Gianna9 13 Μαρτίου 2013 #1 Share 13 Μαρτίου 2013 Τα helena σαν σαλιγκαρια τρωνε μονο λαθρεπιβατες;;; Γτ εχω υπερπληθυσμο κ θελω να εξοντωσω μερικα... Αλλα δν θελω ν μ φανε τα ramshorn! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Μαρτίου 2013 #2 Share 13 Μαρτίου 2013 θα σου τα φανε φιγουρα τα ramshorn και οτι αλλο σαλιγκαρι βρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gianna9 13 Μαρτίου 2013 Author #3 Share 13 Μαρτίου 2013 Οκ! Σε ευχαριστω πολυ γ την αμεση απαντηση σ! Γ ν μειωσω λιγο τον αριθμο υπαρχει αλλη λυση; Με τ χερι ειναι αδυνατον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Μαρτίου 2013 #4 Share 13 Μαρτίου 2013 Οκ! Σε ευχαριστω πολυ γ την αμεση απαντηση σ! Γ ν μειωσω λιγο τον αριθμο υπαρχει αλλη λυση; Με τ χερι ειναι αδυνατον! Για δες αυτό. Υπάρχουν και diy λύσεις βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 14 Μαρτίου 2013 #5 Share 14 Μαρτίου 2013 (edited) Pakistani loach εμένα μου έκανε πολύ καλή δουλειά....Αλλά πρέπει να μπορεί να μπεί στο ενυδρείο σου Έγινε επεξεργασία 14 Μαρτίου 2013 - Αντώνιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gianna9 14 Μαρτίου 2013 Author #6 Share 14 Μαρτίου 2013 Παιδια εχω κ αλλα σαλιγκαρια εκτος απο λαθρεπιβατες! Τα ramshorm! Δεν θελω να παθουν αυτα κατι ομως! Μονο γ λαθρεπιβατες θελω λυσεις! Αντωνιος ποιοες προυποθεσεις απαιτει το ενυδρειο μ γ νπροσθεσω αυτο π μ προτεινεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Μαρτίου 2013 #7 Share 14 Μαρτίου 2013 Οτι και να βαλεις για να εξοντωσεις τους λαθρεπιβατες,θα χασεις και τα ramshorm. Η πιο ασφαλη λυση ειναι η παγιδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 14 Μαρτίου 2013 #8 Share 14 Μαρτίου 2013 Τα ramshorn στο δικό μου ενυδρείο είναι από τους πρώτους και πιο εύκολους στόχους, τόσο για τα helena όσο και για τα kribensis. Γνώμη μου: Βγάλε όσα περισότερα ramshorn μπορείς, βάλτα σε ένα μικρό ενυδρείο και μετά με όποιο τρόπο νομίζεις μείωσε τον αριθμό των υπόλοιπων σαλιγκαριών. Σε εμένα επειδή έχω αμμό στο βυθό και τα σαλιγκαράκια δε μπορούν να γαντζωθούν, με ένα προσεκτικό σιφωνάρισμα απομακρύνω αρκετά κάθε φορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 14 Μαρτίου 2013 #9 Share 14 Μαρτίου 2013 Διάβασε και αυτό για την επόμενη φορά που θα προσθέσεις κάποιο καινούργιο φυτό στο ενυδρείο σου! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=29353 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 15 Μαρτίου 2013 #10 Share 15 Μαρτίου 2013 (edited) Παιδια εχω κ αλλα σαλιγκαρια εκτος απο λαθρεπιβατες! Τα ramshorm! Δεν θελω να παθουν αυτα κατι ομως! Μονο γ λαθρεπιβατες θελω λυσεις! Οτι και να βαλεις για να εξοντωσεις τους λαθρεπιβατες,θα χασεις και τα ramshorm. Η πιο ασφαλη λυση ειναι η παγιδα. Συμφωνώ με τον Rastafarian, διότι είμαι κι εγώ παθών... την πρώτη φορά που έβαλα 6 apple snails μου φάγανε τα 4 που ήτανε τα πιο μικρόσωμα και προχθες πρόσθεσα 3 μικρά (από το μονομαχοενυδρείο μου που είχε χαλάσει) και σήμερα βρήκα ένα φαγωμένο και τα άλλα 2 δεν τα είδα πουθενά! Θα επιβιώσουν μόνο τα πιο μεγαλόσωμα και τα πιο "έμπειρα" να ξέρεις... Έγινε επεξεργασία 15 Μαρτίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gianna9 15 Μαρτίου 2013 Author #11 Share 15 Μαρτίου 2013 Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους σας κ καθε ενα ξεχωριστα! ενας συνχπιστας ανεφερε κατι γ παγιδα! Πως μπορω δλδ να φτιαξω παγιδουλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Μαρτίου 2013 #12 Share 15 Μαρτίου 2013 Μπορεις να κοψεις τον πατο ενος πλαστικου μπουκαλιου,να βαλεις ενα κομματακι αγγουρι μεσα και να το τοποθετησεις μεσα στο ενυδρειο σου,σε μερικες ωρες θα εχεις μαζεψει αρκετα σαλιγκαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Μαρτίου 2013 #13 Share 15 Μαρτίου 2013 Αλλη μια λυση ειναι η παρακατω παγιδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gianna9 16 Μαρτίου 2013 Author #14 Share 16 Μαρτίου 2013 Σας ευχαριστω πολυ γ τις πολυτιμες συμβουλες σας! Συντομα θα βαλω μπροστα την παγιδουλα! ελπιζω να εχω καλα αποτελεσματα! καλη σας μερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Μαρτίου 2013 #15 Share 16 Μαρτίου 2013 Σιγουρα θα εχες αποτελεσματα! Θα περιμενουμε να μας ενημερωσεις και γιατι οχι να μας δειξες και τη παγιδα που εφτιαξες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gianna9 17 Μαρτίου 2013 Author #16 Share 17 Μαρτίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος