Jump to content

120 Lt Wanna Be Reef

giannisss

Recommended Posts

Και το σκίμερ μπορεί να στα κατεβάσει,και οι αλλαγές!Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις 10 λίτρα αλλαγή νερού κάθε εβδομάδα!

To skimmer δεν κατεβαζει τα νιτρικα.....γιατι δεν τα αφαιρει.

Καλυτερα να αφησεις το συστημα σου γιαννακο χωρις αλλες παρεμβασεις ωστε να σταθεροποιηθουν

και να προσπαθησεις να τα μειωσεις με αλλαγες νερου(οπως αναφερθηκε) το οποιο απ'οσα εχω δει ειναι και ο καλυτερος τροπος και βοηθαει γενικοτερα και ασε αλλα πραγματα εκτος απο την μειωση-ελεγχο των νιτρικων.

Σε αυτο το διαστημα συνεχισε να ταιζεις αλλα με μετρο. :thumbup:

Καλυτερα να αφησεις το συστημα σου γιαννακο χωρις αλλες παρεμβασεις ωστε να σταθεροποιηθουν

και να προσπαθησεις να τα μειωσεις με αλλαγες νερου(οπως αναφερθηκε) το οποιο απ'οσα εχω δει ειναι και ο καλυτερος τροπος και βοηθαει γενικοτερα και ασε αλλα πραγματα εκτος απο την μειωση-ελεγχο των νιτρικων.

ειπαμε χερι κομμενο ... απλα επρεπε να βρω κατι να σταματησω και να μου αρεσει ... τωρα απο τα παντα ( κυκλοφορια , εμφανιση ,ζωντανια του βραχου ) ειμαι μια χαρα οποτε δεν ακουμπαω κατι .... θα κανω αλλαγες νερου και θα στρωσει ... και μετα απλα θα χαλαρωνω μπροστα στο ενυδρειο !!! :bigemo_harabe_net-64: οσο για ταισμα ανα τρει μερες ισα ισα για να φαει λιγο και το τελευταιο ψαρι .... εε δεν μπορω ποιο συχνα ... νιωθω οτι το λερωνω το ενυδρειο !!! εαν πεσουν ισως το κανω μερα παρα μερα !! :thumbup::thumbup:

Πως το λες αυτό για το σκίμερ;Εγώ έχω να κάνω αλλαγή νερού περίπου δύο μήνες,με τρεις φορές τάισμα την ημέρα και νιτρικά 2.5-3 με salifert.....η μούργα που βγαίνει από το ενυδρείο μέσω του σκίμερ,αν μείνει μέσα δεν μεταφράζεται σε νιτρικά;;;;;;;;; Έγινε επεξεργασία - kostaskappa

Το skimmer δεν αφαιρεί τα νιτρικά!!!

Θα βοηθήσει έμμεσα στον έλεγχο-συντήρηση τους αλλά οχι στην μείωση τους.

ισως να το λεει για το οτι μαζευει τις βλαβερες ουσιες απο το νερο ωστε να μην διασπαστουν και γινουν νιτρικα , οταν γινουν μπορει να μην τα μαζευει πλεον ....

ααα θελω μια χαρη πειτε μου ενα gobie ευκολο που να κανει καλη δουλεια να παρω .... η ομορφια δεν με ενδιαφερει τοσο μιας και το θελω περισσοτερο για συνεργειο καθαρισμου του αραγωνιτη μου ... εεε αν ειναι και ομορφο ακομα καλυτερα .... :)

Valenciana sexgutatta

Ο απόλυτος καθαριστής του αραγωνίτη....

Valenciana sexgutatta Ο απόλυτος καθαριστής του αραγωνίτη....

Ο απολυτος ειναι αλλος,αλλα δυστυχως δεν ζει πολυ στα ενυδρεια μας.............signigobius biocellatus :)

Valenciana sexgutatta Ο απόλυτος καθαριστής του αραγωνίτη....

+1

θα τον κοιταξω !! :bigemo_harabe_net-64:

Κι ο watchman εμένα μου βγήκε λύρα 100.....

εμενα αν δεν μου βγει ??? :bigemo_harabe_net-74:

Ο απολυτος ειναι αλλος,αλλα δυστυχως δεν ζει πολυ στα ενυδρεια μας.............signigobius biocellatus :)

τον ειχα Στρατο καποτε ... αλλα ειναι το δυστηχως που δεν ζει στα ενυδρειο !!! το ποιο ομορφο gobie !!

το θεμα μου ειναι οτι περα απο το two spot το οποιο ειναι κουκλι και περα το stringata το οποιο μου αρεσει παρα πολυ

θελω να βαλλω καποιο gobie το οποιο να μην μου δημιουργει προβληματα ... μη βλεπω το ενυδρειο ολη την ωρα μεσα στην αμμο και τα βραχια σαν κουραμπιεδες !! θελω κατι που να κανει δουλεια σιωπηλα !! τωρα απο ομορφια δυσκολα να πετυχω και ομορφο και καλο οποτε .... :):):)

Έγινε επεξεργασία - giannisss

• 2 weeks later...

λοιπον Σημερα εβαλα στο ενυδρειο 2 φραγκακια σεριατοπορα ενα ζωανθους και μια caulastrea τα οποια ειναι απλα πανεμορφα !!!! σε αυτα τα φραγκακι οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω στους φιλους Μιχαλη ( mad23 ) και Λυκουργο (lykourgos ) που μου τα δωρισαν !!!

επισης σημερα οπως προεβλεψε και ο Νικος χθες ( niknik ) ξεχωρισε κεφαλι και πλεον εχει τρια ... απο νιτρικα εχω πλεον 25 ... και θα κανω αλλη μια αλλαγη να πεσουν ακομα παραπανω !!!!!

φωτο αυριο !

:bigemo_harabe_net-64:

η euphylia ξεχωρισε κεφαλι *

στο ειπα μπραβο γιαννη

στο ειπα μπραβο γιαννη

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D πες μου οτι θα βγαλει και αλλο αυριο Νικο απο οτι φαινεται φερνεις τυχη !!! :D:bigemo_harabe_net-76::bigemo_harabe_net-76::bigemo_harabe_net-76:

η νυχτα επεσε στα βουνα και τα φωτα εσβησαν θα βαλλω αυριο να δειτε και τι ωραια φραγκακια πηρα και απο τα παιδια !!!!!! :bigemo_harabe_net-64:

καλορίζικα, να τα χαίρεσαι...

Η εφιλια ετοιμαζει και απο την αλλη μερια νεο κεφαλι οπως και η καουλαστρεα οι οποια παει σφαιρα.μπραβο γιαννη.

Να τα χαρεις γιαννακο :bigemo_harabe_net-64:

Αυτο το blue ειναι φοβερο!Εχεις κανει τις απιστευτες αλλαγες στο στησιμο και αυτο ακομα ειναι σαν κουφετο καθαρο!

φτου φτου!

Η εφιλια ετοιμαζει και απο την αλλη μερια νεο κεφαλι οπως και η καουλαστρεα οι οποια παει σφαιρα.μπραβο γιαννη.

αααα ολο καλα πραγματα μου ανακοινώνεις !! ευχαριστω Νικο !!! :D:D:D

Να τα χαρεις γιαννακο :bigemo_harabe_net-64:

Αυτο το blue ειναι φοβερο!Εχεις κανει τις απιστευτες αλλαγες στο στησιμο και αυτο ακομα ειναι σαν κουφετο καθαρο!

φτου φτου!

Μιχαλιο σε ευχαριστω παααρα πολυ ... αρχιζει και στρωνει σιγα σιγα .... και ομορφαινει , ειδικα τωρα με τα κοραλια οπου σας ευχαριστω πολυ εσενα και τον λυκουργο !! ειναι ενα και ενα !! :D:):bigemo_harabe_net-146:

Μπραβο γιανναρε....να τα χαιρεσαι φιλος!!Πανεμορφα.......................υπομονη και σιγα σιγα θα στοκαρεις!! :bigemo_harabe_net-146: :bigemo_harabe_net-146:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...