kwstantinos santi 16 Μαρτίου 2013 #1 Share 16 Μαρτίου 2013 εχω περι τις 4 γεννες γκαμπι και μεχρι τωρα ολα βγηκαν θυληκα..υπαρχει τροπως να αλαξει αυτο η ειναι καθαρα θεμα τυχης το φυλο τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 16 Μαρτίου 2013 #2 Share 16 Μαρτίου 2013 Αποκλειεται σε τεσσερεις γεννες να εχεις μονο θυληκα νεογεννητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 16 Μαρτίου 2013 #3 Share 16 Μαρτίου 2013 To φύλλο το καθορίζει η θερμοκρασία, αλλά και μένα λίγο δύσκολο μου φαίνεται όλα να είναι θηλυκά. Μήπως δεν έχουν μεγαλώσει αρκετά ώστε να φαίνεται το φύλλο και μπερδεύεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 16 Μαρτίου 2013 Author #4 Share 16 Μαρτίου 2013 παιδια ειληκρηνα ειναι ετσι τα πραγματα αναμεσα στισ 4 γεννες μεσωλαβησαν και 4 μηνες ισως να ετυχε δεν ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 17 Μαρτίου 2013 Author #5 Share 17 Μαρτίου 2013 To φύλλο το καθορίζει η θερμοκρασία, αλλά και μένα λίγο δύσκολο μου φαίνεται όλα να είναι θηλυκά. Μήπως δεν έχουν μεγαλώσει αρκετά ώστε να φαίνεται το φύλλο και μπερδεύεσαι. δηλαδη τι ρολλο μπορει να παιξει η θερμοκρασια?αυτη τη στιγμη ειναι στους 25 βαθμους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δον Κι-Φώτης 22 Μαρτίου 2013 #6 Share 22 Μαρτίου 2013 οι γέννες πόσα μωρά είχανε?? στα γέννησε η ίδια θηλυκιά ολα??? τι αναλογία αρσενικών θηλυκών έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 24 Μαρτίου 2013 #7 Share 24 Μαρτίου 2013 Μηπως ειχες απολιες και αυτες ηταν τα αρσενικα (λιγο τραβιγμενο ).ποσο μηνων ειναι τα ψαρακια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 28 Μαρτίου 2013 Author #8 Share 28 Μαρτίου 2013 (edited) οι γεννες ειναι απο 3 διαφωρετικα ψαρακια ειναι περιπου 2 μηνων τωρα τα μικρα...οι αναλογια που εχω ειναι 1 πρως 3...δηλαδη 1 αρσενικο 3 θυληκα...οι γεννες μου εδωσαν 10 με 15 η καθε μια θυληκια... Έγινε επεξεργασία 28 Μαρτίου 2013 - kwstantinos santi Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 28 Μαρτίου 2013 #9 Share 28 Μαρτίου 2013 Περιμενε να μεγαλοσουν λιγο ακομα ,πας και δεις κανα αρσενικο γιατι δεν ειναι και πολλη ευκολο να το καταλαμβεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος