dikaios 21 Μαρτίου 2013 #1 Share 21 Μαρτίου 2013 Εχω το πληρες συστημα.Πως μπορω να κανω την συνδεσμολογια αλλα πολυ περισσοτερο πως θα καλιμπραρω το controller και ποσο θα ανοιξω τα μανομετρα.Ενα σχεδιαγραμμα εχω δει στο internet αλλα περαιτερω δεν ξερω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 22 Μαρτίου 2013 Author #2 Share 22 Μαρτίου 2013 Δεν εχει ιδεα κανενας?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
math01141 23 Μαρτίου 2013 #3 Share 23 Μαρτίου 2013 Δες λιγο με προσοχη το σχεδιαγραμμα λεει αναλυτικα τι να κανεις. Για το μανομετρο πρεπει να ανοιξεις φουλ την παροχη απο την μπουκαλα και να ρυθμισεις το μειωτηρα στο 1-2 bar και παραπανω λιγο οκ ειναι αλλα οχι λιγοτερο κατ'εμε (οσο μεγαλυτερη ειναι η πιεση τοσο πιο ανεξαρτητο απο εξωτερικους παρογοντες) και μετα ρυθμισε την ποσοτητα του CO2 απο την βαλβιδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 24 Μαρτίου 2013 Author #4 Share 24 Μαρτίου 2013 Eχω παει για γεμισμα την μπουκαλα και θα ξεκινησω απο Τριτη την συναρμολογηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grg_argy 25 Μαρτίου 2013 #5 Share 25 Μαρτίου 2013 Εχω το πληρες συστημα.Πως μπορω να κανω την συνδεσμολογια αλλα πολυ περισσοτερο πως θα καλιμπραρω το controller και ποσο θα ανοιξω τα μανομετρα.Ενα σχεδιαγραμμα εχω δει στο internet αλλα περαιτερω δεν ξερω.. Να σε ρωτησω κατι, απο που πηρες το συστημα και ποσο αν επιτρεπεται. Ψαχνω και εγω κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 26 Μαρτίου 2013 Author #6 Share 26 Μαρτίου 2013 Απο Γερμανια φιλε μου,εδω δεν ξερω αν υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grg_argy 26 Μαρτίου 2013 #7 Share 26 Μαρτίου 2013 Απο Γερμανια φιλε μου,εδω δεν ξερω αν υπαρχει. Απο καποιο site ή απο μαγαζι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 28 Μαρτίου 2013 Author #8 Share 28 Μαρτίου 2013 Hταν απο ιδιωτη,αλλα εχει παρα πολλα site και στο ebay Γερμανιας ,οπου και θα βρεις και τις καλυτερες τιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 11 Απριλίου 2013 Author #9 Share 11 Απριλίου 2013 Χαιρεται και παλι -θελω να κανω καποιες ερωτησεις.Θα ηθελα να ρωτησω ποσες φυσαλιδες το λεπτο πρεπει να εχω στο bοuble counter και ποσο σιγα πρεπει να καρεβασω το Ph?Τι πιεση πρεπει να εχω γενικα στα μανομετρα μου-σε τι υψος πρεπει να βαλω την σκαλα των φυσαλιδων στο ενυδρειο και γενικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 12 Απριλίου 2013 Author #10 Share 12 Απριλίου 2013 Κανεις που να γνωριζει μερικα πραγματα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος