Jump to content

Ζητητση Skimmer Κ Διαφορες

pisti88

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολα τα μελοι, εχω καποιο προβλημα κ διλημα το σκιμερ που εχω παει δεν δουλευει πια η αντλια χαλασε ειναι το κλασικο Deltec mce 600 με την μαυρη αντλια.

Τωρα θελω να παρω με την ασπρη που ειναι πιο αθορυβη αλλα ειναι πολυ ακριβο γυρω στα 400 κατι ευρω.

Ειδα κ πιο παλια κατι θεματα απο καποια μελοι ενα σκιμερ κ ακουσα καλα αποτελεσματα το σκιμερ ειναι απο δω απο οτι καταλαβα ελληνικη παντεντα νομιζω ειναι το aqua lobby achilles collection εχει την αντλια που θελω κ wave box απο οτι λενε στα 235 ευρω τι λετε λοιπον τι να κανω ακουω συμβουλες

εγώ το έχω και είναι boba!!!! βέβαια εγώ το πήρα με την μαύρη αντλία αλλά είναι πολύ καλό και σε φοβερή τιμή!!!!!

Αν πάρεις την άσπρη,δεν κουμπώνει πάνω στο δικό σου;Είναι ανάγκη να πάρεις όλο το σκίμμερ;

μπορεί να κουμπώσει κανονικά η λευκή, πάνω σε ένα σκιμμερ με την παλιά μαυρη

πόσο κάνει η αντλία η λευκή ???

παρτο με κλειστα τα ματια ειναι εργαλειο...........παρα πολυ καλο τρομερο σκιμιν κ οντως εχει 235 ευρω με την ασπρη αντλια ζελατινα καινουριο

πόσο κάνει η αντλία η λευκή ???

Ρώτα στα μαγαζιά που έχουν βήμα εδώ μέσα, όλα φέρνουν την άσπρη αντλία και σίγουρα είναι ποιό φτηνή από τα 235

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...