Makisperama 12 Μαρτίου 2013 #1 Share 12 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια!!!!εχω ενα ενυδρειο 100 λιτρα μετρησεις ειμαι κομπλε εχω χασει 3 guppy και 2 molly!!!! Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα τα πτωματα τους!!! Δωστε μου τα φωτα σας ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Μαρτίου 2013 #2 Share 12 Μαρτίου 2013 Τι αλλους συγκατοικους εχεις?Μηπως εχεις ανοιχτο καπακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makisperama 12 Μαρτίου 2013 Author #3 Share 12 Μαρτίου 2013 ανοιχτο καπακι εννοεις του ενυδρειου φιλε???οχι κλειστο ειναι εχω 1 ξιφοφορο αλλα 3 gyppy 1 πλατυ 2 ραμιρεζι και ενα γλυφτη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Μαρτίου 2013 #4 Share 12 Μαρτίου 2013 Η εισαγωγή του φίλτρου σου μήπως είναι σχετικά μεγάλη και τα ρούφηξε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 12 Μαρτίου 2013 #5 Share 12 Μαρτίου 2013 για ψαξε λιγο καλυτερα! ποσο καιρο ειχες να τα δεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Μαρτίου 2013 #6 Share 12 Μαρτίου 2013 Δωσε λιγο τις μετρησεις σου γιατι το κομπλε προσωπικα δεν μου λεει κατι..Επεισης τα ραμιρεζι που εχεις δεν πανε με τα υπολοιπα ψαρακια. Τα πτωματα τους δεν τα βρησκεις γιατι πιθανον τα εφαγε ο 'γλυφτης΄'.Και επι την ευκαιρια,γλυφτης δεν υπαρχει και λανθασμενα τον ονομαζουν ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makisperama 12 Μαρτίου 2013 Author #7 Share 12 Μαρτίου 2013 οχι απο το φιλτρο αποκλειεται ειμαι σιγουρος γι'αυτο το ενα μολλυ και τα 2 Guppy τα εχψω χασει εδω και 4 μερες περιπου και χτες εχασα αλλο ενα gyppy !!!!! πιστευεται να εχω κανενα *δολοφονο* μεσα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makisperama 12 Μαρτίου 2013 Author #8 Share 12 Μαρτίου 2013 υπαρχει περιπτωση ο πλεκο να μου τα εφαγε ?????δεν παιζει ρολο που ειναι μικρος ακομα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Μαρτίου 2013 #9 Share 12 Μαρτίου 2013 υπαρχει περιπτωση ο πλεκο να μου τα εφαγε ?????δεν παιζει ρολο που ειναι μικρος ακομα???? Ναι υπαρχει περιπτωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makisperama 12 Μαρτίου 2013 Author #10 Share 12 Μαρτίου 2013 να ειναι αρρωστα απο το Pet shop Που τα παιρνω???? γιατι τωρα τελευταια που πηγαινω στο συγκεκριμενο βλεπω πολλα νεκρα ψαρακια μεσα και τους του λεω για να τα βγαζουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Μαρτίου 2013 #11 Share 12 Μαρτίου 2013 Αν βλεπεις νεκρα ψαρια μεσα στο ενυδρειο του πετ να μην παιρνεις τιποτα. Περιμενω και τις μετρησεις σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makisperama 12 Μαρτίου 2013 Author #12 Share 12 Μαρτίου 2013 οριστε φιλε μου οι μετρησεις!!!!ο Ph ειναι 7.5, αμμωνια 0 και νιτρωδη <0,3 οσο για το αλλο που ανεφερα μου φαινεται περιεργο γιατι ειναι απο τα καλλυτερα στο ειδος των ενυφρειων μιας και ασχολειται μονο με αυτα ειμαι σιγουρος οτι ολοι το ξερετε!!!!απλα δεν το αναφερω για ευνοητους λογους Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Μαρτίου 2013 #13 Share 12 Μαρτίου 2013 Εχεις λιγα νιτρωδη και δεν μπου λες και ποσα νιτρικα εχεις..ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 12 Μαρτίου 2013 #14 Share 12 Μαρτίου 2013 Ο πλεκο πόσο μικρός είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makisperama 12 Μαρτίου 2013 Author #15 Share 12 Μαρτίου 2013 να ειναι 4-5 εκατοστα οχι μεγαλυτερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXANDRos 18 12 Μαρτίου 2013 #16 Share 12 Μαρτίου 2013 Και εγω το ειχα πάθη αυτο και ειχαν μπει μέσα στο φίλτρο εψαξες αρκετά καλά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makisperama 12 Μαρτίου 2013 Author #17 Share 12 Μαρτίου 2013 Δεν νομιζω αλεξανδρε γιατι δεν χορανε με τιποτα!!! τωρα τι να πω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 12 Μαρτίου 2013 #18 Share 12 Μαρτίου 2013 Δες τις μετρήσεις σου μήπως πεθαίνουν και τα τρώνε μετά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Μαρτίου 2013 #19 Share 12 Μαρτίου 2013 Σαλιγκαρια λαθρεπιβατες εχεις μεσα; αν ναι υπαρχει περιπτωση να εξαφανιζουν τα πτωματα. αλλα μονο πτωματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 12 Μαρτίου 2013 #20 Share 12 Μαρτίου 2013 οριστε φιλε μου οι μετρησεις!!!!ο Ph ειναι 7.5, αμμωνια 0 και νιτρωδη <0,3 οσο για το αλλο που ανεφερα μου φαινεται περιεργο γιατι ειναι απο τα καλλυτερα στο ειδος των ενυφρειων μιας και ασχολειται μονο με αυτα ειμαι σιγουρος οτι ολοι το ξερετε!!!!απλα δεν το αναφερω για ευνοητους λογους Τα νιτρωδη πρεπει να είναι μηδέν φίλε μου. Καλώς ήρθες και μην αγχώνεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 12 Μαρτίου 2013 #21 Share 12 Μαρτίου 2013 Δες τις μετρήσεις σου μήπως πεθαίνουν και τα τρώνε μετά! Μάλλον αυτό συμβαίνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 14 Μαρτίου 2013 #22 Share 14 Μαρτίου 2013 στα τρωνε τα ψαρακια αφου ψωφανε πρωτα ριξε και μια ματια εδω κατι ξεθαψα!!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=1887 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος