kostaskappa 3 Απριλίου 2013 Author #151 Share 3 Απριλίου 2013 Mπράβο Κώστα! Δεν σήκωσε σκόνη? Τίποτε απολύτως....μια κι έξω όλα και όλα καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Απριλίου 2013 Author #152 Share 3 Απριλίου 2013 Γειά σας μάγκες....! Κάποιος να μου πει τι είναι αυτό.....; Goby.... Και δύο ακόμα....! Ελπίζω να σας κάλυψα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 3 Απριλίου 2013 #153 Share 3 Απριλίου 2013 Μπραβο φιλαρακι! το πες και το κανες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 3 Απριλίου 2013 #154 Share 3 Απριλίου 2013 Ωραίος! Εμένα μ’αρεσει και αφού σ’αρεσει και εσένα τότε τα σχόλια περισσεύουν! Ξεκίνα το στοκάρισμα να φουντώσει ο κόσμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Απριλίου 2013 Author #155 Share 4 Απριλίου 2013 Μπραβο φιλαρακι! το πες και το κανες! Να'σαι καλά!!Εννοείτε ότι θα το έκανα....!Ο χαβανέζος πατάει απλωτές από χτες....σαν να ξεπιάστηκε νομίζω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Απριλίου 2013 Author #156 Share 4 Απριλίου 2013 Ωραίος! Εμένα μ’αρεσει και αφού σ’αρεσει και εσένα τότε τα σχόλια περισσεύουν! Ξεκίνα το στοκάρισμα να φουντώσει ο κόσμος! Δεν είμαι ακόμα 100% σίγουρος για το μπροστά σημείο....αλλά το στοκάρισμα ξεκινάει μπαμ μπαμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Απριλίου 2013 Author #157 Share 4 Απριλίου 2013 Εντέλει μπορεί κάποιος να μου πει τι κοράλλι μπορεί να είναι αυτό;;;Ο Πολύβιος κι εγώ το βλέπουμε σαν merulina,αλλά θα ήθελα και καμιά άλλη γνώμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Απριλίου 2013 #158 Share 4 Απριλίου 2013 (edited) Πολυ πιθανο Merulina Ampliata http://www.meerwasser-lexikon.de/tiere/1375_Merulina_ampliata.htm Έγινε επεξεργασία 4 Απριλίου 2013 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Απριλίου 2013 Author #159 Share 4 Απριλίου 2013 Δια ήρθε με τον βράχο και εδώ και ενάμιση χρόνο έχει αρπάξει δυο με τρεις πόντους....στην μπροστινή fts αριστερά πίσω στην καμάρα έχω την άλλη merulina ampliata,η οποία δεν μοιάζει καθόλου με αυτή!Αυτή είναι πολύ λεπτή και λίγο χνουδωτή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 4 Απριλίου 2013 #160 Share 4 Απριλίου 2013 καλημερα κωτσαρι.............το αποτελεσμα σε δικαιωσε φιλαρακι.....τα σπαει ο κυβος ομορφο αποτελεσμα!!!μπραβο στο κουραγιο σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Απριλίου 2013 #161 Share 4 Απριλίου 2013 Δια ήρθε με τον βράχο και εδώ και ενάμιση χρόνο έχει αρπάξει δυο με τρεις πόντους....στην μπροστινή fts αριστερά πίσω στην καμάρα έχω την άλλη merulina ampliata,η οποία δεν μοιάζει καθόλου με αυτή!Αυτή είναι πολύ λεπτή και λίγο χνουδωτή... Δες τις φωτο στο δευτερο λινκ. Το δικο σου ειναι και μικρο ακομα.Ασε να δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Απριλίου 2013 Author #162 Share 4 Απριλίου 2013 καλημερα κωτσαρι.............το αποτελεσμα σε δικαιωσε φιλαρακι.....τα σπαει ο κυβος ομορφο αποτελεσμα!!!μπραβο στο κουραγιο σου!! Ε ακόμα δεν έχει στρώσει στα τέρματα!Σε μια δύο εβδαμάδες πιστεύω θα γίνει τούμπανο!Και με τα κοραλλάκια του vales η καμάρα θα γίνει φέτες!Άντε να έρθει και το swap να γουστάρουμε!Ευχαριστώ για τα μπράβο!Με θέληση και όρεξη όλα γίνονται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Απριλίου 2013 Author #163 Share 4 Απριλίου 2013 Δες τις φωτο στο δευτερο λινκ. Το δικο σου ειναι και μικρο ακομα.Ασε να δουμε Φεεεεεεετα!αν σε ενάμιση χρόνο πήρε δύο-τρεις πόντους,για να γίνει σαν του link πρέπει να γεράσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Απριλίου 2013 #164 Share 4 Απριλίου 2013 Φεεεεεεετα!αν σε ενάμιση χρόνο πήρε δύο-τρεις πόντους,για να γίνει σαν του link πρέπει να γεράσω! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Απριλίου 2013 Author #165 Share 4 Απριλίου 2013 Δια να πιούμε και κανέναν καφέ ρε.......! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Απριλίου 2013 #166 Share 4 Απριλίου 2013 Θα πιουμε ρε Κωστα.Λιγος χρονος να βρεθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος