Παναγιώτης Κ 7 Μαρτίου 2013 #1 Share 7 Μαρτίου 2013 έχω δοκιμάσει τα πάντα. Σφουγγάρια, υαλοβάμβακες και άλλα, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω τις μικροφυσαλίδες που βγάζει ο καταράχτης τις οποίες παίρνει ο κυκλοφοριτής και μεταδιδει σε όλο το ενυδρείο. PVC δεν παίζει γιατί δεν χωράει να μπει επειδή βρίσκει στο φωτιστικό. Πως τις σταματάτε εσείς ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαρτίου 2013 #2 Share 7 Μαρτίου 2013 Εμενα μεχρι στιγμης το Deltec δε μου εχει βγαλει ποτε φυσαλιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 7 Μαρτίου 2013 #3 Share 7 Μαρτίου 2013 στο καταραχτη βαλε ενα κομματι σφουγγαρι μπας και κοψει λιγο τη ροη- φυσαλιδες για να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη ( δεν εχεις ντελτεκ σκιμμερ ) , εχεις αλλης εταιρειας ,αυτο πρεπει να το ξεκαθαριζουμε για να εχουν μια εικονα υποψηφιοι αγοραστες Η αυτοι που εχουν το ιδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 7 Μαρτίου 2013 Author #4 Share 7 Μαρτίου 2013 Εμενα μεχρι στιγμης το Deltec δε μου εχει βγαλει ποτε φυσαλιδες Το νερό όταν πέφτει μέσα στο ενυδρείο δεν βγάζει φυσαλίδες? Δεν μπορεί. Και μπουκάλι με νερό να ρίξεις φυσαλίδες θα βγάλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαρτίου 2013 #5 Share 7 Μαρτίου 2013 Εμενα δεν μου βγαζει φυσαλιδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 7 Μαρτίου 2013 Author #6 Share 7 Μαρτίου 2013 στο καταραχτη βαλε ενα κομματι σφουγγαρι μπας και κοψει λιγο τη ροη- φυσαλιδες για να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη ( δεν εχεις ντελτεκ σκιμμερ ) , εχεις αλλης εταιρειας ,αυτο πρεπει να το ξεκαθαριζουμε για να εχουν μια εικονα υποψηφιοι αγοραστες Η αυτοι που εχουν το ιδιο Ναι συμφωνώ. Βασικά δεν είναι deltec. Η επωνυμία αλλάζει. Η αντλία είναι ίδια(η άσπρη aquabee) και το κουτί ίδιο. Όλα ίδια. Σφουγγαράκι έβαλα, αλλά σταματάει την χοντρή. Την ψιλή την αφήνει. Το νερό πέφτει με πίεση και δημιουργεί φυσαλίδα. Παίζει ρόλο που έχω τα χημικά υλικά μέσα στο σκίμερ? ή όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 7 Μαρτίου 2013 #7 Share 7 Μαρτίου 2013 Στο deltec μου το παλιο δεν εβγαζε φυσαλιδες ουτε εμενα. Μονο ισως μετα απο καθαρισμα και αυτο πολυ λιγο. Βαλε ενα σφουγγαρι στον καταρακτη και καθαριζε τον τακτικα με οσμωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 7 Μαρτίου 2013 #8 Share 7 Μαρτίου 2013 Ναι συμφωνώ. Βασικά δεν είναι deltec. Η επωνυμία αλλάζει. Η αντλία είναι ίδια(η άσπρη aquabee) και το κουτί ίδιο. Όλα ίδια. Σφουγγαράκι έβαλα, αλλά σταματάει την χοντρή. Την ψιλή την αφήνει. Το νερό πέφτει με πίεση και δημιουργεί φυσαλίδα. Παίζει ρόλο που έχω τα χημικά υλικά μέσα στο σκίμερ? ή όχι? Δεν μπορει ... αλλαξε σφουγγαρι. Κοιτα μεσα απο τον διαφανο σωληνα που τρεχει το νερο να δεις αμα εχει φυσαλιδες εκει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαρτίου 2013 #9 Share 7 Μαρτίου 2013 Ναι συμφωνώ. Βασικά δεν είναι deltec. Η επωνυμία αλλάζει. Η αντλία είναι ίδια(η άσπρη aquabee) και το κουτί ίδιο. Όλα ίδια. Σφουγγαράκι έβαλα, αλλά σταματάει την χοντρή. Την ψιλή την αφήνει. Το νερό πέφτει με πίεση και δημιουργεί φυσαλίδα. Παίζει ρόλο που έχω τα χημικά υλικά μέσα στο σκίμερ? ή όχι? Mια ματια στο site της εταιριας ισως σε βοηθησει Παναγιωτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 7 Μαρτίου 2013 Author #10 Share 7 Μαρτίου 2013 Kαι εμένα φυσαλίδα βγάζει όταν καθαριζω, όταν βάζω χέρι μέσα και όταν ταίζω(καμια φορά). Δεν μπορει ... αλλαξε σφουγγαρι. Κοιτα μεσα απο τον διαφανο σωληνα που τρεχει το νερο να δεις αμα εχει φυσαλιδες εκει.. Ποιον σωληνα εννοείς? Αυτόν που είναι πάνω ο καταράχτης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Μαρτίου 2013 #11 Share 7 Μαρτίου 2013 (edited) Μετέφερε τον κυκλοφορητή... (Ψψψψψψψψ......Αϊνστάιν! ) Έγινε επεξεργασία 7 Μαρτίου 2013 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 7 Μαρτίου 2013 Author #12 Share 7 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά, απ'ότι έψαξα, πολλά παιδιά είχαν παρόμοιο πρόβλημα απο τα deltec τους, και το έλυσαν είτε με σωλήνες PVC είτε με σφουγγάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 7 Μαρτίου 2013 #13 Share 7 Μαρτίου 2013 Αν οι φυσαλίδες διασκορπίζονται προφανώς δεν δημιουργούνται από το καταρράκτη αλλά ξεφεύγουν από το σκίμμερ που δεν είναι εντελώς ίδιο με αυτό της Deltec MCE600 όλο και διαφέρει πότε λίγο στις διαστάσεις πότε στα υλικά κατασκευής και σε ότι άλλο διαφέρει, δεν το έχω δει από κοντά.Σίγουρα όταν πέφτει από ψηλά το νερό δημιουργεί φυσαλίδες όμως αυτές τις φυσαλίδες δεν τις τραβάει κανένας κυκλοφορητής ή εκτός και αν πέφτουν ακριβώς επάνω του που τότε δεν χρειάζεται να το ψάχνεις μετέφερε το κυκλοφορητή,Αν βάλεις σφουγγάρι πρόσεξε μην φράξει και έχεις άλλα....ή εκτός και αν το δέσεις στο καταρράκτη αλλά θα πρέπει να το καθαρίζεις πολύ συχνά γιατί αν θα πιάσεις βρωμιά το νερό θα φεύγει από τα πλάγια οπότε θα δημιουργούνται πάλι φυσαλίδες. Υ.Γ. Ούτε εγώ έχω δει κανένα ενυδρείο με το MCE600 deltec να έχει φυσαλίδες και έχω δει πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 7 Μαρτίου 2013 Author #14 Share 7 Μαρτίου 2013 Διαρροή φυσαλίδων δεν έχει. Δουλεύει ρολόι. Όταν έβαλα ενυδρειακό βαμβάκι αντι για σφουγγάρι σταμάτησε κάθε ίχνος απο φυσαλίδα, αλλά μετά απο κανα λεπτο ξαναάρχισε γιατί το νερό έφευγε απο τα πλάγια κάποια στιγμή. Οπότε δεν πιστεύω ότι είναι κατασκευαστική αστοχία, αλλά θέμα πίεσης νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαρτίου 2013 #15 Share 7 Μαρτίου 2013 Παρε δυο γωνιες Φ40 και ενωσε τις. Βγαλε τον καταρακτη και βαλε στη σωληνα τις γωνιες.Γυρισε τις σε τετοια κλιση ωστε το νερο να γλυφει και να πεφτει στο ενυδρειο.Στην ιδια σταθμη.Ετσι θα λυσεις το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 7 Μαρτίου 2013 Author #16 Share 7 Μαρτίου 2013 Παρε δυο γωνιες Φ40 και ενωσε τις. Βγαλε τον καταρακτη και βαλε στη σωληνα τις γωνιες.Γυρισε τις σε τετοια κλιση ωστε το νερο να γλυφει και να πεφτει στο ενυδρειο.Στην ιδια σταθμη.Ετσι θα λυσεις το προβλημα. Αυτό που λές ήταν η πρώτη μου σκέψη, πήγα και αγόρασα 2 γωνίες, αλλά δεν μπορώ να τις βάλλω γιατί βρίσκουν πάνω στο φωτιστικό. Μόνο αν τις κόψω που και πάλι δεν γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαρτίου 2013 #17 Share 7 Μαρτίου 2013 Αν κοντυνεις τον σωληνα του καταρακτη; Παλι δε σε παιρνει; Αν οχι,σηκωσε λιγο ακομη το φωτιστικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 8 Μαρτίου 2013 #18 Share 8 Μαρτίου 2013 Αν δεν σου είναι ανυπόφορο άστο Παναγιώτη! Ισα ισα που οξυγονώνει και το νερό σου…… Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 8 Μαρτίου 2013 #19 Share 8 Μαρτίου 2013 Κι εγω ειχα το ιδιο προβλημα. Κ δν εχω το γνησιο deltec . Φαινοταν σαν μια γραμμη απο φυσαλιδες να χτυπαει τον καταρρακτη απο την κατω πλευρα... Το ελυσα, το καθαρισα, και δν τις ξαναειδα... Ισως εχει στενεψει το σωληνακι εισροφησης αερα.. Ποσο καιεο το εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 8 Μαρτίου 2013 #20 Share 8 Μαρτίου 2013 Σηκωσε λιγο αν σε παιρνει τη γλωσσα εκει που εφαρμοζει στο σωληνα εξοδου ωστε το νερο να γλυφει το κατω μερος της γλωσσας Ισως λυθει ετσι το προβλημα σου ΥΓ. Καλο θα ηταν παντως να αλλαξει ο τιτλος αφου δεν εχεις το deltec mce600 φιλε Παναγιωτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 8 Μαρτίου 2013 Author #21 Share 8 Μαρτίου 2013 Αν κοντυνεις τον σωληνα του καταρακτη; Παλι δε σε παιρνει; Αν οχι,σηκωσε λιγο ακομη το φωτιστικο. Ο σωλήνας του καταράχτη δεν κοντένει άλλο. Ούτε το φωτιστικό ανεβαίνει άλλο, γιατί θηλυκώνει απάνω στο περίγραμα. Αν δεν σου είναι ανυπόφορο άστο Παναγιώτη! Ισα ισα που οξυγονώνει και το νερό σου…… Δεν είναι λειτουργικό πρόβλημα, αλλά οπτικό. Κι εγω ειχα το ιδιο προβλημα. Κ δν εχω το γνησιο deltec . Φαινοταν σαν μια γραμμη απο φυσαλιδες να χτυπαει τον καταρρακτη απο την κατω πλευρα... Το ελυσα, το καθαρισα, και δν τις ξαναειδα... Ισως εχει στενεψει το σωληνακι εισροφησης αερα.. Ποσο καιεο το εχεις? Λές να πατιέται το σωληνάκι? Θα το ψάξω. Δεν το έχω καιρό. Κανα 3μηνο και κάτι. Σηκωσε λιγο αν σε παιρνει τη γλωσσα εκει που εφαρμοζει στο σωληνα εξοδου ωστε το νερο να γλυφει το κατω μερος της γλωσσας Ισως λυθει ετσι το προβλημα σου ΥΓ. Καλο θα ηταν παντως να αλλαξει ο τιτλος αφου δεν εχεις το deltec mce600 φιλε Παναγιωτη Δεν έχω πρόβλημα να αλλάξει ο τίτλος, απλά είναι το ίδιο πράγμα. Εφόσον η αντλία είναι ίδια και η κατασκευή ίδια που η διαφορά? Μόνο στο όνομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 8 Μαρτίου 2013 #22 Share 8 Μαρτίου 2013 συγνωμη κιολας αλλο ειναι ντελτεκ και αλλο μοιαζει με ντελτεκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Μαρτίου 2013 #23 Share 8 Μαρτίου 2013 Επιμενεις να λες το ιδιο πραγμα ρε Παναγιωτη.Το σκιμμερ δεν το κανει μονο η αντλια.Το κανουν κι αλλα πραγματα.Ουτε η κατασκευη και τα υλικα ειναι ακριβως ιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 8 Μαρτίου 2013 Author #24 Share 8 Μαρτίου 2013 συγνωμη κιολας αλλο ειναι ντελτεκ και αλλο μοιαζει με ντελτεκ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=82527 θα ήθελα να μου πεις την διαφορά που βλέπεις εσύ, γιατί έχω δει deltec mce600 να δουλεύει(όχι μόνο 1) και δεν είδα διαφορά. Αν εννοείς το design πάω πάσο. Δεν θελω να τσακωθώ με κανέναν, αλλά μην κολάτε σε αυτό. Εαν ψάξετε στο google με το λήμα: <φυσαλίδες deltec mce600> θα βρείτε πάμπολα θέματα παρόμοια με το δικό μου με το γνήσιο deltec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 8 Μαρτίου 2013 #25 Share 8 Μαρτίου 2013 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=82527 θα ήθελα να μου πεις την διαφορά που βλέπεις εσύ, γιατί έχω δει deltec mce600 να δουλεύει(όχι μόνο 1) και δεν είδα διαφορά. Αν εννοείς το design πάω πάσο. Δεν θελω να τσακωθώ με κανέναν, αλλά μην κολάτε σε αυτό. Εαν ψάξετε στο google με το λήμα: <φυσαλίδες deltec mce600> θα βρείτε πάμπολα θέματα παρόμοια με το δικό μου με το γνήσιο deltec. δεν τσακωνομαστε απλα λεμε τα πραματας ως εχουν η διαφορα ειναι οτι το ενα εχει κατασκευαστει απο μια εταιρεια που αν μη τι αλλο ειναι χρονια στο χωρο και αξιοπιστη και το αλλο ειναι απλα μια αντιγραφη του δεν υπαρχει κατι αλλο να πω επι του θεματος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος