adlib 17 Απριλίου 2013 #101 Share 17 Απριλίου 2013 Όχι άδικα πριγκίπισσες.... πανέμορφα ψάρια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 17 Απριλίου 2013 Author #102 Share 17 Απριλίου 2013 Όχι άδικα πριγκίπισσες.... πανέμορφα ψάρια. ναι οντος!!!!!!!!!!!!!μια ερωτηση σταθη,πλακοστομο μπορω να βαλω?για την αλγη περισοτερο το σκεφτομουν!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 17 Απριλίου 2013 #103 Share 17 Απριλίου 2013 η αποψη μου ειναι να μην βαλεις ! θα εχεις προβλημα με τις γεννες και τα ψαρακια δεν θα αισθανοντε το ιδιο ανετα οπως ειναι τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 17 Απριλίου 2013 Author #104 Share 17 Απριλίου 2013 η αποψη μου ειναι να μην βαλεις ! θα εχεις προβλημα με τις γεννες και τα ψαρακια δεν θα αισθανοντε το ιδιο ανετα οπως ειναι τωρα! και εγω αυτο σκεφτομουν ,πειστικα ευκολα μονο πριγγιπισσες λοιπον!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 17 Απριλίου 2013 #105 Share 17 Απριλίου 2013 τι τα θες πριγκιπισες αυτες πριγκιποπουλο εσυ τι τα θες τα υπολοιπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 17 Απριλίου 2013 Author #106 Share 17 Απριλίου 2013 ναιιιιιιιι,35 χρονων ματραχαλος....πριγγιποπουλο με τα ολα του!χαχαχχαχαψχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 17 Απριλίου 2013 #107 Share 17 Απριλίου 2013 ετσι μην μασας ! αρα το συμπερασμα ειναι οτι δεν βαζουμε πλεκο χχαχαχααχχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Απριλίου 2013 #108 Share 17 Απριλίου 2013 ναι οντος!!!!!!!!!!!!!μια ερωτηση σταθη,πλακοστομο μπορω να βαλω?για την αλγη περισοτερο το σκεφτομουν!!!!!!!! Και επίσης, θα τυρανιέται σε τοσο υψηλές σκληρότητες και πεχά, θα το τσιμπάνε και ειδικά σε περίοδο αναπαραγωγής και πολλά άλλα... Καλό είναι να μην μπλέκουμε οργανισμούς διαφορετικών περιοχών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 17 Απριλίου 2013 #109 Share 17 Απριλίου 2013 Συμφωνώ με τα παιδιά. Οι άλγες είναι must σε ένα Αφρικάνικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Απριλίου 2013 #110 Share 17 Απριλίου 2013 Καλό είναι να μην βάλεις πλεκόστομο, άσε το τοπίο "φυσικό" Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 18 Απριλίου 2013 Author #111 Share 18 Απριλίου 2013 καλησπεριζω τουσ φιλους και συνχομπιστες μου για αλλη μια φορα!!!!!!!!!!!!!!θελω οποιος μπορει φυσικα,να μου προτεινει λεντ φωτισμο για το ριο180,οσο ποιο αναλυτικα τοσο καλητερα ,παραδειγμα τι μετασχιματιστη ,τι dimmer,γενικα τι χρειαζετε να ζητησω σε ενα ηλεκτρολογικου υλικου μαγαζι για να μπορεσει με βαση την εμπειρια σας να λειτουργισει λεντ ταινια στο ενυδριο μου,γιατι πρωτον ειδα αλλα θεματα για λεντ και μπερδευτηκα εντελος.........και δευτερον γιατι ειμαι εντελος ασχετος με ηλεκτρολογικα(ρουχα πουλαω ) για αυτο ζηταω βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 18 Απριλίου 2013 #112 Share 18 Απριλίου 2013 ναι οντος!!!!!!!!!!!!!μια ερωτηση σταθη,πλακοστομο μπορω να βαλω?για την αλγη περισοτερο το σκεφτομουν!!!!!!!! Καλησπέρα κι απο ΄μενα. Συμφωνώ κι εγώ με τα παιδιά παραπάνω, καλύτερα μήν βάλεις μίας και δεν έχουν σχέση με την Αφρική αυτά τα ψάρια καθώς επίσης και τον χαρακτήρα των ψαριών μας. Για την άλγη, αν θέλεις μπορείς να βάλεις zebra snail. Άλλα όπως είπε και ο Στάθης, η άλγη είναι must αξεσουάρ στην Αφρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 19 Απριλίου 2013 Author #113 Share 19 Απριλίου 2013 δεν ξερει καποιος να με βοηθησει με τα λεντ....μηπως πρεπει να μεταφερθει η ερωτηση αλλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 19 Απριλίου 2013 #114 Share 19 Απριλίου 2013 δεν ξερει καποιος να με βοηθησει με τα λεντ....μηπως πρεπει να μεταφερθει η ερωτηση αλλου? Εγώ έχω ένα μέτρο smd 5050 με controler για επιλογή χρώματος και τροφοδοτικό 12volt. Αν κάνεις την κίνηση, να βάλεις τα led σε προστατευτικό κανάλι για να τα προστατέψεις από την υγρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 21 Απριλίου 2013 Author #115 Share 21 Απριλίου 2013 παιδια,το ph μου ειναι 7.2....υπαρχει τροπος να το ανεβασω χωρις φαρμακα?ειναι καλο για τα brichardi?χαμιλο δεν ειναι?μετραω με στικακια!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Απριλίου 2013 #116 Share 21 Απριλίου 2013 Sticks? Πάρε υγρά και ξαναμέτρα το. Βρίσκεις με 6,7 ευρώ απο καλή μάρκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 21 Απριλίου 2013 Author #117 Share 21 Απριλίου 2013 Sticks? Πάρε υγρά και ξαναμέτρα το. Βρίσκεις με 6,7 ευρώ απο καλή μαρκα δεν κανουν τα στικ?θα παρω αυριο αν ειναι υγρο,τι προτεινεις γιατι δεν εχω ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Απριλίου 2013 #118 Share 21 Απριλίου 2013 δεν κανουν τα στικ?θα παρω αυριο αν ειναι υγρο,τι προτεινεις γιατι δεν εχω ιδεα Τα στικς είναι τα πιο αναξιόπιστα να ξέρεις. Τα υγρά δεν χάνουν! Ρίξε μια ματιά στα καταστήματα: http://petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=629 http://petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2409 http://aquario.gr/frontida/test-nerou/liquid/tropic-marine-ph-test-kit-100-tests-freshwater.html#.UXSWvUqyJlI http://www.petsupermarket.gr/332/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82/ph-tests.html Καλύτερα πάρε το τροπικαλ αν το βρεις. Ναι μεν οι άλλες 2 είναι καλύτερες εταιρείες, αλλά έχει εύρος μέτρησης, κάνει για πολλές μετρήσεις και είναι αξιόπιστο. Το χρησιμοποιούσα και γω το συγκεκριμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 21 Απριλίου 2013 Author #119 Share 21 Απριλίου 2013 οκ σε ευχαριστω,αυριο ανεβαινω αθηνα ετσι κ αλιως θα ψαξω να το βρω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 22 Απριλίου 2013 Author #120 Share 22 Απριλίου 2013 πηρα τελικα τεστ της σερα και το εκανα(δυσκολευτηκα να βρω αλλη μαρκα)...8 μου βγαζει!!!!!!!!τα στικακια εβγαζαν 7,τοσο μεγαλη αποκληση?????να εμπιστευτω το υγρο λογικα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 22 Απριλίου 2013 #121 Share 22 Απριλίου 2013 Σίγουρα, μεγαλύτερη ακρίβεια έχει το υγρό τέστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Απριλίου 2013 #122 Share 22 Απριλίου 2013 πηρα τελικα τεστ της σερα και το εκανα(δυσκολευτηκα να βρω αλλη μαρκα)...8 μου βγαζει!!!!!!!!τα στικακια εβγαζαν 7,τοσο μεγαλη αποκληση?????να εμπιστευτω το υγρο λογικα!! Κοίτα, η σέρα δεν είναι απο τις αξιόπιστες μάρκες, αλλά σίγουρα πολύ πιο αξιόπιστη απο τα στικάκια. 8 έχεις. Μια χαρα είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 30 Απριλίου 2013 Author #123 Share 30 Απριλίου 2013 καλησπεριζω για αλλη μια φορα,ερωτηση¨μολις σημερα πηρα σπιρουλινα(nutrafin) και ταισα τα ψαρακια για ποικιλια,αλλα την βαζουν στο στομα και την φτυνουν.........να συνεχισω να τα ταιζω μηπως την συνιθισουν? η να τουσ δινω παλι μονο την παλια(ocean nutrition-cichlid omni flakes) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 30 Απριλίου 2013 #124 Share 30 Απριλίου 2013 αστα μια μερα νηστικα να δεις πως θα την φανε μετα χιχιχιιχιχχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Απριλίου 2013 #125 Share 30 Απριλίου 2013 καλησπεριζω για αλλη μια φορα,ερωτηση¨μολις σημερα πηρα σπιρουλινα(nutrafin) και ταισα τα ψαρακια για ποικιλια,αλλα την βαζουν στο στομα και την φτυνουν.........να συνεχισω να τα ταιζω μηπως την συνιθισουν? η να τουσ δινω παλι μονο την παλια(ocean nutrition-cichlid omni flakes) Δεν την έχουν συνηθίσει. Για αρχή ανάμειξε την με αυτή που τους δίνεις μέχρι να την συνιθίσουν. Σπιρουλίνα να παίρνεις της ocean nutrition αλλά και της tropical. Έχουν καλά πράγματα. Επίσης την σπιρουλίνα μην την δίνεις συνέχεια. Μέρα παρα μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος