Alexandros perama 7 Μαρτίου 2013 #1 Share 7 Μαρτίου 2013 θα ηθελα την γνωμη σας για το στησιμο του βραχου,προσπαθησα να μην ειναι στουμπομενος και ο ζωντανος να ειναι στο πανω μερος η αναλυση δεν ειναι καλη αλλα πανω κατω βγαζεται ακρη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 7 Μαρτίου 2013 #2 Share 7 Μαρτίου 2013 Προσωπική μου άποψη εκείνα τα βραχάκια εκεί στην γωνία κολλημένα στο τζάμι θα έλεγα να τα αλλάξεις σημείο και να φέρεις μεγαλύτερη καμπύλη στο σύνολο απο την κορυφή προς τις άκρες να μοιάζει πιο πολύ σαν ύφαλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros perama 7 Μαρτίου 2013 Author #3 Share 7 Μαρτίου 2013 εννοεις αυτα στην αριστερη γωνια να φυγουν???και να γινει οπως στην δεξια?? βεβαια δεν μας βοηθαει και πολυ η φωτογραφια...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 7 Μαρτίου 2013 #4 Share 7 Μαρτίου 2013 (edited) Ναι γιατί και στο καθάρισμα του τζαμιού δεν βοηθάει και δεν μου '' κάθεται '' οπτικά. Έγινε επεξεργασία 7 Μαρτίου 2013 - grigoros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventouras 7 Μαρτίου 2013 #5 Share 7 Μαρτίου 2013 καλό αλλά θέλει λυγά φτιαξίματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 7 Μαρτίου 2013 #6 Share 7 Μαρτίου 2013 ασχετο,ο φωτισμός τι είναι;led;βγάλε και μια με φουλ αναμμένα τα φώτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros perama 7 Μαρτίου 2013 Author #7 Share 7 Μαρτίου 2013 Κοίταξτε το εδώ με φουλ τα φώτα....ναι led ειναι το φωτιστικο..... http://s1296.beta.photobucket.com/user/magiafis/media/image_zps55605c3a.jpg.html?sort=3&o=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 7 Μαρτίου 2013 #8 Share 7 Μαρτίου 2013 Kαλό είναι και με θέσεις για κοράλια, απλά προσπάθησε να ξεμπουκώσεις τις γωνίες. Ο αραγωνίτης είναι μαύρος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros perama 7 Μαρτίου 2013 Author #9 Share 7 Μαρτίου 2013 Θα ξεμπουκωσω την αριστερή γωνία άμα ειναι αύριο....για να έχει καλύτερη κυκλοφορία μου το λες;;; Ναι μαυρος ειναι και σιγκεκριμενα καλσιτης... Πως σου φαίνεται;;; Πιστεύω με ανέμωνες και κοραλια θα δείξει πολυ καλύτερα....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 7 Μαρτίου 2013 #10 Share 7 Μαρτίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα τα κομμάτια που είναι πλάκες να τα έβαζες πιο πάνω! Έτσι που είναι χάνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros perama 7 Μαρτίου 2013 Author #11 Share 7 Μαρτίου 2013 Που εννοείς πιο πάνω;;;έτσι εχει περάσματα και στη τελευταία πλάκα θα μπουν κοραλια για να εχω ανάπτυξη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 7 Μαρτίου 2013 #12 Share 7 Μαρτίου 2013 Ταράτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 7 Μαρτίου 2013 #13 Share 7 Μαρτίου 2013 (edited) Κοίταξτε το εδώ με φουλ τα φώτα....ναι led ειναι το φωτιστικο..... http://s1296.beta.photobucket.com/user/magiafis/media/image_zps55605c3a.jpg.html?sort=3&o=0 έτοιμο ή κατασκευή είναι το φωτιστικό; την κάτω πλάκα βγάλτην αν βγαίνει και τοποθέτησε την όπως έχεις την από πάνω και γενικά ξεμπούκωσε την αριστερή άκρη Έγινε επεξεργασία 7 Μαρτίου 2013 - gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 8 Μαρτίου 2013 #14 Share 8 Μαρτίου 2013 Εμένα μου φαίνετε αρκετά καλό με πολλές θέσεις για κοράλλια και κρυψώνες για τα ψάρια! Ελεξε την κυκλοφορία σου να μην υπάρχουν νεκρά σημεία και προχώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 8 Μαρτίου 2013 #15 Share 8 Μαρτίου 2013 το ενυδρειο για τι προετοιμαζεις για fish only ή για reef? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Μαρτίου 2013 #16 Share 8 Μαρτίου 2013 Αν κρινω απο τα σχηματα των κομματιων του βραχου σου,θα μπορουσες να κανεις κατι πολυ καλυτερο.Ριξε μια ματια στο google αλλα και στο φορουμ για να παρεις μερικες ιδεες για setup. Αυτη βεβαια ειναι δικη μου γνωμη.Αν σου αρεσει εσενα μετραει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros perama 8 Μαρτίου 2013 Author #17 Share 8 Μαρτίου 2013 Σας ευχαριστω για τα σχόλια σας...έκανα μερικές μικρές αλλαγές σε κάποια κομμάτια βράχου και οπτικά έτσι όπως το σκέφτομαι θα μου αρέσει....!!! Εβγαλα το φωτιστικο με τα led γιατι δεν με κάλυπτε (ευχαριστω το κύριο Βεντουρας) και αναμένεται η αγορά ενός ΑΤΙ Προορίζεται για reef... Θέλω να εχει και χώρο για κολυμπει....αλλα και σημεία για κοραλια...το πάνω μέρος απο την επίπεδη πλάκα το σκέφτομαι να βάλω δύσκολα κοραλια με απετησης σε φωτισμό.... Για τον αραγωνιτη - καλσιτη δεν μου είπατε πως σας φαίνεται;;; Θα ανεβασω και μερικές φωτογραφίες το πως ειναι τώρα...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros perama 8 Μαρτίου 2013 Author #18 Share 8 Μαρτίου 2013 Και μερικοί νέοι κάτοικοι μαζί με ενα κομματάκι κοραλι για να δούμε πως θα παει.... http://s1296.beta.photobucket.com/user/magiafis/media/image_zps09043c09.jpg.html?sort=3&o=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 8 Μαρτίου 2013 #19 Share 8 Μαρτίου 2013 Έχει στρώσει το ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros perama 8 Μαρτίου 2013 Author #20 Share 8 Μαρτίου 2013 Προσπαθεί το καημενο....!!!! Αύριο θα κάνουμε μετρήσεις με το θανο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros perama 10 Μαρτίου 2013 Author #21 Share 10 Μαρτίου 2013 Εκανα και πάλι κάποιες διορθώσεις στο aquascape....ελπίζω το αποτέλεσμα να σας φανεί καλύτερο τώρα.....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros perama 10 Μαρτίου 2013 Author #22 Share 10 Μαρτίου 2013 Μερικες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros perama 10 Μαρτίου 2013 Author #23 Share 10 Μαρτίου 2013 Ας εννοθουν αν γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 10 Μαρτίου 2013 #24 Share 10 Μαρτίου 2013 μια μικροδιόρθωση μόνο αυτά που έχεις μύτες προς τα επάνω,γύρισε τα με την επίπεδη πλευρά προς τα πάνω και ένωσε τα κάπως για να σχηματίσουν μια κάποια γέφυρα..κατά τα άλλα έγινε πιο καλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros perama 10 Μαρτίου 2013 Author #25 Share 10 Μαρτίου 2013 Οκ....!!!!ευχαριστω για την συμβουλή σου...!!! Δεν μπορω να καταλήξω στο πως να βάλω τον κυκλοφοριτη....μέχρι ώρας ειναι ένας κινεζικος sun sun 12000 l/h...αλλα θα τον βγάλω και θα βάλω ενα 6045 ενα 6025 και ενα mp10w αλλα αυτά σιγά σιγά....!!! Το μόνο που έκανα ήταν να βγάλω την φτερωτη απο το κινέζικο γιατι γινόταν πλυντήριο αλλα δεν ξέρω που να κοιτάει....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος