 Share 24 Μαρτίου 2013 καλως παιδια ... θα μαζεψω να δω τι θα κανω απο φωτισμο ..... γιατι σαν φωτισμος δεν με ικανοποιει ..... σε mh θα μπορουσα να βαλω κατι ? to θεμα ειναι οτι πανω απο 50-60 ευρω δεν μπορω να δωσω .... και φωτισμο με 60 ευρω δεν φτιαχνω ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 24 Μαρτίου 2013 Author #16 Share 24 Μαρτίου 2013 ασχετο με το topic απλα εαν γραψω στο θεμα μου δεν θα απαντησει κανεις εχω 13 κιλα βραχο στο ενυδρειο επειδη μου αρεσει ο μπολικος βραχος να βαλω αλλα 7 ?? και αν ειναι το συνδυαζω και με το topic ...... κανει καλο ο βραχος στις ανεμωνες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 24 Μαρτίου 2013 #17 Share 24 Μαρτίου 2013 ασχετο με το topic απλα εαν γραψω στο θεμα μου δεν θα απαντησει κανεις εχω 13 κιλα βραχο στο ενυδρειο επειδη μου αρεσει ο μπολικος βραχος να βαλω αλλα 7 ?? και αν ειναι το συνδυαζω και με το topic ...... κανει καλο ο βραχος στις ανεμωνες?? Σίγουρα δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα!! Αρκεί να μην γίνει νταμάρι και χάσεις πολύ από την κυκλοφορία. Βλέπω ένα κόλλημα με τις ανεμώνες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 24 Μαρτίου 2013 #18 Share 24 Μαρτίου 2013 Εγω αυτο που θα ελεγα,ειναι να δεις πρωτα τον φωτισμο σου.Ολες οι ανεμωνες θελουν φωτισμο με μεγαλη ενταση.Γενικως και τα περισσοτερα κοραλια αυτο ειναι που θελουν ως το πρωτο και βασικοτερο.Ειναι προτιμοτερο να καψεις λιγο περισσοτερο ρευμα, παρα να δινεις ξανα και ξανα χρηματα για ζωντανα που δεν θα προχωρησουν στο ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 24 Μαρτίου 2013 Author #19 Share 24 Μαρτίου 2013 οχι δεν θα το κανω νταμαρι .... απλα το θελω οπτικα γεματο ολο με βραχο ... δεν εχω κολλημα με τις ανεμωνες ... μια θελω .... απλα για τα ocellaris .... οσο για τον φωτισμο ... δεν εχω θεμα με αυτα που καιει εχω θεμα με την αρχικη αγορα του ... το να ειναι 10 η 20 η 30 watt παραπανω δεν λεει τιποτα το θεμα ειναι το φωτιστικο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 24 Μαρτίου 2013 #20 Share 24 Μαρτίου 2013 Με 3 ευρώ το ένα παίζουν στεγανά ντουί για Τ5.πάρε μετασχηματιστές και ανακλαστήρες,τσίμπα και δυο 39αρες λαμπίτσες ΑΤΙ και φτιάξε ένα diy να βρεις την υγειά σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 25 Μαρτίου 2013 Author #21 Share 25 Μαρτίου 2013 θα σας κρατησω ενημερους παιδια ,,,, θα φτιαξω diy .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 25 Μαρτίου 2013 #22 Share 25 Μαρτίου 2013 θα σας κρατησω ενημερους παιδια ,,,, θα φτιαξω diy .... Με το budget που μας έδωσες,μπορείς άνετα να φτιάξεις ένα diy 2x39 Τ5.Άντε ξεκίνα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 25 Μαρτίου 2013 Author #23 Share 25 Μαρτίου 2013 για λεντομπερες τι αποψη εχετε ?? απλα το σκεφτομαι ωστε να μην εχω τα εξοδα αλλαγης λαμπων καθε χρονο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 25 Μαρτίου 2013 #24 Share 25 Μαρτίου 2013 για λεντομπερες τι αποψη εχετε ?? απλα το σκεφτομαι ωστε να μην εχω τα εξοδα αλλαγης λαμπων καθε χρονο.... Μακρια...Αν θελεις και πιανουν λιγο τα χερια σου, μπορεις να βαλεις τριβατα και τελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 25 Μαρτίου 2013 Author #25 Share 25 Μαρτίου 2013 ναι αλλα αντε να βρω μετασχηματιστες και λοιπα .... που για να βρω εδω θα μου κοστισουν παρα πολλα .... ασε που θα χρειαστω πολλα τριβατα ... και δεν εχω δουλεψει ποτε λεντ ... δεν γνωριζω τι χρειαζονται για να λειτουργησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος