Aiolos 9 Μαρτίου 2013 #1 Share 9 Μαρτίου 2013 Ελάτε να παίξουμε ένα παιχνίδι.... Θα δημιουργούμε μια ιστοριούλα, πραγματική ή φανταστική και θα προσπαθούμε να την αφηγηθούμε μόνο με εικόνες που θα βρίσκουμε στην Google... (ας είναι καλά) Δεν θα χρησιμοποιούμε καθόλου γράμματα ή κείμενο.... π.χ. Την τάδε ημερομηνία στις 9 πήγα κινηματογράφο..... βαρετή η ταινία και κοιμήθηκα !!! Άντε, ας το παίξουμε... με μικρές ιστοριούλες και όποιος το βρίσκει ας κάνει με παράθεση την απάντηση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 25 Μαρτίου 2013 #2 Share 25 Μαρτίου 2013 Λοιπον μια αληθινη ιστορια και απο μενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanaut 25 Μαρτίου 2013 #3 Share 25 Μαρτίου 2013 (edited) :bigemo_harabe_net-64: Παράθεση από κάτω ή αν μπορείτε σβήστε αυτό και αφήστε το από κάτω. Thanks Έγινε επεξεργασία 25 Μαρτίου 2013 - Oceanaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanaut 25 Μαρτίου 2013 #4 Share 25 Μαρτίου 2013 Λοιπον μια αληθινη ιστορια και απο μενα.. Σε μια τροπική παραλία που είχα πάει διακοπές, πέφτω πάνω σε ένα τρελό πάρτι του διεθνούς jet-set όπου παίρνω χαμπάρι ότι κάναν παράνομες συναλλαγές. Λαθραία κοράλλια από τον τοπικό ύφαλο με κρυφές δοσοληψίες και χρηματισμούς κάτω από το τραπέζι. Αγόρασα και εγώ λοιπόν κάποια και για να τα περάσω τελωνείο σαν καλό λαμόγιο Ελληνάρας που είμαι, έκοψα και μαϊμού απόδειξη. Τα μετέφερα λοιπόν πίσω στην πατρίδα όπου και τα μοσχοπούλησα σε κάτι κορόιδα κολλητούς μου, που εδώ τους βλέπετε να χαίρονται κιόλας. Μεγάλη κονόμα παιδιά :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 25 Μαρτίου 2013 #5 Share 25 Μαρτίου 2013 χαχαχαχα! ωραιος ο professor κοντα εχεις πεσει στην ιστορια αλλα γεογραφικα πολυυυυυ μακρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος