niknik 31 Ιουλίου 2013 #551 Share 31 Ιουλίου 2013 κανε αλλαγη νερου να κατεβει το kh Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 31 Ιουλίου 2013 Author #552 Share 31 Ιουλίου 2013 εχω βαλλει αλατι να στρωνει απο τις 1 το μεσημερι με κυκλοφορητη στο μπετονι .... αυριο θα κανω 60 λιτρα αλλαγη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 2 Αυγούστου 2013 Author #553 Share 2 Αυγούστου 2013 καλο καλοκαιρι σε ολους φιλοι μου θα τα πουμε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 2 Αυγούστου 2013 #554 Share 2 Αυγούστου 2013 Καλο καλοκαιρι φιλαρακι και καλα να περασεις.........!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 2 Αυγούστου 2013 #555 Share 2 Αυγούστου 2013 Καλές διακοπές παλικάρι μου!Κάνε και καμιά βουτιά και για μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Αυγούστου 2013 #556 Share 2 Αυγούστου 2013 Καλες διακοπες γιαννη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Αυγούστου 2013 #557 Share 17 Αυγούστου 2013 Γιάννη να χαίρεσαι τα κοράλια σου! Μπήκες για τα καλά στα σκληρά! Τώρα προσοχή, παρατήρηση και όλα θα πάνε καλά! Καλά να περνάς στις διακοπές σου(αν είσαι ακόμα) και σε περιμένουμε ανανεωμένο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 29 Αυγούστου 2013 Author #558 Share 29 Αυγούστου 2013 παρακαλω το θεμα να κλείσει σας ευχαριστω πολυ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Αυγούστου 2013 #559 Share 29 Αυγούστου 2013 Γιατι ρε γιαννακο? Εδω σκεφτοσουν να πας σε μεγαλυτερο. Εαν ειχες καποιες απωλειες δεν σημαινει κατι αυτο,πολυ περισσοτερο για να το βαλεις κατω! Αν ηταν ετσι το πιθανοτερο να τα ειχαμε παρατησει ολοι μας στον 2ο-3ο μηνα. Αφορα στο ενυδρειο το θεμα η' κατι προσωπικο? Αν ειναι το δευτερο εσυ ξερεις καλυτερα και ευχομαι να πανε ολα καλα. Αν αφορα στο πρωτο δεν χρειαζεται να τα βλεπεις μαυρα.Αυτα διορθωνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 29 Αυγούστου 2013 Author #560 Share 29 Αυγούστου 2013 Μιχαλη μου δεν θα το παρατησω το ενυδρειο αλλα μπορω να πω οτι μετα τις διακοπες εχω στενοχωρηθει πολυ .... πριν φυγω για διακοπες παρελαβα πολλα κοραλλια απο τον πολυχρονακη μου εδωσες και εσυ και ο λυκουργος και το ενυδρειο γεμισε .... γυρισα και η εικονα που ειδα ηταν δυστηχως τραγικη ... εφυγα και για τρεις μερες το σπιτι εμεινε μονο του τρεις μερες πριν παω στο σπιτι μολις γυρισα ηταν ολα ασπρα .... ειχε σταματησει το ανεμιστηρακι για καποιο λογο η θερμοκρασια επιασε 32 ( και λιγο ηταν !) και ολα τα σκληρα μου χαλασαν ... ισως να εφταιγε οτι ηταν και φρεσκο το ενυδρειο και χιλια δυο αλλα πραγματα .... κριμα για τα κοραλλια κριμα για τον κοπο σας που μου τα δωσατε απλα κριμα .... το ενυδρειο θα συνεχισει οπως εχει ευτυχως εχουν σωθει ολα τα μ****α lps και μια παβονα και μια μοντιπορα plate ( σκυλια! ) .... ισως τοποθετησω μανιταρακια ζωανθους και κανα δυο ειδη εφυλιες και να σταματησω εκει ...ευτυχως υπαρχουν πολλα και ωραια ευκολα κοραλλια απο την αλλη ηταν ενα μαθημα ολο αυτο που με προσγείωσε καπως στο οτι πρεπει πολλα να μαθω ωστε να μπορω να καταλαβαινω το τι θελει το ενυδρειο μου επισης τα 120 λιτρα ειναι νανο ενυδρειο ολα αλλαζουν τοσο γρηγορα ! τα παντα ! χαιρομαι που ξεκινησα με μικρο ενυδρειο .... οσο για το επομενο .... οταν νιωσω οτι το αξιζω θα το φτιαξω ... αυτο που μενει τωρα ειναι να ηρεμησω , δυστηχως πρεπει να φυγω απο το χομπυ για ενα διαστημα λογω τριτης λυκειου οπου εκει πρεπει να δωσω βαση αυτη την χρονικη περιοδο .... αυτο που θελω ειναι να ευχαριστησω πολυ οοολα τα παιδια που με βοηθησατε με κοραλλια με συμβουλες με παρεα ! και προπαντως εσενα που ησουν ο πρωτος που με βοηθησε πριν 8 μηνες να ξεκινησω και να αγαπησω τοσο το ενυδρειο !!! θα τα πουμε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Αυγούστου 2013 #561 Share 29 Αυγούστου 2013 Οι απωλειες ειναι μεσα στο προγραμμα γιαννη. Εχουν χαθει απιστευτα(και σε ομορφια και σε ποσοτητα) ενυδρεια καθε καλοκαιρι που περναει. Εσυ ξερεις καλυτερα απ'ολους τι θες να κανεις. Η γνωμη μου ειναι να κατσεις και να συγκεντρωθεις στο διαβασμα σου παραλληλα ομως να εχεις και το ενυδρειο σου να σε βοηθαει να ξεχνιεσαι οταν σηκωνεις το κεφαλι απο το βιβλιο. Κρατα τα ωραια ψαρακια σου,βαλε και μερικα ευκολα και ομορφα μ****α-lps και δεν χρειαζεται να κανεις και πολλα για το ενυδρειο. Μια αλλαγη νερου καθε 2 μηνες,ετσι για να ξεσκουριαζεις και ολα θα πανε καλα. Δεν χρειαζεται να ειναι προτυπο ενα ενυδρειο για να σου δωσει χαρα. Και οταν τελειωσεις απο το διαβασμα εδω θα ειμαστε(πρωτα ο θεος) ολοι να βαλουμε ενα χερι να ξαναφτιαξεις το ενυδρειο σου οπως το θες. Ολοι εχουμε παθει στραβες,χασαμε κοραλια-ψαρια,χαλάσε εξοπλισμος,μας εριξαν οι γυναικες-μαναδες-παιδια καταλαθος(αυτο ειναι υπο συζητηση ) κατι στο νερο κτλ κτλ...το θεμα ομως ειναι εκει να μη το βαλεις κατω.Αυτο ειναι και ενα γενικοτερο μαθημα για τη ζωη σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Αυγούστου 2013 #562 Share 29 Αυγούστου 2013 Μιχαλη μου δεν θα το παρατησω το ενυδρειο αλλα μπορω να πω οτι μετα τις διακοπες εχω στενοχωρηθει πολυ .... πριν φυγω για διακοπες παρελαβα πολλα κοραλλια απο τον πολυχρονακη μου εδωσες και εσυ και ο λυκουργος και το ενυδρειο γεμισε .... γυρισα και η εικονα που ειδα ηταν δυστηχως τραγικη ... εφυγα και για τρεις μερες το σπιτι εμεινε μονο του τρεις μερες πριν παω στο σπιτι μολις γυρισα ηταν ολα ασπρα .... ειχε σταματησει το ανεμιστηρακι για καποιο λογο η θερμοκρασια επιασε 32 ( και λιγο ηταν !) και ολα τα σκληρα μου χαλασαν ... ισως να εφταιγε οτι ηταν και φρεσκο το ενυδρειο και χιλια δυο αλλα πραγματα .... κριμα για τα κοραλλια κριμα για τον κοπο σας που μου τα δωσατε απλα κριμα .... το ενυδρειο θα συνεχισει οπως εχει ευτυχως εχουν σωθει ολα τα μ****α lps και μια παβονα και μια μοντιπορα plate ( σκυλια! ) .... ισως τοποθετησω μανιταρακια ζωανθους και κανα δυο ειδη εφυλιες και να σταματησω εκει ...ευτυχως υπαρχουν πολλα και ωραια ευκολα κοραλλια απο την αλλη ηταν ενα μαθημα ολο αυτο που με προσγείωσε καπως στο οτι πρεπει πολλα να μαθω ωστε να μπορω να καταλαβαινω το τι θελει το ενυδρειο μου επισης τα 120 λιτρα ειναι νανο ενυδρειο ολα αλλαζουν τοσο γρηγορα ! τα παντα ! χαιρομαι που ξεκινησα με μικρο ενυδρειο .... οσο για το επομενο .... οταν νιωσω οτι το αξιζω θα το φτιαξω ... αυτο που μενει τωρα ειναι να ηρεμησω , δυστηχως πρεπει να φυγω απο το χομπυ για ενα διαστημα λογω τριτης λυκειου οπου εκει πρεπει να δωσω βαση αυτη την χρονικη περιοδο .... αυτο που θελω ειναι να ευχαριστησω πολυ οοολα τα παιδια που με βοηθησατε με κοραλλια με συμβουλες με παρεα ! και προπαντως εσενα που ησουν ο πρωτος που με βοηθησε πριν 8 μηνες να ξεκινησω και να αγαπησω τοσο το ενυδρειο !!! θα τα πουμε ! Γιαννη σου ευχομαι καταρχην καλη σταδιοδρομια και τυχη σε οτι αποφασισεις,δευτερον καταννοω απολυτα την στενα χωρια σου και τα νευρα σου,[πολλες ζημιες φετος το καλοκαιρι]συμφωνο απολυτα στο οτι κριμα τα ζωντανα,αλλα δεν συμφωνο στην παρετηση.Επανω στην στραβη γινομαστε καλυτερη και δινατοτερη[ετσι ειναι σε ολη μας την ζωη]Το μελλον ειναι μπροστα σου και φυσικα πρεπει να ασχοληθεις με την Γ λυκειου,μην μασας το μικροβιο το εχεις δεν φευγει τοσο ευκολα και σιγουρα θα ξαναγινει τουμπανο.Ηρεμησε και προχωρα μπροστα ,οτι εγινε εγινε και το μονο που σε νοιαζει ειναι να μην ξαναπαθεις το ιδιο.Να εισαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 30 Αυγούστου 2013 #563 Share 30 Αυγούστου 2013 μικρε μην μασας κοιταξε πρωτα στο σχολειο σου το μελλον σου ανήκει οποτε θες ριχνε μια ματια και εδω και σε οτι χρειαστεις εδω ειμαστε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 30 Αυγούστου 2013 Author #564 Share 30 Αυγούστου 2013 σας ευχαριστω πααρα πολυ φιλοι μου !! θα τα πουμε .... θα περασει ο καιρος και παλι εδω θα ειμαι με μπόλικες αποριες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 26 Σεπτεμβρίου 2013 Author #565 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 αγαπητοι μου αγαπητοι μου ! τοσο καιρο απουσιας απο το θεμα μου και ειπα να μπω λιγο αυριο θα φτιαξω τα βραχια οποτε οποτε βρω χρονο θα ανεβασω και καμια φωτο ... στοχος αυτην την φορα ειναι να κολλησω τα βραχια ( θα χρησιμοποιησω εποξικη ) πετυχαινοντας ενα πιο αερατο στησιμο ωστε να αποφυγω τυχον detritus που μαζευονται στο τωρινο aquascape ωστε τωρα που λογω χρονου εχουν μειωθει η αλλαγες να μην πιανει τοσο βρωμα ... επισης θα αφαιρεθουν καποια κομματια βραχου ( μαλλον στοχευοντας σε ποιο minimal aquascape ! τι να κανουμε 120 λιτρα εχουμε με αυτα παιζουμε ! ) ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι καλο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 26 Σεπτεμβρίου 2013 #566 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστα νεα.Μπραβο ρε Γιαννη. καλη επανοδο λοιπον και αναμενουμε φωτο απο το στησιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 26 Σεπτεμβρίου 2013 Author #567 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστω Κωστααα ! αντε να δουμε τι θα κανω ...ελπιζω να μου βγει αυτο που εχω στο νου μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 26 Σεπτεμβρίου 2013 #568 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστω Κωστααα ! αντε να δουμε τι θα κανω ...ελπιζω να μου βγει αυτο που εχω στο νου μου ! θα βγει,θα βγει.μην αγχωνεσε. :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 26 Σεπτεμβρίου 2013 Author #569 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 θα ανεβασω αυριο με το καλο φωτο να μου πεις την γνωμη σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 26 Σεπτεμβρίου 2013 #570 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 αναμενω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Σεπτεμβρίου 2013 #571 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Χαρηκαμε που σε ξαναειδαμε μικρε! Καλη επιτυχια στο στησιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 26 Σεπτεμβρίου 2013 #572 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 ελα και καλώς των!! για δώσε υλικό να δούμε τι φτιαχνεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Σεπτεμβρίου 2013 #573 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 καλη αρχη Γιαννη περιμενουμε φωτο,ολα καλα θα πανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Σεπτεμβρίου 2013 #574 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μπράβο Γιάννη! Περιμένουμε εξελίξεις με το αποτέλεσμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 27 Σεπτεμβρίου 2013 #575 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Καλως ηρθες γιαννη αναμενουμε φωτο φιλος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts