peris30 2 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 παιδια σημερα παρατηρησα οτι οι λαμπεs στιs ακρεs τουs φενεται ενα τρεμουλισμα κ επισηs γραφουν πανω μια ημερομηνια (20-05-05) τι συμενη αυτο μηπωs ημερομηνια ληξηs η κατασκευηs οι λαμπεs δεν γραφουν τιποτα πανω ουτε εταιρια κατασκευηs ουτε watt φοβαμε για τα φυτα γιατι παρατηρω οτι κατω εχουν χαση τα φυλλα τουs κ διμιουργουντε ολο κ περισοτερεs τρυπεs σκεφτωμε να τιs αλαξω τι μου προτινεται να βαλω(ο φωτησμοs του ενειδριου εχει τρειs λαμπεs Τ8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy 2 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 (edited) Αναλόγως τα λίτρα σου. Συνήθως για φυτά βάζουμε Sylvania gro-lux ή Osram fluora(αυτές είναι σε ρόζ χρώμα με kelvin 4.500) και daylight(ότι μάρκα βρείς Osram, Arcadia. Αυτές έχουν kelvin 6.500 και χρώμα κίτρινο). Το τρεμούλιασμα δεν ξέρω τι είναι, εγώ σήμερα έβαλα καινούριες και σε 2 άκρες έχω τρεμούλιασμα αλλά νομίζω δεν κρατάει πολύ. Η ημερομηνία μάλλον είναι πότε έχουν κατασκευαστεί. Πόσο καιρό τις έχεις στο ενυδρείο σου;;; Να ξέρεις ότι με τον καιρό χάνουν την έντασή τους... Έγινε επεξεργασία 2 Φεβρουαρίου 2007 - Guppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris30 2 Φεβρουαρίου 2007 Author #3 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 τιs εχω 4 μηνεs κ τα λιτρα μου ειναι 300 με ευκολα φυτα η μια απο τιs 3 που εχω στο ενυδρειο θα ειναι απο αυτεs που ανεφερεs? στην θεση των αλλων δυο τι θα βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy 3 Φεβρουαρίου 2007 #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2007 (edited) Τί ύψος έχει το ενυδρείο;;; Πόσα watt είναι οι λάμπες ξέρεις;; Αν δεν ξέρεις watt μέτρησε το μήκος της λάμπας σου..και πές μου. Δύο ρόζ μπροστά και μία daylight πίσω ή μία ρόζ και δύο daylight. Δεν ξέρω όμως για τους δίσκους που έχεις εαν επηρεάζονται από το φώς, θέλουν λίγο φώς ή δεν παίζει ρόλο;;; Έγινε επεξεργασία 3 Φεβρουαρίου 2007 - Guppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris30 3 Φεβρουαρίου 2007 Author #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2007 το υψοs του ενυδρειου ειναι 62 το μηκοs τηs λαμπαs ειναι 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy 5 Φεβρουαρίου 2007 #6 Share 5 Φεβρουαρίου 2007 (edited) Στα 90 εκ. πρέπει να είναι 30watt η λάμπα. Έχεις 0.8/λίτρο καλά είσαι με το φώς, το ύψος με προβληματίζει λίγο(πάνω από 50 εκ ύψος καλά θα είναι να έχουμε Τ5). Εσύ όμως έχεις εύκολα φυτά...Μπορεί να παίζει ρόλο το ύψος. Απο λιπάσματα ρίχνεις τίποτα;;; Τα λίτρα σου είναι 334 περίπου;;; Έγινε επεξεργασία 5 Φεβρουαρίου 2007 - Guppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris30 20 Φεβρουαρίου 2007 Author #7 Share 20 Φεβρουαρίου 2007 σημερα αγορασα 2 λαμπεs για φυτα ειναι ροζ κ ο τυποs ειναι "boyu light tube" τιs ξερει καποιοs?ειναι καλεs για φυτα? παιζει ρολο που θα τιs τοποθετησω?τιs εχω βαλει μπροστα(ο φωτισμοs μου αποτελητε απο τρειs λαμπεs 30w κ εχω ευκολα φυτα σε 300lt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris30 20 Φεβρουαρίου 2007 Author #8 Share 20 Φεβρουαρίου 2007 το φασμα τουs ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris30 20 Φεβρουαρίου 2007 Author #9 Share 20 Φεβρουαρίου 2007 το φασμα τουs ειναι Features: Strengthning the export for the optical spectrum of red & blue, so as to create their wave crest equivalently to the red & blue of sunlight, it¡¯ll give the best result for photosynthesis, improving water glass glowing, enhancing the fluorescence of tropical fish, laying stress on the natural color of viewing fish, and constructing the warm atmosphere for your box of aquatic animals. Suitable Range: Tropical Fish & Water Glass Jar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris30 21 Φεβρουαρίου 2007 Author #10 Share 21 Φεβρουαρίου 2007 παιδια μπορει καποιοs να μου πει αν το φασμα τουs κ οι βαθμοι Κ κανουν δουλεια για φυτα γιατι για μενα ειναι ακαταλαβηστηκα τα διαγραματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος