Jump to content

120 Lt Wanna Be Reef

giannisss

Recommended Posts

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισαι καλα και εσυ να το δεις το ενυδρειο σου οπως θες!!

ηδη μπαινω το βλεπω εστω με αυτα τα κοραλακια και σκαλωνω !! :bigemo_harabe_net-64:

Ειναι τελικα αλλη φαση ρε φιλε να βλεπεις κινηση μεσα στο ενυδρειο απο κοραλλια..............και απο χρωματα!!!!!

ειναι πορωση !! κατι εντελως διαφορετικο ... φτιαχνεσαι μονο και μονο με την ζωη μου μαζευει ο βραχος που και να εχει και κοραλλια .... θαλασσινο και παλι θαλασσινο !! τιποτα αλλο ... ακριβο , δυσκολο , αλλα στο τελος σε αποζημιωνει ! :bigemo_harabe_net-64:

μπορει να μου πει καποιος για ποιον λογω μπορει να ασπρισε ενα κομματι της σεριατοπορα ?? οχι ολο ... ενα ακρο του ενος κομματιου απο τα δυο

DSC_0599_zpsec55502c.jpg

το σημειο ειναι εκει που φαινεται να χτυπαει το φως και να ασπριζει στην φωτο ( η φωτο ειναι μπριν ασπρισει απλα δεν εχω παει ακομα σπιτι ) η υπολοιπη σεριατοπορα δειχνει μια χαρα μπορω να πω οτι μου φαινεται πως εχει φουσκωσει ...

τι μπορει να φταιει ?? υπαρχει περιπτωση να την πειραξε τιποτα ?? το κομματι το ασπρο να το κοψω ?

δεν μου φαινεται σαν να εχει νεκρωσει αλλα σαν τα το εχει σπασει κανεις .... απο την απο κατω πλευρα του κομματιου υπαρχει ακομα ιστος ... απο πανω εισαι να να το ξυρισε ... τα υπολοιπα κοραλλια αλλα και ολη η υπολοιπη σεριατοπορα καθως και το αλλο κομματι σεριατοπορας ειναι πολυ καλα !

το κοραλλι ειναι μια χαρα .... απο οτι καταλαβατε δεν εκανα κατι απλα αφησα τον χρονο να περασει .... απο εκει που ειχε χαλασει το μισο εχει αρχισει και επουλωνεται και πλεον δεν φαινεται σχεδον τιποτα ... ολα τα κοραλλια πανε σφαιρα ! :bigemo_harabe_net-64:

ηταν ποιο πολυ και ηταν σαν να ειχε φυγει ο ιστος απο πανω του ... τωρα ομως ειναι μια χαρα και μπορω να πω οτι ισως μεγαλωσε κιολας ! :bigemo_harabe_net-64:

Mπραβο γιαννακο,ευχαριστα νεα :bigemo_harabe_net-64:

Αρκει να εχει μεινει ενα πολυποδας και λιγο ιστος σε ενα κοραλι για να επανελθει.

Συνεχισε να κανεις αυτα που πρεπει και να μην πολυβαζεις χερι :P και ολα θα γινουν πολυ συντομα,σαν δεντρα.

Mπραβο γιαννακο,ευχαριστα νεα :bigemo_harabe_net-64:

Αρκει να εχει μεινει ενα πολυποδας και λιγο ιστος σε ενα κοραλι για να επανελθει. τον τελευταιο καιρο και αυτο πηγε να ανατραπει βεβαια :bigemo_harabe_net-74:

Συνεχισε να κανεις αυτα που πρεπει και να μην πολυβαζεις χερι :P και ολα θα γινουν πολυ συντομα,σαν δεντρα.

κομμενο το χερι πλεον !! εχω γινει σεμνος με το ενυδρειο μου ! :P:P

και ετσι οπως ειναι να μεινουν εγω χαρουμενος θα ειμαι ^_^

ποτε θα εχουμε αφιερωμα για τον 8ball /? :D

σε λιγες μερες που θα κλεισει χρονο(πρωτα ο θεος) θα του κανω ενα αφιερωματακι γιαννη. :thumbup:

Προς το παρων το παιζω χαζομπαμπας και εβαλα μια 8ball(κυριολεκτικα) στην κοντρα του ενυδρειου! :P

Σαββατο πρωι θα εχω update απο τα φραγκακια που θα μου στειλει ο κυριος Πολυχρονακης απο Χανια ! :bigemo_harabe_net-64:

σε λιγες μερες που θα κλεισει χρονο(πρωτα ο θεος) θα του κανω ενα αφιερωματακι γιαννη. :thumbup:

Προς το παρων το παιζω χαζομπαμπας και εβαλα μια 8ball(κυριολεκτικα) στην κοντρα του ενυδρειου! :P

αυτα ειναι ! :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-145:

Σαββατο πρωι θα εχω update απο τα φραγκακια που θα μου στειλει ο κυριος Πολυχρονακης απο Χανια ! :bigemo_harabe_net-64:

:bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-101::bigemo_harabe_net-112::bigemo_harabe_net-112::bigemo_harabe_net-112::bigemo_harabe_net-112:

Να'σαι καλα γιαννακο αλλα δεν θελω κατι απο αυτα.Εκτιμω πολυ την προθεση σου. :bigemo_harabe_net-64:

Έγινε επεξεργασία - mad23

Να'σαι καλα γιαννακο αλλα δεν θελω κατι απο αυτα.Εκτιμω πολυ την προθεση σου. :bigemo_harabe_net-64:

εμ αφου εσυ εισαι sps-ας :P

Μιχαλιο ελπιζω καποια στιγμη να μπορεσω και εγω να φανω χρησιμος - αν και παντα θα εισαι ενα βημα μπροστα ;)

Ωραια γιαννη!!Για να δουμε τι ομορφιες θα βαλεις............αναμενουμε φωτο!!

και εγω αναμενω τα κοραλλια ... :bigemo_harabe_net-74:

μπραβο γιαννη ,τι εγινε με την ανεμωνη?

ανεμωνη σκεφτηκα να βαλλω μολις γυρισω απο διακοπες να την ελεγχω ... τωρα στο σπιτι θα υπαρχει ανθρωπος και απλα το ενυδρειο θα μεινει 5 μερες χωρις επιβλεψη ... κατα τα αλλα τις αλλες μερες θα εχω ανθρωπο αν γινει κατι να λεω τι να κανει .... αυτααα ....

βρηκα παντως ανεμωνη κοκκινη φθηνη και θα τ ην καπαρωσω ! :bigemo_harabe_net-64:

εμ αφου εσυ εισαι sps-ας :P

Μιχαλιο ελπιζω καποια στιγμη να μπορεσω και εγω να φανω χρησιμος - αν και παντα θα εισαι ενα βημα μπροστα ;)

Oλα τα κοραλια μου αρεσουν γιαννη μου!Η αρρωστεια που εχουμε με το θαλασσινο δε κανει διακρισεις σε ψαρια και κοραλια. :bigemo_harabe_net-134:

Απο τα συγκεκριμενα δεν θελω κατι :)

Ολοι ειναι χρησιμοι στο χομπυ μας,ειδικα εαν ειναι διατεθιμενοι να μοιραστουν τις εμπειριες-ατυχιες-επιτυχιες τους με τους υπολοιπους,δειχνωντας τι πρεπει να ακολουθησουμε η' να αποφυγουμε :thumbup:

Εχεις γινει ηδη χρησιμος σε αρκετους γιαννακο.

• Like 1

τα κοραλλια τοποθετηθηκαν ολα στο ενυδρειο ... ειναι φουλ στρεσαρισμενα και στρεσαριστικαν και αυτα που ειχα ... το νερο εχει γινει λιγο χαλια με την μεγαλη ποσοτητα εποξικης που χρειαστηκα αλλα δεν νομιζω να χασω καποιο κοραλλι .... μολις ξεθολωσει θα ανεβασω φωτο ... !! :bigemo_harabe_net-64:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...