samilias21 11 Απριλίου 2013 #76 Share 11 Απριλίου 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ χααχχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαααχχχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 14 Απριλίου 2013 Author #77 Share 14 Απριλίου 2013 μπορει καποιος να μου προτεινει μια καλη τροφη για brichardi?γιατι δεν εχω ιδεα,αυτη τη στιγμη εχω sera granulate menu, και , Omega One Chichlid Flakes κανει καποια απο τις δυο?αυριο θα εχω τα ψαρακια θεου θελοντος και πρεπει να παρω και τροφη!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Απριλίου 2013 #78 Share 14 Απριλίου 2013 tropical tanganyika flakes ocean nutrition veggie flakes Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 14 Απριλίου 2013 #79 Share 14 Απριλίου 2013 νομιζω πως μπορει να κανει και η δευτερη που εχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 15 Απριλίου 2013 Author #80 Share 15 Απριλίου 2013 και επιτελους 5 πριγκηπισες ειναι ετοιμες να μπουν στο ενυδριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! προσεχως φωτο!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 15 Απριλίου 2013 #81 Share 15 Απριλίου 2013 Άντε με το καλό! Μην ανοίγεις φώτα σήμερα. Απο αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 15 Απριλίου 2013 #82 Share 15 Απριλίου 2013 αντε μπραβο!!! δωσε φωτο στο λαο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 16 Απριλίου 2013 Author #83 Share 16 Απριλίου 2013 για πειτε γνωμες...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 16 Απριλίου 2013 #84 Share 16 Απριλίου 2013 Τρομεροί οι ψάρηδες σου! Τρομερές φάτσες! Τελικά πόσα πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 16 Απριλίου 2013 Author #85 Share 16 Απριλίου 2013 εγω να δεις τι εχω παθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!5 ελπιζοντας για ενα ζευγαρι...επειδη ειμαι γκαντεμης γενικα θα δειξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 16 Απριλίου 2013 #86 Share 16 Απριλίου 2013 Μη φοβάσαι! Θα βγει αργά η γρήγορα. Δεν είναι και μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 16 Απριλίου 2013 #87 Share 16 Απριλίου 2013 Πανέμορφα!!! Οι πιθανότητες είναι μαζί σου, μην ανησυχείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 16 Απριλίου 2013 Author #88 Share 16 Απριλίου 2013 τα 2 κρυβοντε συνεχως, ελπιζω να ξεθαρεψουν στην πορεια,τα αλλα 3 ειναι ενεργητικοτατα παρολο που ειναι ποιο μικρα!!!!εχω παθει πλακα ,μ αρεσουν πολυ τα ψαρακια!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 16 Απριλίου 2013 #89 Share 16 Απριλίου 2013 Να τα χαίρεσαι είναι πολύ όμορφα ψάρια και μόλις βγει ζευγάρι και ξεκινήσουν να γενανε δεν θα σταμάτανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 16 Απριλίου 2013 Author #90 Share 16 Απριλίου 2013 ευχαριστω μανο!!!!το ελπιζω!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 16 Απριλίου 2013 #91 Share 16 Απριλίου 2013 Ωρεεεεε, πότε άνοιξες το θέμα και δεν το πήρα γραμμή....?!?!? Πολύ όμορφο το ενυδρείο και τα ψάρια φοβερά, (βέβαια, σαν τα δικά μου δεν είναι..... :bigemo_harabe_net-169: ) Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα και πολύ σωστή η απόφαση που πήρες να μεγαλώσεις το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 16 Απριλίου 2013 #92 Share 16 Απριλίου 2013 Καλώς τα δέκτηκες και ψύχραιμα με υπομονή ,επειδή καπου ζήτησες τροφές να προτείνω και την http://www.oceannutrition.com/?post=cichlid-omni-flakes Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 16 Απριλίου 2013 #93 Share 16 Απριλίου 2013 μπορει καποιος να μου προτεινει μια καλη τροφη για brichardi?γιατι δεν εχω ιδεα,αυτη τη στιγμη εχω sera granulate menu, και , Omega One Chichlid Flakes κανει καποια απο τις δυο?αυριο θα εχω τα ψαρακια θεου θελοντος και πρεπει να παρω και τροφη!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!!! Εγώ μέχρι τώρα δοκίμασα τις : με τις δύο πρώτες, γίνεται πάρτυ με την τρίτη δεν έχω τα ίδια αποτελέσματα γιατί επιπλέει και θέλει μούλιασμα για να κάτσει κάτω και να την βρούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 16 Απριλίου 2013 #94 Share 16 Απριλίου 2013 πολυ ομορφα τα ψαρακια σου μπραβο σου χαιρομαι να βλεπω ομορφες καταστασεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 16 Απριλίου 2013 #95 Share 16 Απριλίου 2013 tropical tanganyika flakes ocean nutrition veggie flakes Καλώς τα δέκτηκες και ψύχραιμα με υπομονή ,επειδή καπου ζήτησες τροφές να προτείνω και την http://www.oceannutrition.com/?post=cichlid-omni-flakes Ηδη έχεις πάρεις δύο απαντήσεις οσον αφορά τις τροφές να προσθέσω και την formula 2 της ocean nutriton ,τις άλλες που παραθέτεις πιο πάνω μπορείς άνετα να ταίζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 16 Απριλίου 2013 #96 Share 16 Απριλίου 2013 Καλώς τα δέκτηκες και ψύχραιμα με υπομονή ,επειδή καπου ζήτησες τροφές να προτείνω και την http://www.oceannutrition.com/?post=cichlid-omni-flakes Με την συγκεκριμένη τα κριμπένσις μου τα έπιανε πανικός! Πολύ καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 16 Απριλίου 2013 Author #97 Share 16 Απριλίου 2013 Με την συγκεκριμένη τα κριμπένσις μου τα έπιανε πανικός! Πολύ καλή. την πηρα,τα ταισα,.....ετσι κ ετσι,απλα μενει στην επιφανεια και αργει να πεσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 16 Απριλίου 2013 #98 Share 16 Απριλίου 2013 Μπορείς να την κρατάς για λίγο με το χέρι σου μέσα στο νερό(μη σου πω οτι παίζει να τρώνε και από το χέρι σου με τον καιρό) ή μπορείς σε ένα καπάκι από νερό να βάζεις λίγο νερό ενυδρείου να μουλιάζει πρώτα και μετά. Πάντως έχεις και άλλες επιλογές, το οτι έπιασε με τα δικά μου δεν είναι κανόνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 16 Απριλίου 2013 #99 Share 16 Απριλίου 2013 Μπορείς να την κρατάς για λίγο με το χέρι σου μέσα στο νερό(μη σου πω οτι παίζει να τρώνε και από το χέρι σου με τον καιρό) ή μπορείς σε ένα καπάκι από νερό να βάζεις λίγο νερό ενυδρείου να μουλιάζει πρώτα και μετά. Πάντως έχεις και άλλες επιλογές, το οτι έπιασε με τα δικά μου δεν είναι κανόνας. Σχεδόν κανόνας είναι ,απλά το χέρι βουτήγμενο στο ενυδρείο να μουλάισει και κατω και μετά μάσες χωρίς έλεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 17 Απριλίου 2013 Author #100 Share 17 Απριλίου 2013 ΚΑΙ...η τρελοπαρεα σε δραση................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος