Vaggelis78 10 Μαρτίου 2013 #1 Share 10 Μαρτίου 2013 Έχοντας ενα θεματάκι με αστερινές κι επειδή βαρέθηκα να παίζω hidden object με τον βράχο για τις βγάζω χειροκίνητα, απέκτησα μια γαρίδα αρλεκίνο. Το θέμα είναι οτι μια που την έβαλα μέσα και μια που δεν την ξανάδα. Πως συμπεριφέρεται η γαρίδα? Βολτάρει την ημέρα ή είναι νυκτόβιο? Είναι και μια σταλιά η άτιμη. Ρωτάω 1ον γιατί αν την έχασα να πάρω άλλη και 2ον γιατί έχω απομονώσει 2 αστερίες στο σάμπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Μαρτίου 2013 #2 Share 10 Μαρτίου 2013 θα την δεις οταν θα ερθει η ωρα συνηθως κρυβετε ασε τους αστεριες κατω εαν τους θες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 10 Μαρτίου 2013 Author #3 Share 10 Μαρτίου 2013 Την έχω βάλει μέσα 10 μέρες τώρα...και δεν την έχω ξαναδεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Μαρτίου 2013 #4 Share 18 Μαρτίου 2013 εχεις καβουρια καραβιδα μεσα?η τιποτα αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 18 Μαρτίου 2013 Author #5 Share 18 Μαρτίου 2013 Έχω έναν Μίθραξ και δυο λαθραίους, έναν μαύρο κι έναν άσπρο. Και από γαρίδες έχω 2 cleaner και 2 pepermint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Μαρτίου 2013 #6 Share 18 Μαρτίου 2013 εαν δεν την φαγανε αυτοι ισως ζει η αληθεια ειναι οτι κρυβετε και μπορει να κανεις και πολυ καιρο να την δεις οταν την δεις θα ειναι διπλασια απο το φαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 18 Μαρτίου 2013 Author #7 Share 18 Μαρτίου 2013 Ούτως ή άλλως, θα περιμένω κανα μήνα και βλέπουμε. Ολα θα εξαρτηθούν κι από το πόσες αστερίνες θα βλέπω. Μέχρι στιγμής βλέπω μερικές τις οποίες αφαιρώ χειροκίνητα Thanks για τις πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 18 Μαρτίου 2013 #8 Share 18 Μαρτίου 2013 Με τις αστερινες δεν κανουν και πολυ δουλεια παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Μαρτίου 2013 #9 Share 18 Μαρτίου 2013 κανουν φιλε μου τις τρωνε και τις κρατανε σε μια ισοροπια για να εχουν και αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 18 Μαρτίου 2013 #10 Share 18 Μαρτίου 2013 Αυτη η γαριδα κατι αλλο εκτος απο αστερινες τρωει? Ειναι μυστηρια....και θα ηθελα μια τετοια μεσα. Ομως δεν εχω αστερινες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Μαρτίου 2013 #11 Share 18 Μαρτίου 2013 Μόνο αστερίες και αστερίνες τρώει... αν δεν έχεις κάτι από αυτά πεθαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 18 Μαρτίου 2013 #12 Share 18 Μαρτίου 2013 κανουν φιλε μου τις τρωνε και τις κρατανε σε μια ισοροπια για να εχουν και αυριο Εγω που ειχα παντως για κανενα μηνα δεν πειραξε καμια...Θα ηταν καλο παιδι φαινεται...Μην σου πω πως δεν κουνηθηκε και απο την θεση της.Οταν δε, μας αφησε χρονους τουλαχιστον ηξερα που θα την βρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Μαρτίου 2013 #13 Share 18 Μαρτίου 2013 Εγω που ειχα παντως για κανενα μηνα δεν πειραξε καμια...Θα ηταν καλο παιδι φαινεται...Μην σου πω πως δεν κουνηθηκε και απο την θεση της.Οταν δε, μας αφησε χρονους τουλαχιστον ηξερα που θα την βρω... επεσες σε γαριδα που τις αρεσαν τα συκα :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 18 Μαρτίου 2013 #14 Share 18 Μαρτίου 2013 επεσες σε γαριδα που τις αρεσαν τα συκα :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Ασε,ασε.Αφου εβλεπε αστερινα να περναει απο μπροστα της και μου ανεβαιναν τα ΝΟ3 στο ενυδρειο :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαρτίου 2013 #15 Share 19 Μαρτίου 2013 :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος