panoss 17 Μαρτίου 2013 #1 Share 17 Μαρτίου 2013 Είναι όντως αυγωμένη?? Το κακό είναι πως έχει 4 αυγά μόνο και τα κουνάει συνέχεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Μαρτίου 2013 #2 Share 17 Μαρτίου 2013 Ναι ειναι.Τα υπολοιπα μαλλον τα εχει αφησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 17 Μαρτίου 2013 Author #3 Share 17 Μαρτίου 2013 Γιατί τα άφησε??? Είναι σίγουρα γονιμοποιημένα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Μαρτίου 2013 #4 Share 17 Μαρτίου 2013 Οι γαριδες δεν τα αφηνουν ολα μαζι τα αυγα αλλα σιγα σιγα.Υπομονη και λογικα θα δεις μικρα σε καμια βδομαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 17 Μαρτίου 2013 Author #5 Share 17 Μαρτίου 2013 σε τόσο λίγο?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Μαρτίου 2013 #6 Share 17 Μαρτίου 2013 Αν δεν εχεις τιποτα αλλο μεσα που να τα φοβιζει να βγουν συντομα εξω αλλα θα ειναι πολυ μικρα και θελει πολυ καλο ματι για να τα δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 17 Μαρτίου 2013 Author #7 Share 17 Μαρτίου 2013 Δηλαδή μπορεί να δω και άλλα αυγά στην ίδια??? Αυτό εννοείς??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 17 Μαρτίου 2013 Author #8 Share 17 Μαρτίου 2013 Δεν έχει όχι, γαριδάδικο είναι!! Το μόνο που φοβάμαι είναι τα helena.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Μαρτίου 2013 #9 Share 17 Μαρτίου 2013 Τον αλλο μηνα ισως ξανααυγωθει,τωρα οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 17 Μαρτίου 2013 Author #10 Share 17 Μαρτίου 2013 Δηλαδή αυτά που έριξε παν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Μαρτίου 2013 #11 Share 17 Μαρτίου 2013 Αυτα που εριξε εχουν γινει μικρες γαριδες,οι γαριδες γεννουν μικρα γαριδοπουλα και οχι αυγα οπως τα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 17 Μαρτίου 2013 Author #12 Share 17 Μαρτίου 2013 Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Δηλαδή έχω ήδη μικρά γαριδάκια και θα έχω και άλλα από αυγά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Μαρτίου 2013 #13 Share 17 Μαρτίου 2013 Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Δηλαδή έχω ήδη μικρά γαριδάκια και θα έχω και άλλα από αυγά??? Ναι , αν δεν τα τραβήξει κάποιο φίλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Μαρτίου 2013 #14 Share 17 Μαρτίου 2013 Ναι , αν δεν τα τραβήξει κάποιο φίλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 17 Μαρτίου 2013 Author #15 Share 17 Μαρτίου 2013 οχ, είναι λίγο δυνατό είναι η αλήθεια.... Δεν κατάλαβα όμως ακόμα, η γαρίδα αυτή δεν είχε αυγά.Κάθε μέρα τις έβλεπα.Σήμερα εμφάνισε αυτά τα κίτρινα μπιρμπιδελάκια.... Δηλαδή μπορεί να βγουν μικρά κατευθείαν όπως είναι τα ζωοτόκα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 18 Μαρτίου 2013 #16 Share 18 Μαρτίου 2013 Ναι, έτσι κάνουν. Γεννάνε γαριδάκαι. Αν το φίλτρο σου είναι δυνατό, κλέισε την είσοδο του με κανένα τούλι απο μπουνπονιέρες ή μείωσε την δύναμη του αν ρυθμίζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 18 Μαρτίου 2013 Author #17 Share 18 Μαρτίου 2013 Δηλαδή από τα αβγά τι βγαίνει??? Με μπερδέψατε βρε παιδιά..... Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αναλυτικά???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Μαρτίου 2013 #18 Share 19 Μαρτίου 2013 Ρε συ Πανο τα πραγματα ειναι απλα!Απο τα αυγα βγαινουν γαριδακια,οι γαριδες δεν αφηνουν αυγα στο ενυδρειο αλλα κατευθειαν μικρα γαριδακια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 19 Μαρτίου 2013 Author #19 Share 19 Μαρτίου 2013 Ναι οκ ως εδώ, το θέμα είναι πως αυτή τη γαρίδα εγώ την είχα ξαναδει πριν από 4 μέρες και δεν είχε καθόλου αβγά... Οπότε τα υπόλοιπα τα έριξε χωρίς να βγουν γαριδάκια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 19 Μαρτίου 2013 #20 Share 19 Μαρτίου 2013 Πανο στην ουσια τα αυγα που βλεπεις στην κοιλια της γαριδομανας "εκκολαπτονται" μεσα της και βγαινουν απευθειας μικρα στο ενυδρειο. φροντησε να κανεις κατι με το φιλτρο σου οπως σου ειπαν τα παιδια (τουλι-σφουγγαρι-μειωση ροης) για να δεις σε λιγο καιρο μικρα να σουλατσαρουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 19 Μαρτίου 2013 Author #21 Share 19 Μαρτίου 2013 Έχω ήδη βάλει και σφουγγάρι και συνθετικό υλικό που είναι σαν βαμβάκι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 22 Μαρτίου 2013 Author #22 Share 22 Μαρτίου 2013 Τα έριξε όλα... Γιατί?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Μαρτίου 2013 #23 Share 24 Μαρτίου 2013 Τα έριξε όλα... Γιατί?????? Ρε Πανο ειληκρινα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι το δυσκολο? Σου ειπα οτι οι γαριδες γεννουν μικρα γαριδακια,οταν τα ριχνουν τα αυγα τοτε σημαινει οτι γεννησαν,τι ειναι το δυσκολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 24 Μαρτίου 2013 Author #24 Share 24 Μαρτίου 2013 Λέω βρε παιδί μου μήπως τα έριξε από κακές συνθήκες ή από άγχος ή από κάτι τελωσπάντων!!!!! Για αυτό το είπα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Μαρτίου 2013 #25 Share 24 Μαρτίου 2013 Λέω βρε παιδί μου μήπως τα έριξε από κακές συνθήκες ή από άγχος ή από κάτι τελωσπάντων!!!!! Για αυτό το είπα!! Αφου σου εξηγισα οτι ετσι γινετε ρε Πανο,δεν υπαρχει θεμα ανησυχιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος