Jump to content

Να Καλησπερίσω Τους Πάντες Στο Φόρουμ

Oceanaut

Recommended Posts

Καταρχήν να καλησπερίσω τους πάντες στο φόρουμ και να πω ότι για ελληνικό site έχετε κάνη καταπληκτική δουλειά παιδιά. Μπράβο! Ήταν ένα από τα πράγματα που με έκαναν να γραφτό σαν μέλος.

Είμαι 48 ετών και διδάσκω σε Αμερικάνικο πανεπιστήμιο στην Ινδιανάπολις. Under/Water Ecology /Biology - Master Instructor in SCUBA-(Self Contained Underwater Breathing Apparatus). Ασχολούμαι με τα «ψαράκια» γενικότερα πολλά χρόνια. Έχω αλλάξει πολλά γούστα στην πορεία αλλά σε κάτι ήμουν πάντα σταθερός. Όσο και αν φαίνετε περίεργο σε κάποιους, λόγο της δουλειάς μου και της επαφής μου με την θάλασσα, γουστάρω μόνο ενυδρεία γλυκού νερού. (Μάλλον επειδή το θαλασσινό το βλέπω στα μούτρα μου κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα της ζωής μου - σε πραγματικό μέγεθος 1 προς 1 - τα τελευταία 30 χρόνια :bigemo_harabe_net-101:).

Τον τελευταίο χρόνο μπήκα στον υπέροχο κόσμο των «Αγγελόψαρων» μετά από πολλά χρόνια ασχολίας με άλλα είδη. Πήρα πριν από ένα – ενάμισι χρόνο 6 «ψαράκια» από τα οποία έβγαλα ένα καταπληκτικό ζευγάρι. Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφεία.

IMG_2829_zpsd39153e8.jpg

Τώρα έχω 4 ενυδρεία και γέννες κάθε 45-55 μέρες. Δεν χορταίνω να τα βλέπω να μεγαλώνουν και να ενηλικιώνονται. Θα βρείτε περισσότερα στο post μου στο Forum στους ποιο κάτω συνδέσμους..

1. Aquazone Forum
  2. ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ (Freshwater)
  3. Κιχλίδες
  4. Κιχλίδες Αμερικής
  5. Εχουμε Κιχλιδες Αμερικης ??

Αυτά για τώρα και έπεται και συνέχεια. Καλός σας βρήκα λοιπόν και καλή συνέχεια σε όλους.

PS: Να μου συγχωρήσετε τυχόν ορθογραφικά. Συνήθως γράφο Αγγλικά τα περισσότερα χρόνια της ενήλικης ζωής μου.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλή διαμονή εύχομαι !

Να σε προειδοποιήσω ότι θα σε τρελάνουμε στις ερωτήσεις !!! :)

Καλώς ήρθες φίλε μου :welcome:

Να χαίρεσαι τα ψαράκια σου.

:welcomeXL:

Καλώς ήρθες!

Πολύ όμορφα τα ψαράκια σου!

Κάποια στιγμή μπορεί να σε χρειαστώ ώστε να στήσω και εγώ κάτι τέτοιο

καλως ηρθες και εχεις και παρα πολυ ομορφο ενυδρειο! :bigemo_harabe_net-64:

καλη συμμετοχη και διαμονη ;)

"Παιδιά", Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ...και αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι ευχαρίστως και χωρίς πρόβλημα αν μου το επιτρέπει ο χρόνος μου και η δουλειά μου στο πανεπιστήμιο. Ότι μπορώ και όταν μπορώ ...στην διάθεσή σας. :bigemo_harabe_net-134:

The professor "Oceanaut"

Καλώς ήρθες!!

Καλώς ήρθες!!!

:welcome: :welcome: :welcome:

Σίγουρα θα έχουμε πάρα πολλά να μάθουμε από εσένα..

Καλὠς ήρθες Δάσκαλε! :)

Καλώς ήρθες!!!! Νομίζω πως θα σε τρελάνουμε στις ερωτήσεις! :bigemo_harabe_net-134:

καλως ηρθες

Καλώς όρισες στο aquazone και καλή διαμονή!

καλως ηρθες δασκαλε :bigemo_harabe_net-64:

Καλώς όρισες.

:welcome:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...