Παναγιώτης Κ 2 Οκτωβρίου 2013 #651 Share 2 Οκτωβρίου 2013 ολα τα βραχια ειναι οπως πριν ! ενταξει τοτε θα κανονισω να παρει τις λαμπες τοτε αντι για κοραλλι ... γιατι ενταξει χρηματα δεν του ζηταω ,,,ειπαμε specialbue και coral plus εαν θελω να ειναι η αποχρωση προς το μπλε ?? 1χ30 ειναι φιλαρακι αλλα δεν χρειαζεται ! πραγματικα ομως ευχαριστω ... το πολυ σε ενα μηνα θα παω να παρω ενα glo να το ευχαριστηθω και λιγο ανοιχτο το ενυδρειο σε ευχαριστω παντως παααρα πολυ !! πολυ ομορφο οντως ! ερωτηση : ξερει κανεις εαν το glo εχει δυνατοτητα να αναβει ξεχωριστα η μια με την αλλη λαμπα ?? Βάλε 1 true actinic και 1 aquablue special. Γιάννη νομίζω ότι ότι ο Κώστας σου μιλάει για φωτιστικό. Όπως και να έχει, πολύ καλή κίνηση που σπανίζει στις μέρες μας! Αυτό που ρωτάς όσον αφορά το glo πρέπει να το ρωτήσεις απο το κατάστημα που θα το πάρεις αν έχει ξεχωριστούς διακόπτες. Αλλά και να μην έχει, μια χαρά είναι να ανοίγουν και μαζί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Οκτωβρίου 2013 #652 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Μπραβο ρε toyo...πολλα μπραβο φιλε μου! Τετοιες κινησεις ειναι αυτες που δειχνουν χαρακτηρες αλλα και βοηθανε στο να ειναι λιγοτεροι οι χομπυστες που σταματανε τη λειτουργια των ενυδρειων τους! Γιαννη τα glo ειναι απο τις πιο αξιοπιστες και οικονομικες επιλογες! Δεν ανοιγουν οι λαμπες ξεχωριστα αλλα και οι δυο μαζι.Επισης δεν εχει διακοπτη για να ανοιγει και να κλεινει. Ο χρονοδιακοπτης ειναι απαραιτητος οπως και στα περισσοτερα φωτιστικα. Αν θες ενα πιο μπλε look(16-18.000 k) βαλε μια blue plus και μια coral plus. Αν θες ενα πιο λευκο-φυσικο(12-14.000 k) βαλε μια blue plus και μια aquablue special. Σου ξαναλεω μουτρο...παρε το φωτιστικο και τα κοραλια αστα λιγο πιο πισω! Τωρα τι φωτισμο εχεις?(φωτιστικο-λαμπες?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 2 Οκτωβρίου 2013 Author #653 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Βάλε 1 true actinic και 1 aquablue special. Γιάννη νομίζω ότι ότι ο Κώστας σου μιλάει για φωτιστικό. Όπως και να έχει, πολύ καλή κίνηση που σπανίζει στις μέρες μας! Αυτό που ρωτάς όσον αφορά το glo πρέπει να το ρωτήσεις απο το κατάστημα που θα το πάρεις αν έχει ξεχωριστούς διακόπτες. Αλλά και να μην έχει, μια χαρά είναι να ανοίγουν και μαζί! Μπραβο ρε toyo...πολλα μπραβο φιλε μου! Τετοιες κινησεις ειναι αυτες που δειχνουν χαρακτηρες αλλα και βοηθανε στο να ειναι λιγοτεροι οι χομπυστες που σταματανε τη λειτουργια των ενυδρειων τους! +1000000 Γιαννη τα glo ειναι απο τις πιο αξιοπιστες και οικονομικες επιλογες! Δεν ανοιγουν οι λαμπες ξεχωριστα αλλα και οι δυο μαζι.Επισης δεν εχει διακοπτη για να ανοιγει και να κλεινει. Ο χρονοδιακοπτης ειναι απαραιτητος οπως και στα περισσοτερα φωτιστικα. Αν θες ενα πιο μπλε look(16-18.000 k) βαλε μια blue plus και μια coral plus. Αν θες ενα πιο λευκο-φυσικο(12-14.000 k) βαλε μια blue plus και μια aquablue special. Σου ξαναλεω μουτρο...παρε το φωτιστικο και τα κοραλια αστα λιγο πιο πισω! Τωρα τι φωτισμο εχεις?(φωτιστικο-λαμπες?) χρονοδιακοπτη εχω ! σιγα μην καθομουν να ανοιγοκλείνω τα φωτα ! απλα οταν θελω να αλλαξω λιγο design συνηθως τις ωρες που καθομαι και χαλαρωνω μπροστα του ... σβηνω την ασπρη και αφηνω την μπλε .... καλα απο φωτισμο τωρα αστα να πανε ... εχω μια aquablue special και μια blue plus 24 watt ... φωτιστικο δεν το λες ... πατεντα με ηλεκτρονικα μπαλαστ εχω κανει στο καπακι που ειχε απο πριν blue plus + aquablue special ξερω τι αποχρωση βγαζει μιας και εχω .... υπαρχει καποιο βιντεακι να δω τον φωτισμο που θα μου βγαλει o αλλος συνδυασμος ? Μιχαλη εσυ τι προτεινεις ? ( φυσικα αυτα ειναι γουστα βεβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Οκτωβρίου 2013 #654 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Πες μου πρωτα ποσες λαμπες και ποσα w θα εχεις γιαννη! 4χ24w? Τα βιντεακια και τις φωτο μην τα λαμβανεις και 100% υπ'οψιν σου.Λιγα ειναι αυτα που θα σου δωσουν την εικονα που θα δεις με τα ματια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 2 Οκτωβρίου 2013 Author #655 Share 2 Οκτωβρίου 2013 (edited) 2 x 24 watt εχω δηλαδη απο 48 watt σε 78 ... το glo το 2χ39 θα παρω ... οποτε 2 λαμπες ... Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2013 - giannisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 2 Οκτωβρίου 2013 Author #656 Share 2 Οκτωβρίου 2013 (edited) αν και λεω εγω τωρα .... να επαιρνα 2x54 .... δεν νομιζω να φαινεται τοσο ασχημα ενα μεγαλυτερο φωτιστικο ...εξαλλου σε τιμη μικρη η διαφορα , και αν ποτε αλλαξω σε κανενα 115x55 τοτε απλα κοτσαρω ενα ακομα φωτιστικο Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2013 - giannisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Οκτωβρίου 2013 #657 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Αρα θα εχεις στο συνολο 4 λαμπες 24w. Αν θες πιο μπλε χρωμα αλλα να εχεις και πολυ καλο φασμα(χωρις να χασεις και λευκο) βαλε Απο μπροστα προς τα πισω blue plus coral plus coral plus blue plus Αν θες πιο λευκο αλλα να κρατησει το "μπλε" του Απο μπροστα προς τα πισω blue plus blue plus aquablue special blue plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 2 Οκτωβρίου 2013 Author #658 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Αρα θα εχεις στο συνολο 4 λαμπες 24w. Αν θες πιο μπλε χρωμα αλλα να εχεις και πολυ καλο φασμα(χωρις να χασεις και λευκο) βαλε Απο μπροστα προς τα πισω blue plus coral plus coral plus blue plus Αν θες πιο λευκο αλλα να κρατησει το "μπλε" του Απο μπροστα προς τα πισω blue plus blue plus aquablue special blue plus μακαρι να ειχα 4x24 ... 2 x 24 watt εχω δηλαδη απο 48 watt σε 78 ... το glo το 2χ39 θα παρω ... οποτε 2 λαμπες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Οκτωβρίου 2013 #659 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Βρε μουτρο εχεις ηδη 2χ24...αν παρεις και το Glo με το 2χ24 ποσες λαμπες ΘΑ εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 2 Οκτωβρίου 2013 Author #660 Share 2 Οκτωβρίου 2013 (edited) εχω 2x24 οχι σε κανονικο φωτιστικο αλλα στο καπακι του ενυδρειου ... οποτε θελω να βγαλω το καπακι και να βαλλω ενα κανονικο σωστο φωτιστικο και οχι την σαχλαμαρα που εχω ... αυτο ειπα το φωτιστικο το καινουργιο θα ειναι 2χ39 ! Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2013 - giannisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 2 Οκτωβρίου 2013 Author #661 Share 2 Οκτωβρίου 2013 χρονοδιακοπτη εχω ! σιγα μην καθομουν να ανοιγοκλείνω τα φωτα ! απλα οταν θελω να αλλαξω λιγο design συνηθως τις ωρες που καθομαι και χαλαρωνω μπροστα του ... σβηνω την ασπρη και αφηνω την μπλε .... καλα απο φωτισμο τωρα αστα να πανε ... εχω μια aquablue special και μια blue plus 24 watt ... φωτιστικο δεν το λες ... πατεντα με ηλεκτρονικα μπαλαστ εχω κανει στο καπακι που ειχε απο πριν blue plus + aquablue special ξερω τι αποχρωση βγαζει μιας και εχω .... υπαρχει καποιο βιντεακι να δω τον φωτισμο που θα μου βγαλει o αλλος συνδυασμος ? Μιχαλη εσυ τι προτεινεις ? ( φυσικα αυτα ειναι γουστα βεβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Οκτωβρίου 2013 #662 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Εγω νομιζα πως θα κρατησεις αυτο που εχεις και θα εβαζες και το glo ωστε να δυναμωσεις το φως. Σιγουρα θα ειναι πιο δυνατο-φωτεινο το glo(και μονο του) αλλα μην περιμενεις να εχουν και τεραστια διαφορα-ειδικα στις 24αρες τ5-. Γιατι δεν τα βαζεις και τα δυο? Θα φαινεται αντιαισθητικο αλλα θα ειναι ακρως λειτουργικο-αποτελεσματικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 2 Οκτωβρίου 2013 Author #663 Share 2 Οκτωβρίου 2013 2χ39 watt ειπα να βαλλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 2 Οκτωβρίου 2013 Author #664 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Εγω νομιζα πως θα κρατησεις αυτο που εχεις και θα εβαζες και το glo ωστε να δυναμωσεις το φως. Σιγουρα θα ειναι πιο δυνατο-φωτεινο το glo(και μονο του) αλλα μην περιμενεις να εχουν και τεραστια διαφορα-ειδικα στις 24αρες τ5-. Γιατι δεν τα βαζεις και τα δυο? Θα φαινεται αντιαισθητικο αλλα θα ειναι ακρως λειτουργικο-αποτελεσματικο. επισης για να μπει θα θελει πατεντα στην πατεντα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Οκτωβρίου 2013 #665 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Εχεις δικιο,μου διεφυγε το χ39...τι να κανω γεραματα. Ωραια αφου θα εχεις παλι μονο 2 λαμπες ο καλυτερος συνδυασμος ειναι αυτος που εχεις τωρα. Πολυ καλος θα ηταν και.. Απο μπροστα προς τα πισω(αν θες πιο μπλε αλλα χωρις να χασεις πολυ λευκο) blue plus coral plus η' Αν θες το λευκο να ειναι επικρατεστερο coral plus coral plus Αν εισαι ευχαριστημενος ομως καλυτερα να βαλεις παλι αυτον που εχεις τωρα με την aquablue πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 2 Οκτωβρίου 2013 Author #666 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Εχεις δικιο,μου διεφυγε το χ39...τι να κανω γεραματα. Ωραια αφου θα εχεις παλι μονο 2 λαμπες ο καλυτερος συνδυασμος ειναι αυτος που εχεις τωρα. Πολυ καλος θα ηταν και.. Απο μπροστα προς τα πισω(αν θες πιο μπλε αλλα χωρις να χασεις πολυ λευκο) blue plus coral plus η' Αν θες το λευκο να ειναι επικρατεστερο coral plus coral plus Αν εισαι ευχαριστημενος ομως καλυτερα να βαλεις παλι αυτον που εχεις τωρα με την aquablue πισω. θα το κοιταξω ... για λευκο δεν το πολυ σκεφτομαι η blue & coral η τον συνδυασμο τον τωρινό θα βαλλω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Οκτωβρίου 2013 #667 Share 2 Οκτωβρίου 2013 αντε...με το καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 2 Οκτωβρίου 2013 #668 Share 2 Οκτωβρίου 2013 με το καλο το νέο σου φωτιστικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 2 Οκτωβρίου 2013 Author #669 Share 2 Οκτωβρίου 2013 με το καλο το νέο σου φωτιστικο! αντε...με το καλο σας ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 4 Οκτωβρίου 2013 Author #670 Share 4 Οκτωβρίου 2013 το κοκκινο κοραλλι τι ειναι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 4 Οκτωβρίου 2013 Author #671 Share 4 Οκτωβρίου 2013 σπειρογραφος μου φαινεται αλλα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 4 Οκτωβρίου 2013 #672 Share 4 Οκτωβρίου 2013 (edited) Αν δεν κανω λαθος ειναι crinoid feather sea star γιαννη. Παρα το οτι ειναι απιστευτα εντυπωσιακο δεν ειναι καθολου ευκολο ζωντανο και μεσα σε μερικες μερες η' μηνες στην καλυτερη(αν ερθει σε καλη κατασταση), μας "αφηνει"! Ειναι απο τα ζωντανα που ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι καλυτερο να μενουν στη θαλασσα και να μην μπαινουν στα ενυδρεια μας. Έγινε επεξεργασία 4 Οκτωβρίου 2013 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 4 Οκτωβρίου 2013 Author #673 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν κανω λαθος ειναι crinoid feather sea star γιαννη. Παρα το οτι ειναι απιστευτα εντυπωσιακο δεν ειναι καθολου ευκολο ζωντανο και μεσα σε μερικες μερες η' μηνες στην καλυτερη(αν ερθει σε καλη κατασταση), μας "αφηνει"! Ειναι απο τα ζωντανα που ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι καλυτερο να μενουν στη θαλασσα και να μην μπαινουν στα ενυδρεια μας. αχα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Οκτωβρίου 2013 #674 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν κανω λαθος ειναι crinoid feather sea star γιαννη. Παρα το οτι ειναι απιστευτα εντυπωσιακο δεν ειναι καθολου ευκολο ζωντανο και μεσα σε μερικες μερες η' μηνες στην καλυτερη(αν ερθει σε καλη κατασταση), μας "αφηνει"! Ειναι απο τα ζωντανα που ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι καλυτερο να μενουν στη θαλασσα και να μην μπαινουν στα ενυδρεια μας. και οχι μονο Γιαννη οταν πεθανει σου μολυνει το νερο και το κανει κοκκινο,βγαλτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 4 Οκτωβρίου 2013 #675 Share 4 Οκτωβρίου 2013 και οχι μονο Γιαννη οταν πεθανει σου μολυνει το νερο και το κανει κοκκινο,βγαλτο. Δεν πρέπει να το'χει βάλλει! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts