Jump to content

Κιχλίδες, Νέος Με Rio 125

panos78

Recommended Posts

Φίλε Στάθη, κανένα είδος σε malawi δεν μου κάνει για τα λίτρα μου ?

Από την πείρα μου θα οου έλεγα να αποφύγεις την malawi σε τέτοιου μεγέθους ενυδρείο ,αντίθετα μπορείς να στήσεις ενα ωραίο Ταγκανίκα

Ωραία!!! οπότε καταλήγουμε κάπου... Πάντως απ'ότι βλέπω γενικά στην Αφρική για τα λίτρα μου μπορώ να βάλω λίγα ψάρια και περιορισμένα είδη.

Ωραία!!! οπότε καταλήγουμε κάπου... Πάντως απ'ότι βλέπω γενικά στην Αφρική για τα λίτρα μου μπορώ να βάλω λίγα ψάρια και περιορισμένα είδη.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115#entry550987

Σωκράτη το διάβασα αλλά όταν έχεις ήδη τροπικό σου κάνει λίγο εντύπωση περισσότερο για τον αριθμό των ψαριών που μπορείς να βάλεις παρά για το μέγεθος τους.

καλώς ήρθες στην Αφρική.

πως θα σου φαινόταν αν το έστηνες μόνο για brichardi;

https://www.google.gr/search?q=brichardi&hl=el&safe=off&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=pYk9UdeRMszMPe-xgYAD&ved=0CCsQsAQ&biw=1024&bih=560

πανέμορφα ψάρια και συμπεριφορές

Καλημέρα, πολύ καλό για Brichardi ωραία ιδέα genecr και πέτρα και άμμος και φυτά!!! και το βασικότερο πολύ όμορφα ψάρια.

Σωκράτη το διάβασα αλλά όταν έχεις ήδη τροπικό σου κάνει λίγο εντύπωση περισσότερο για τον αριθμό των ψαριών που μπορείς να βάλεις παρά για το μέγεθος τους.

Βάλε ένα χαρέμι lamprologus ocellatus με κατάλληλη διαμόρφωση και θα μείνεις έκπληκτος από συμπεριφορές... :)

Να σου πω την αλήθεια Δημήτρη δεν μου αρέσουν και πολύ σαν ψάρια ανεξάρτητα με την συμπεριφορά που την ξέρεις. Ποια είναι τα πιο εύκολα σε γέννες ?

Αυτά που σου ανέφερα και τα multies. Τα transcriptus είναι επίσης όμορφα και με ένα ζευγάρι ίσως καταφέρεις και γέννα. :)

Θα σου προτείνουν και οι αρχαίοι αφρικάνοι περισσότερα όμως. :)

Προσωπική μου γνώμη Πάνο είναι οτι κανένα Malawi δεν μπορεί να μπει σε αυτά τα λίτρα.

Πιστεύω πάντως οτι έχεις αρκετές επιλογές και πολύ ενδιαφέρουσες απο Tanganyika αλλά και από τα ποτάμια της Αφρικής.

Aπο το θέμα που σου έδωσα λινκ δεν ξεχώρισες κάποιο ψάρι? :)

Αυτά τα δύο :

lamprologus callipterus

Brichardi

Αυτά τα δύο :

lamprologus callipterus

Brichardi

πιστεύω και εγώ ότι είναι οι καλύτερες επιλογές για τα λίτρα σου, εγω θα έβαζα ένα χαρέμι lamprologus callipterus, ελπίζω και εγώ στο μέλλον να τα βάλω αυτά τα ψαράκια.

Το μοναδικο ψαρι που θα μπορουσες να βαλεις απο Malawi,δυστυχως δεν το βρισκεις στην Ελλαδα,και δεν ξερω αν σημερα μπορεις να το βρεις κι εξω.Δυστυχως.

Εμπειρικα θα σε συμβουλευα να καταληξεις σε καποιο ειδος απο Tanganyika. :)

Το μοναδικο ψαρι που θα μπορουσες να βαλεις απο Malawi,δυστυχως δεν το βρισκεις στην Ελλαδα,και δεν ξερω αν σημερα μπορεις να το βρεις κι εξω.Δυστυχως.

Εμπειρικα θα σε συμβουλευα να καταληξεις σε καποιο ειδος απο Tanganyika. :)

Για το κοχυλόψαρο λες Στράτο?

Ναι Σταθη.Μακαρι να βρισκοταν........

και τι εννοείς ούτε έξω δεν μπορεί να το βρει? Έχει εκλείψει και αυτό?

Αυτά τα δύο :

lamprologus callipterus

Brichardi

Ο κρυφός μου πόθος!! Κάποια στιγμή τα είχα δει σε προπαραγγελία απο ένα μαγαζί. Έδειξα ενδιαφέρον αλλά μάλλον δεν συμπλήρωναν άτομα και δεν έγινε τίποτα.

και τι εννοείς ούτε έξω δεν μπορεί να το βρει? Έχει εκλείψει και αυτό?

Eννοω οτι δεν το βλεπω ουτε σε ξενα φορα να παιζει μπαλα σε κανα ενυδρειο.Εχω καιρο βεβαια να κοιταξω........

Ριξε κανα βλεφαρο κι εσυ ρε Σταθη.Αν υπαρχει εστω μια πιθανοτητα να το βρει καποιος και να το φερει,ειναι καλη περιπτωση.

Eννοω οτι δεν το βλεπω ουτε σε ξενα φορα να παιζει μπαλα σε κανα ενυδρειο.Εχω καιρο βεβαια να κοιταξω........

Ριξε κανα βλεφαρο κι εσυ ρε Σταθη.Αν υπαρχει εστω μια πιθανοτητα να το βρει καποιος και να το φερει,ειναι καλη περιπτωση.

Κρίμα. Λυπάμαι που το ακούω αυτό Στράτο γιατί είναι ψάραρος.

Θα το ψάξω... ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...