peris30 2 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 καλησπερα παιδια σημερα διαβασα οτι το συχνο ταιζμα με κοκκινο σκουλικη μπορει να προκαλεση προβληματα ακομη κ ξαφνηκο θανατο εγω τουs ταιζω 3 φορεs την ημερα τιs 2 με τροφεs tropikal κ 1 με κοκκινο σκουλικη κ diskus premium τηs amtra εναλαξ κανω κατι λαθοs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chchhypno 2 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Πριν από περίπου 3 μήνες είχα αρχίσει να ταΐζω τα δικά μου με Blood worm (αποξηραμένο) και το έτρωγαν σαν τρελά… Σκέφτηκα αποξηραμένο είναι άρα μια χαρά δεν υπάρχει περίπτωση να είναι φορείς παρασίτων… Μετά από περίπου 2-3 εβδομάδες έπεσε επιδημία ενδοπαρασίτων με αποτέλεσμα 3 απώλειες στους 12 δίσκους και 2 ακόμα να μην έχουν συνέλθει πλήρως. Σύμπτωση??? Ίσως …. Πάντως κάποιος έχει γράψει εδώ στο forum (sorry παιδιά αλλά δεν θυμάμαι ποιος) ότι τελικά η δημιουργία ενδοπαρασίτων δεν οφείλεται τόσο στην πιθανότητα να είναι φορείς τα σκουλήκια όσο στην ύπαρξη κάποιου αδιευκρίνιστου μηχανισμού ενεργοποίησης των ούτως ή άλλως παρόντων ενδοπαρασίτων μέσα στους δίσκους… Για αυτό εγώ θα σε συμβούλευα απόλυτη προσοχή…. (εγώ πάντως ότι περιείχε Blood worm από τις τροφές που είχα το πέταξα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 2 Φεβρουαρίου 2007 #3 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Θα ήθελα να μάθω ποιας εταιρείας ήταν... Αν θέλεις πες μου σε pm. Βλέπεις χρησιμοποιώ κατά κόρον τέτοιες τροφές για την... αποικία των Μονομάχων μου. Αν και παίζει σοβαρότατα και η εκδοχή που αναφέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chchhypno 2 Φεβρουαρίου 2007 #4 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Θα ήθελα να μάθω ποιας εταιρείας ήταν... Αν θέλεις πες μου σε pm. Βλέπεις χρησιμοποιώ κατά κόρον τέτοιες τροφές για την... αποικία των Μονομάχων μου. Αν και παίζει σοβαρότατα και η εκδοχή που αναφέρεις. Σου στέλνω pm το βραδυ από το σπίτι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος