james4784 11 Μαρτίου 2013 #1 Share 11 Μαρτίου 2013 Χαιρεται.. Αντιμετοπιζω ενα αναπαντεχο προβλημα στο στησιμο του ενυδρειου μου.. Ειμαι στον πρωτο οροφο και μου παραπονεθηκαν απο κατω για ενα βουητο το οποιο μετα απο πειραματισμο προερχεται απο την επιστροφη στην οποια ειναι ο Eheim 3400. Το σαμπ καθεται πανω σε φελιζολ και μετα στο δαπεδο. Εχω βαλει υαλοβαμβακα αλλα μονο μειωσε το θορυβο, επειτα δοκιμασα βεωτουζες αλλα τιποτα. Αν ξερει κανεις καποιο υλικο να μου προτεινει θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Μαρτίου 2013 #2 Share 11 Μαρτίου 2013 Δοκιμασε να τυλιξεις την αντλια με ενυδρειακο σφουγγαρι. Αλλα ρε φιλε λιγο τραβηγμενο μου φαινεται να κανει τοσο βουητο πια η αντλια... και ειδικα eheim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
james4784 11 Μαρτίου 2013 Author #3 Share 11 Μαρτίου 2013 Το ακουσα και εγω ο ιδιος. Εχει κανει κατασκευει στο ταβανι με γυψοσανιδα και γινεται σαν ηχειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 12 Μαρτίου 2013 #4 Share 12 Μαρτίου 2013 Κι εμενα τραβηγμενο μου φαινεται αλλα αφου το διαπιστωσες και ο ιδιος παω πασο Ισως με μια μικροτερη αντλια λυθει το προβλημα Με την compact 3000 δεν κανεις δουλεια; ειναι λιγοτερα watt, αρα και πιο αθορυβη Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 12 Μαρτίου 2013 #5 Share 12 Μαρτίου 2013 να μετακομησει απο κατω και το προβλημα λυθηκε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 12 Μαρτίου 2013 #6 Share 12 Μαρτίου 2013 Δυστυχώς όλες αυτές οι αντλίες επιστροφής κάνουν λίγο θόρυβο...Ελάχιστες είναι αυτές που είναι αθόρυβες και πανάκριβες βλέπε Red Dragon. Παρόλα αυτά μπορείς να την μονώσεις με κάποιες τάπες σιλικόνης στην βάση,και να φροντίσεις να μην ακουμπάει πουθενά η αντλία ώστε να ελαττώσεις τον θόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος