samilias21 11 Μαρτίου 2013 #1 Share 11 Μαρτίου 2013 καλα δεν υπαρχει!!! http://www.youtube.com/watch?v=i3YN7-xfASk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 11 Μαρτίου 2013 #2 Share 11 Μαρτίου 2013 Καλά πρέπει να τα έκανε πάνω του ο τύπος!!! Ο τσομπάνος πιο πολλά δίνει για την τροφή των σκυλιών παρά για τα γίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 11 Μαρτίου 2013 #3 Share 11 Μαρτίου 2013 πλακα στην πλακα αν προσπαθουσε να φυγει θα τον ετρωγαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 11 Μαρτίου 2013 Author #4 Share 11 Μαρτίου 2013 παντως και εγω αν και δεν φοβαμαι τα σκυλια! στην συγκεκριμενη φαση θα τα εκανα πανω μου και εγω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 11 Μαρτίου 2013 #5 Share 11 Μαρτίου 2013 Τι λες τώρα .....Και εγώ δεν τα φοβάμαι αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ακόμα θα μύριζε εκεί η περιοχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 11 Μαρτίου 2013 #6 Share 11 Μαρτίου 2013 Ηθικό δίδαγμα..... Πάρτε αυτοκίνητα για βόλτα..... Το πολύ πολύ να φάνε τις ρόδες και όχι τα πατζάκια σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 11 Μαρτίου 2013 #7 Share 11 Μαρτίου 2013 απο τη μια γελαγα και απο την αλη τον λυπηθηκα...μου εχει τυχει κ εμενα!! δεν ειναι και τελειως αστειο... την παναγια να μην εβριζε και θα ηταν ολα μια χαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 12 Μαρτίου 2013 #8 Share 12 Μαρτίου 2013 απο τη μια γελαγα και απο την αλη τον λυπηθηκα...μου εχει τυχει κ εμενα!! δεν ειναι και τελειως αστειο... την παναγια να μην εβριζε και θα ηταν ολα μια χαρα... +1.000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 12 Μαρτίου 2013 #9 Share 12 Μαρτίου 2013 αν εριχνε μια κλοτσια στο πρωτο που πηγε δεν θα συνεχιζε η αγελη αλλα πανω στον πανικο τι λεμε τωρα.. παντος εκει που ηταν το χωμα εγινε λασπη σιγουρακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 12 Μαρτίου 2013 #10 Share 12 Μαρτίου 2013 Το θέμα ήταν πολύ σοβαρό! Εγώ θα τους είχα πάει στα δικαστήρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 12 Μαρτίου 2013 Author #11 Share 12 Μαρτίου 2013 συμφωνω πως ειναι πολυ σοβαρο θεμα! αν πηγαιναν βολτα γυναικες???? μονο κανα χερι θα εμενε και μην σου πω πως θα το πεταγανε σε κανα ρεμα οι 2 τυποι και μετα θα ψαχναμε στο silver alert να τις βρουμε! ανευθυνοι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος