kostaskappa 27 Μαρτίου 2013 Author #126 Share 27 Μαρτίου 2013 Προταση μου! Πρωτα ριξε το αλατι απο σημερα να σπασει καλα! Και αυριο ριχνεις αραγωνιτη!Δεν θελεις το αλατι να κατσει μεσα στον αραγωνιτη.... Προταση μου και παλι! Σωστός!Όσο ζω μαθαίνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 27 Μαρτίου 2013 #127 Share 27 Μαρτίου 2013 Σωστός!Όσο ζω μαθαίνω! Κι επισης βαλε εναν κυκλοφορητη να χτυπαει στον πατο του ενυδρειου για να μην πιασει οσο το δυνατον μια λευκη γλιτσα λογω του αλατιου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Μαρτίου 2013 #128 Share 27 Μαρτίου 2013 Κώστα θέλουμε και φωτογραφικο υλικό βήμα βήμα όλη την διαδικασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 28 Μαρτίου 2013 Author #129 Share 28 Μαρτίου 2013 Κώστα θέλουμε και φωτογραφικο υλικό βήμα βήμα όλη την διαδικασία. Εννοείτε ρε συ...Έτσι θα σας αφήσω....;;;;Βήμα βήμα όλη η διαδικασία θα ανέβει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 31 Μαρτίου 2013 Author #130 Share 31 Μαρτίου 2013 Η προετοιμασία προχωρά κανονικά! Αραγονίτης χοντρόκοκος για να μην έχω θέμα με το watchman. Πλύσιμο και γέμισμα με νεράκι Α/Ο. Πλύσιμο sump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 31 Μαρτίου 2013 #131 Share 31 Μαρτίου 2013 Καλό πλήσυμο τον αραγωνίτη. Καλά, πήρες νεκρό αραγωνίτη με 2+ ευρώ το κιλό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 31 Μαρτίου 2013 Author #132 Share 31 Μαρτίου 2013 (edited) Μπήκαν και τα ρεύματα με ups ΚΤΗΝΟΣ,που ειλικρινά κρατάει το ενυδρείο 1 ώρα και,σε full λειτουργία!Γέμισε νερό και τώρα περιμένω να πιάσω καλή θερμοκρασία για να αρχίσω να σπάω το αλάτι! Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 31 Μαρτίου 2013 Author #133 Share 31 Μαρτίου 2013 Καλό πλήσυμο τον αραγωνίτη. Καλά, πήρες νεκρό αραγωνίτη με 2+ ευρώ το κιλό? Δεν τον πλήρωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 31 Μαρτίου 2013 #134 Share 31 Μαρτίου 2013 (edited) Ωραίος ο Κώστας! Καλή αρχή. Προσοχή με την μεταφορά και όλα καλά θα πάνε. Γιατί το γέμισες με νερό και χαλάς περίσιο αλάτι? Αφού θα συμπληρώσεις 50+ λίτρα απο το άλλο ούτως η άλλος. Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2013 - ΠαναγιώτηςCR7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 31 Μαρτίου 2013 Author #135 Share 31 Μαρτίου 2013 Ωραίος ο Κώστας! Καλή αρχή. Προσοχή με την μεταφορά και όλα καλά θα πάνε. Γιατί το γέμισες με νερό και χαλάς περίσιο αλάτι? Αφού θα συμπληρώσεις 50+ λίτρα απο το άλλο ούτως η άλλος. Το νερο που θα βγει για να βαλω το ηδη υπαρχον,θα χρησιμοποιηθει για αλλαγη σε δυο εβδομαδες....θα μπει σε βαρελι με θερμοστατη και κυκλοφορια και θα διατηρηθει οπως πρεπει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Απριλίου 2013 Author #136 Share 3 Απριλίου 2013 Μπήκε το αλάτι,μπήκε ο αραγονίτης....κόντεψα να μπω κι εγώ στο τέλος!!! Δεν ξέρω γιατί,αλλά δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτογραφίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 3 Απριλίου 2013 #137 Share 3 Απριλίου 2013 καλή συνέχεια...να σου πάνε όλα καλά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 3 Απριλίου 2013 #138 Share 3 Απριλίου 2013 Μπήκε το αλάτι,μπήκε ο αραγονίτης....κόντεψα να μπω κι εγώ στο τέλος!!! Δεν ξέρω γιατί,αλλά δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτογραφίες! Στο φόρουμ θα τις ανεβάσεις ή μέσω κάποιου server? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Απριλίου 2013 #139 Share 3 Απριλίου 2013 Κωστα φτιαξε ενα λογαριασμο στο photobucket Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 3 Απριλίου 2013 #140 Share 3 Απριλίου 2013 Κι εδω χωρις λογαριασμο πανευκολο http://imgur.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 3 Απριλίου 2013 #141 Share 3 Απριλίου 2013 εγώ τις πετάω στο imageshack και μετά εδω πανεύκολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Απριλίου 2013 Author #142 Share 3 Απριλίου 2013 (edited) Θα ανεβάσω με το που γυρίσω σπίτι.Στις 5 κ 30 ξεκινάει η μεταφορά παρέα με γείτονα και φίλο χομπίστα,που πιστεύω θα κρατήσει τρεις ωρίτσες εύκολα!Θα σας κρατήσω ενήμερους σε όλη την πορεία!Stay on γιατί μπορεί να χρειαστώ καμιά άποψη στο aquascapin σήμερα,αν και πιστεύω θα σας ικανοποιήσω με το αποτέλεσμα...! Έγινε επεξεργασία 3 Απριλίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 3 Απριλίου 2013 #143 Share 3 Απριλίου 2013 Άντε καλή επιτυχία και ανώδινα σου εύχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 3 Απριλίου 2013 #144 Share 3 Απριλίου 2013 Τελικά Κώστα τι έγινε; Επιτεύχθηκε ο στόχος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Απριλίου 2013 Author #145 Share 3 Απριλίου 2013 Εγώ! Ο πολύ καλός φίλος μου,Πολύβιος! Εργασία και χαρά! Το κομάντο μου στο καινούργιο σπίτι του πλέον... Και το τελικό αποτέλεσμα μετά από πολύ δουλειά και χαβαλέ! Αύριο θα ανοίξω καινούργιο θέμα με το τι,πως,πότε και γιατί δουλεύει στον κύβο!τα'παιξα παιδιά...πολύ πράμα!Το αποτέλεσμα πάντως με ξεκούρασε στο δίλεπτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Απριλίου 2013 Author #146 Share 3 Απριλίου 2013 Αύριο θα ανεβάσω καλύτερες φωτογραφίες μιας και τα κοράλλια θα ανοίξουν πλήρως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Απριλίου 2013 #147 Share 3 Απριλίου 2013 Δωσε χαιρετισματα στον Πολυβιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Απριλίου 2013 Author #148 Share 3 Απριλίου 2013 Δωσε χαιρετισματα στον Πολυβιο Τον ξέρεις τον "αλήτη";;;Δάσκαλος μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Απριλίου 2013 Author #149 Share 3 Απριλίου 2013 Κάντε καμιά παρατήρηση....τι σας αρέσει τι όχι,πως σκεφτόσαστε το scape,μήπως τώρα που είναι νωρίς το κάνω ακόμα καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 3 Απριλίου 2013 #150 Share 3 Απριλίου 2013 Mπράβο Κώστα! Δεν σήκωσε σκόνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος