kostaskappa 31 Μαίου 2013 #276 Share 31 Μαίου 2013 (edited) Ρε θηρίο κατάφερες και έχασες σεριατοπόρα...;;;;;Κι εσύ στο Πάνθεον μαζί με τον σουηδό ξενιοκίλερ! Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 31 Μαίου 2013 Author #277 Share 31 Μαίου 2013 (edited) Ρε θηρίο κατάφερες και έχασες σεριατοπόρα...;;;;;Κι εσύ στο Πάνθεον μαζί με τον σουηδό ξενιοκίλερ! ειχα φυγει για δυο μερες και το βραχακι που ηταν πανω πανω επεσε και χωθηκε το κοραλλι μεσα στο χωμα ισως γιάυτο την σκοτωσα... παιδια πηρα στενοχωρια σημερα εσπασε η μοντιπορα μου σε τρια κομματια παει ! επεσε ενα καπακι μεσα στο ενυδρειο και εβαλα το χεριμου να το πιασω και ο ηλιθιοοοοοος την εσπασα τι να πω .... τελος παντων ,,,, τα τρια κομματια ( που πλεον ειναι μικρα) να τα βάλλω ? Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2013 - giannisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 31 Μαίου 2013 #278 Share 31 Μαίου 2013 Τώρα έχεις 3 μοντι. Βάλτες μεσα και θα μεγαλώσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 31 Μαίου 2013 #279 Share 31 Μαίου 2013 Την φραγκαρισες κατα λάθος....άστες μέσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 31 Μαίου 2013 Author #280 Share 31 Μαίου 2013 στενοχωρηθηκα πολυ παντως .... θα τις αφησω μαλλον ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 31 Μαίου 2013 Author #281 Share 31 Μαίου 2013 φιλοι μου μια ερωτηση μιας και ειμαι κοντα στο Καλαμακι και αυτο συνεπαγεται κοντα σε θαλασσα σκεφτηκα μπας και πηγαινα να παρω νερο ... σιγουρα δεν ειναι η ποιο καθαρη περιοχη , αλλα ειπα μπας ?? τι λετε θα πειραζει τα ζωντανα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 31 Μαίου 2013 #282 Share 31 Μαίου 2013 (edited) Αν το περάσεις από UV δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Αραιώνεις και μπλουμ κατά την ταπεινή μου γνώμη......τώρα μην πας και πάρεις νερ από κανέναν βούρκο!Κοίτα εκεί που θα πάρεις να έχει αχινούς!! Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 31 Μαίου 2013 Author #283 Share 31 Μαίου 2013 ααα καλα ... εγω uv δεν εχω οποτε βρασε ρυζι !! :bigemo_harabe_net-111: εαν επαιρνα παντως εεε οχι δεν θα επαιρνα και απο βρωμικο σημειο ... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 31 Μαίου 2013 #284 Share 31 Μαίου 2013 Τωρα βρηκες βρε γιαννη που καλοκαιριασε και στη θαλασσα υπαρχει περισσοτερη "κινηση"? Ποτε δεν ξερεις τι εχει μπει η ' εχει περασει απο εκει που θα μαζεψεις το νερακι σου. Αντε πες το χειμωνα ιιισως να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα αλλα καλοκαιρι εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να γινει μια στραβη. Γενικοτερα ομως δεν εχω καλη αποψη για τις αλλαγες νερου απο θαλασσα. Το δοκιμασα γα 2 μηνες και ηταν πολλα τα αρνητικα που ειδα. Σε περιοχες που ειναι πιο απομακυσμενες και ερημικες ισως να ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα απο αθηνα δεν ειχα καλη εμπειρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαίου 2013 #285 Share 31 Μαίου 2013 κατσε στ'αυγα σου μωρε Γιαννη Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 31 Μαίου 2013 Author #286 Share 31 Μαίου 2013 (edited) Τωρα βρηκες βρε γιαννη που καλοκαιριασε και στη θαλασσα υπαρχει περισσοτερη "κινηση"? Ποτε δεν ξερεις τι εχει μπει η ' εχει περασει απο εκει που θα μαζεψεις το νερακι σου. Αντε πες το χειμωνα ιιισως να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα αλλα καλοκαιρι εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να γινει μια στραβη. Γενικοτερα ομως δεν εχω καλη αποψη για τις αλλαγες νερου απο θαλασσα. Το δοκιμασα γα 2 μηνες και ηταν πολλα τα αρνητικα που ειδα. Σε περιοχες που ειναι πιο απομακυσμενες και ερημικες ισως να ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα απο αθηνα δεν ειχα καλη εμπειρια. κατσε στ'αυγα σου μωρε Γιαννη Μιχαλη μου εαν εσυ δεν ειδες καλα αποτελεσμα το εχω ξεχασει ηδη απο χθες ! ισως να παρω απο το χωριο νερο καποια στιγμη μεσα στην βδομαδα ( βορεια ευβοια .... σχεδον ερημικα εκει !! ) παντως ενταξει θα παω να παρω το αλατακι μου και τελος !! εσυ φιλε Στρατο το ειπες πιο ωμά !! Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2013 - giannisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαίου 2013 #287 Share 31 Μαίου 2013 (edited) χιουμοριστικα μωρε οχι ωμα.σορρυ αν με παρεξηγησες Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2013 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 31 Μαίου 2013 #288 Share 31 Μαίου 2013 εμ στρατος ειναι αυτος! Γιαννη δεν θελω να σε αποθαρρυνω,την προσωπικη μου εμπειρια ανεφερα. Υπαρχουν καποια παιδια που κανουν αλλαγες απο θαλασσα και δεν εχουν προβληματα. Εαν καποιος απο αθηνα μαζευει νερο απο ενα σημειο και ολα του πανε καλα μπορει να στο πει να μαζεψεις κ εσυ νερακι απο εκει. Εγω για 2 μηνες μαζευα απο λιμανακια,λαγονησι και αναβυσσο και ειδα ανεξηγητες αλγες,τιμες να πεφτουν γρηγοροτερα,την μεση μου να γινεται χαλια απο το κουβαλημα,λεφτα για βενζινες,διορθωμα αλατοτητας σχεδον παντα,διορθωμα τις μισες φορες σε ca η' alk,σχεδον ποτε σταθερες τιμες σε κατι απο τα προηγουμενα,εξοδα για τα συμπληρωματα και γενικα ενα ρισκο... Δεν ειδα κατι καλο....για αθηνα μιλαω παντα και κατα την προσωπικη εμπειρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 31 Μαίου 2013 Author #289 Share 31 Μαίου 2013 (edited) χιουμοριστικα μωρε οχι ωμα.σορρυ αν με παρεξηγησες Εννοείται οτι δεν παρεξηγήθηκα !!! απλα μου αρεσε το σχολιο εμ στρατος ειναι αυτος! Γιαννη δεν θελω να σε αποθαρρυνω,την προσωπικη μου εμπειρια ανεφερα. Υπαρχουν καποια παιδια που κανουν αλλαγες απο θαλασσα και δεν εχουν προβληματα. Εαν καποιος απο αθηνα μαζευει νερο απο ενα σημειο και ολα του πανε καλα μπορει να στο πει να μαζεψεις κ εσυ νερακι απο εκει. Εγω για 2 μηνες μαζευα απο λιμανακια,λαγονησι και αναβυσσο και ειδα ανεξηγητες αλγες,τιμες να πεφτουν γρηγοροτερα,την μεση μου να γινεται χαλια απο το κουβαλημα,λεφτα για βενζινες,διορθωμα αλατοτητας σχεδον παντα,διορθωμα τις μισες φορες σε ca η' alk,σχεδον ποτε σταθερες τιμες σε κατι απο τα προηγουμενα,εξοδα για τα συμπληρωματα και γενικα ενα ρισκο... Δεν ειδα κατι καλο....για αθηνα μιλαω παντα και κατα την προσωπικη εμπειρια δεν ηξερα και γιάυτο ρωτησα ... μου φαινοταν ποιο απλο να παρω 100 λιτρα νερο απο μια οσο το δυνατον καθαρη περιοχη γινεται και να κανω καθε βδομαδα 25 λιτρα αλλαγη παρα να παιρνω αλατια και να γεμιζω κουβαδες για μια μηνιαια αλλαγη μιλαω παντα μιας και καθε βδομαδα δεν προλαβαινω ... αλλα απο οτι καταλαβα ποιο πολυ παιδεμα ειναι αυτο παρα οι κανονικες αλλαγες !! Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2013 - giannisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 2 Ιουνίου 2013 Author #290 Share 2 Ιουνίου 2013 ενας ερημιτης μου σκοτωσε ενα σαλιγκαρι ( δεν ειμαι 1000% σιγουρος αλλα τον ειδα να σκαλιζει το εσωτερικο ενος σαλιγκαριου ) ψωφισε το σαλιγκαρι η το εφαγε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιουνίου 2013 #291 Share 2 Ιουνίου 2013 η ψοφησε και το εφαγε,η το σκοτωσε,το εφαγε για να του παρει το κελυφος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 2 Ιουνίου 2013 Author #292 Share 2 Ιουνίου 2013 μπορουσα να κανω κατι για να το απετρεπα ? για να του παρει το κελυφος λιγο ακραιο μου φαινεται μιας και ειναι πολυυ μεγαλυτερος απο το σαλιγκαρι ... γενικα τωρα να τον φοβαμαι ?? η να βαλω κανονικα αλλα σαλιγκαρια ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 2 Ιουνίου 2013 #293 Share 2 Ιουνίου 2013 Τον νου σου γιατί αν είναι μεγάλο το κέλυφος θα γίνει κτήνος σε χρόνο "ντετε"!Εγώ αυτό έπαθα και πλέον τον έχω να μου καθαρίζει το sub....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 2 Ιουνίου 2013 Author #294 Share 2 Ιουνίου 2013 βασικα και οι δυο ερημιτες ειναι τερατα που εχω ... να τους βγαλω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 2 Ιουνίου 2013 #295 Share 2 Ιουνίου 2013 Η δικη μου εμπειρία που είχα μεγάλους ερημητες ήταν ότι οτιδήποτε νέο σε σαλιγκάρια έμπαινε το είχαν για παιχνίδι. Το τι ξύλο έπεφτε δε λέγεται. Επίσης έχω αγοράσει και 3 γίγας σαλιγκάρια για καθαρισμό γενικό....από όπου περνάνε αφήνουν φραγκακια πίσω τους τα άτιμα... Την montipora digitata την κλαδευουν για πλάκα!!! Οπότε μικρά και για να τα χαρείς καιρό και για να προστατεψεις τα υπόλοιπα κοραλλια κ ζωντανά σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 2 Ιουνίου 2013 #296 Share 2 Ιουνίου 2013 Εμένα πάντως λιμοκτονούν γιατί δεν έχουν να φάνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Ιουνίου 2013 #297 Share 2 Ιουνίου 2013 Εμένα πάλι ένας red leg φυσιολογικού μεγέθους που έχω είναι κύριος και μου προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες του! Κοινός, δεν ενοχλεί τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 2 Ιουνίου 2013 #298 Share 2 Ιουνίου 2013 (edited) Εμένα μιλάμε ότι έχει γίνει περίπου 10 με 15 πόντους....περνούσε και ξήλωνε τα πάντα...τώρα του πετάω πέλετ στο sub και κάνει πάρτυ!Θέλω να του φτιάξω ένα ωραίο μέρος μόνο για πάρτη του κάτω.....σιγά σιγά θα τον σενιάρω! Έγινε επεξεργασία 2 Ιουνίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 3 Ιουνίου 2013 Author #299 Share 3 Ιουνίου 2013 εμενα ειναι 3-4 εκατοστα ( το ζωντανο ) και 5-5,1/2 το καβουκι !! sump δεν εχω να το βαλλω ομως :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 4 Ιουνίου 2013 Author #300 Share 4 Ιουνίου 2013 Λοιπον ειπα να κανω ενα update (οχι πως εχετε και τιποτα να δειτε μιας και δεν εχω παρει κατι...) ...συγχωρήστε για τις ποιο χαλια φωτογραφιες που εχετε δει αλλα το κινητο τα εχει παιξει .... αυτα .... επιπλεον ειπα να σας πω και τα σχεδια μου ... επειδη εχω ενα ψαρι στο ενυδρειο ( τανκ κανονικο ) και οχι πλεον ( ) απαιτητικα κοραλλια ... οποτε αν και το συζητησαμε παλαιοτερα θα δοκιμασω να λειτουργησω το ενυδρειο χωρις αντιφωσφορο και ανθρακα , οι αλλαγες απο 1 φορα τον μηνα 20 λιτρα θα γινουν μια φορα την εβδομαδα 20 λιτρα και τεστ θα γινονται καθε μερα ... μετα απο μια βδομαδα ισως τοποθετησω δυο ocellaris ελπιζω να πανε ολα καλα μεχρι τοτε. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts