omilos heraklion 10 Μαρτίου 2013 #1 Share 10 Μαρτίου 2013 καλημέρα φίλοι μου θέλω να ρωτήσω για το συγκεκριμένο skimmer deltec 300 υπάρχουν ανταλλακτικα?? η αντλία που φοράει είναι maxi jet 1000 !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Μαρτίου 2013 #2 Share 10 Μαρτίου 2013 (edited) Ανταλλακτικά υπάρχουν.Γιατί δε ρωτάς στο μαγαζί που το αγόρασες ή σε όποιο είσαι πελάτης; Το θέμα είναι και λίγο άσχετο με την κατηγορία..... Έγινε επεξεργασία 10 Μαρτίου 2013 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
omilos heraklion 10 Μαρτίου 2013 Author #3 Share 10 Μαρτίου 2013 (edited) καλώς αν και ήθελα ποιο κατατοπιστική απάντηση! σε επαρχεία υπάρχει πρόβλημα! Να μεταφερθεί το θέμα μου στο Εξοπλισμός Θαλασσινού Ενυδρείου Έγινε επεξεργασία 10 Μαρτίου 2013 - omilos heraklion Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 10 Μαρτίου 2013 #4 Share 10 Μαρτίου 2013 καλημέρα φίλοι μου θέλω να ρωτήσω για το συγκεκριμένο skimmer deltec 300 υπάρχουν ανταλλακτικα?? η αντλία που φοράει είναι maxi jet 1000 !! σε αναζήτηση σχετικά με την αντλία βρήκα 2 1200 και 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαρτίου 2013 #5 Share 10 Μαρτίου 2013 Oποια μαγαζια το διαθετουν,με παραγγελια μπορουν να σου φερουν οτι χρειαστεις. Την αντλια την εχω δει σε αρκετα καταστηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Μαρτίου 2013 #6 Share 10 Μαρτίου 2013 καλώς αν και ήθελα ποιο κατατοπιστική απάντηση! σε επαρχεία υπάρχει πρόβλημα! Πόσο πιο κατατοπιστική φίλε μου; Γράφεις: θέλω να ρωτήσω για το συγκεκριμένο skimmer deltec 300 υπάρχουν ανταλλακτικα?? η αντλία που φοράει είναι maxi jet 1000 !! Τι ακριβώς ζητάς αναφέρεις για να σε κατατοπίσει κάποιος;Μπορεί να θέλεις από βίδα μέχρι καπάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
omilos heraklion 14 Μαρτίου 2013 Author #7 Share 14 Μαρτίου 2013 gregog7 μπράβο φίλε μου αυτό ακριβώς ψάχνω την 1200 !θα σου στείλω πμ αν μπορείς να με εξυπηρετήσεις ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος